Κάποιος δολοφόνησε το γατάκι μου!

cute-cat

Νεοφερμένο μέλος

Η cute-cat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Γεια σας παιδια..... ειμαι πολυ στεναχωρημενη γιατι βρηκα, τον Πατροκλο(ειναι το γατακι μου), δηλητιριασμενο ξαπλομενο πανω στα σκαλια της αυλης!Σας παρακαλω πεστε μου τι μπορω να κανω για να βρω ποιος εκανε κατι τετειο;

:(

:worry::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Δεν ξέρω τί μπορώ να σου πω,....:( συλλυπητήρια...:(
Καταλαβαίνω πώς νιώθεις...
Και το χειρότερο, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και κάτι...:(
Τους @αλάκες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας παιδια..... ειμαι πολυ στεναχωρημενη γιατι βρηκα, τον Πατροκλο(ειναι το γατακι μου), δηλητιριασμενο ξαπλομενο πανω στα σκαλια της αυλης!Σας παρακαλω πεστε μου τι μπορω να κανω για να βρω ποιος εκανε κατι τετειο;

:(

Λυπάμαι για το γατάκι σου!Κρίμα η ψυχούλα!...
Τουλάχιστον εκεί που βρίσκεται τώρα σίγουρα θα είναι πολύ πιο όμορφα απ΄ότι ήταν εδώ!
Δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι....
Δυστυχώς τα γατάκια που βγαίνουν και έξω,έχουν να αντιμετωπίσουν,εκτός των άλλων,και τον κίνδυνο των δηλητηριάσεων!
Κρίμα.,,

ποπο κριμα! συλληπητηρια! δειξε δυναμη! καταλαβαινω πως ειναι πολυ δυσκολο...και εγω δεν εχω ιδεα πως μπορεις ν βρεις ποιος το εκανε..μαλλον ειναι δυσκολο ισως ανεφικτο!

Νομιζω οτι μπορεις να καλεσεις αστυνομια και να γινει νεκροψια.
Εαν το πορισμα δειξει δηλητηριαση απο φολα μπορεις να κανεις μυνηση κατα αγνωστου.
Ολα αυτα εαν εχεις το ψυχικο κουραγιο, εαν υποπτευεσαι καποιον ψαξε μηπως μπορεις για αυτοπτεις μαρτυρες.
Συληπητηρια.

Τα συλληπτήρια κι από μένα. :( :(
Κάτι που μπορείς να κάνεις εκτός από αυτό που λέει η nikoll είναι να βγάλεις αφισάκι στη γειτονία περιγράφοντας τι έγινε και πώς και αν κάποιος έχει κάποιες πληροφορίες να σου δώσει. Δεν ξέρω, ίσως πιάσει... ίσως όχι πάλι.

πρώτον, συλληπητήρια.
δεύτερον, δε ντρέπονται τώρα να βάζουν φόλες;

σε νιώθω (σχεδόν). ο ξάδερφός μου είχε ένα γατάκι(αχ, πόσο το αγαπούσα...)το οποίο πέθανε από φόλα. καθόταν δυο ώρες χωρίς να κουνιέται, προσπαθούσαμε να το συνεφέρουμε, αλλά στο τέλος έγυρε το κεφαλάκι του και ξεψύχισε...:cry_x:

Γεια σου και απο μενα!!!Ειλικρινα σε καταλαβαινω και ειναι απο τα χειροτερα συναισθηματα...γιατι εαν ειναι απο καποια αρρωστια ανιατη,η εστω απο αυτοκινητο που εγινε καταλαθως(αν και πολλοι το κανουν επιτηδες :rant:),λες δεν μπορουσα να κανω τπτ...Ομως με την φολα ξερεις οτι πισω απο αυτο κρυβεται η κακια του ανθρωπου...(εαν μπορει να θεωρηθει ανθρωπος αυτος...)
Εχω χασει πολλες γατες απο φολα...και ξερω τι ειναι να ερχεται στο σπιτι σου να την βοηθησεις και εσυ να μην μπορεις να κανεις απολυτως τπτ...Εκεινη την στιγμη θες να πιασεις αυτον μαλακα και να την δωσεις σε αυτον να την φαει μπροστα σου...
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι η ατροπινη...Εχε παντα στο σπιτι σου ατροπινη και οταν δεις συμπτωματα που σε υποψιαζουν για φολα,κανε του ενεση...Υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ζησει το γατακι,παρα πολλες...Εχουμε γλιτωσει 3 γατακια μας ετσι!!!:clapup::clapup::clapup:Και μετα απο κανα 2 ωριτσες ηταν μια χαρα,αν και ηθελαν πολλααααα χαδια για να ξεπερασουν το σοκ...:)

Μπορεί κάποιος με εμπειρία να μας πει αν η ατροπίνη είναι επικίνδυνη όταν κάνουμε σε γατάκι που "νομίζουμε" πως είναι δηλητηριασμένο??.
Βάζω ένα σενάριο. Βρίσκω ένα γατάκι που "νομίζω πως έχει δηλητηριαστεί από φόλα", δεν βρίσκω γιατρό να το κοιτάξει, και θεωρώ πως αν του κάνω την ένεση με ατροπίνη ίσως το σώσω. Αν όμως το γατάκι δεν είναι δηλητηριασμένο η ατροπίνη είναι επικίνδυνη σε παρενέργειες??

Χωρις να ειμαι ακομα ειδικη,απ οσα ξερω,το ποντικοφαρμακο προκαλει βραδυκαρδια και χορηγειται ατροπινη(που προκαλει ταχυκαρδια)
Εγω την εχω κανει σε γατακι που τελικα δεν ειχε φολα,αλλα σε μικρη δοσολογια...Τωρα καλυτερα να ρωτησεις καποιον που θα ξερει σιγουρα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back