Κάποιος που να μπορεί να φιλοξενεί τον Vector όσο θα λείπω;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα.
Για διάφορους λόγους (ομιλίες σε συνέδρια, σχέση εξ αποστάσεως) συχνά λείπω στο εξωτερικό. Μέχρι πρότινος, άφηνα τον Vector στο σπίτι και ερχόταν μια φίλη μου κάθε μέρα να του βάζει φαγάκι, να παίζει μαζί του κτλ. Επειδή πρόσφατα έφυγε, στο διάστημα που έλειπε υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα προσπαθήσω να είναι πιο ευτυχισμένος αν ξαναγυρίσει (γύρισε χτες), ξεκινώντας από το να του βρω ένα σπίτι να τον φιλοξενεί όταν λείπω. Η επόμενη φορά που θα λείψω είναι από 28 Σεπτεμβρίου μέχρι 12 Οκτωβρίου το νωρίτερο (έχω 4 συνέδρια στη σειρά...). So, κάποιος που να θέλει να τον φιλοξενεί τις μέρες που θα λείπω; Είναι πανέμορφος γάτος (φωτογραφίες στο λινκ παραπάνω), στειρωμένος και πολύ φιλικός και με τους ανθρώπους και με άλλες γάτες. Φυσικά τα έξοδα του (φαγητό κτλ) θα τα καλύπτω εγώ. Α, μένω Γλυφάδα, οπότε όσο πιο κοντά τόσο το καλύτερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα να συνεχίσεις αυτό που έκανες και πριν με την φίλη σου. Η αλλαγή περιβάλλοντος τα στρεσσάρει περισσότερο :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα όταν λείπω για 2-3 βδομάδες, δεν είναι σκληρό για το γατούλη να είναι την περισσότερη ώρα μόνος του; Το βλέπω και όταν γυρίζω πως κάνει. :(

Λια,αν μπορουσες να παρεις και δευτερο,θα ηταν η καλυτερη παρεα για αυτον.Ομως δεν ξερω το κατα ποσον μπορεις να ασχοληθεις και με δευτερο γατι.:/:
Εγω παλιοτερα που ειχα μονο τον μπουκακο,ελειπα για 7 μερες το πολυ.Οντως δεν ηταν και οτι καλυτερο για τον κακομοιρη.Απο τοτε που του εβαλα την πουπυ,οταν λειπω και γυρναω...ουτε που γυρναει να με κοιταξει που μπαινω μεσα.Διοτι εχει παρεα,παιζει με την πουπυ..και δεν ειναι τοσο αισθητη η απουσια μου.:)

Υγ..Χμ..2-3 βδομαδες,ειναι οντως παρα πολυ.Εχεις δικιο.

Δυστυχώς είναι σκληρό, αλλά δεν ξέρω αν είναι πιο σκληρό από την αλλαγή περιβάλλοντος :hmm:Αν τον φιλοξενεί άτομο που δεν το γνωρίζει, τότε θα του πέσει ακόμα πιο "βαριά" η αλλαγή περιβάλλοντος. Η φίλη σου που τον ταΐζει όταν λείπεις δεν μπορεί να τον φιλοξενήσει; Θα ήταν πιθανότατα το ιδανικότερο γιατί την γνωρίζει :hmm:Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να πάρεις 2η γατούλα; :P

Αυτό είναι λίγο ρίσκο, γιατί μπορεί να μην τα βρούνε και τελικά και να μην περνάει καλά, και να έχω να φροντίζω 2 γάτες...

Δυστυχώς είναι σκληρό, αλλά δεν ξέρω αν είναι πιο σκληρό από την αλλαγή περιβάλλοντος :hmm:Αν τον φιλοξενεί άτομο που δεν το γνωρίζει, τότε θα του πέσει ακόμα πιο "βαριά" η αλλαγή περιβάλλοντος. Η φίλη σου που τον ταΐζει όταν λείπεις δεν μπορεί να τον φιλοξενήσει; Θα ήταν πιθανότατα το ιδανικότερο γιατί την γνωρίζει :hmm:Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να πάρεις 2η γατούλα; :P
Τόσο που λείπω, νομίζω έχει μπουχτίσει και μόνο που έρχεται (και με το δίκιο της), που να της πω να τον φιλοξενήσει κιόλας! Γι'αυτό άνοιξα την αγγελία, για να μένει στο ίδιο σπίτι κάθε φορά και να το μάθει, ώστε να μην είναι νέο περιβάλλον, αλλά δεύτερο γνωστό περιβάλλον. Κάτι σαν ...συν-κηδεμονία ας πούμε :P

Η λύση στα δύσκολα είναι μία και ακούει στο όνομα: ΜΑΜΑ! :D

Η λύση στα δύσκολα είναι μία και ακούει στο όνομα: ΜΑΜΑ! :D
Λίγο δύσκολο να τον πηγαίνω στη Λέσβο κάθε φορά που φεύγω :P

Lol, νόμιζα Αθήνα μένει.
Πάλι την πέταξα την κοτσάνα μου. :redface:

Να τον παίρνεις μαζί, οι μαμάδες πώς παίρνουν τα μωρά τους; Μ;
Εντάξει, σκάω.:P

Κανείς; Έστω για αυτή τη φορά μόνο; :(

Αν δε βρεθει τιποτα ριξε μια ματια κι εδω:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back