Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Εγω παλιοτερα που ειχα μονο τον μπουκακο,ελειπα για 7 μερες το πολυ.Οντως δεν ηταν και οτι καλυτερο για τον κακομοιρη.Απο τοτε που του εβαλα την πουπυ,οταν λειπω και γυρναω...ουτε που γυρναει να με κοιταξει που μπαινω μεσα.Διοτι εχει παρεα,παιζει με την πουπυ..και δεν ειναι τοσο αισθητη η απουσια μου.

Υγ..Χμ..2-3 βδομαδες,ειναι οντως παρα πολυ.Εχεις δικιο.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Αν τον φιλοξενεί άτομο που δεν το γνωρίζει, τότε θα του πέσει ακόμα πιο "βαριά" η αλλαγή περιβάλλοντος. Η φίλη σου που τον ταΐζει όταν λείπεις δεν μπορεί να τον φιλοξενήσει; Θα ήταν πιθανότατα το ιδανικότερο γιατί την γνωρίζει
Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να πάρεις 2η γατούλα; 
Subject to change
e-steki.gr Founder
Subject to change
e-steki.gr Founder
Τόσο που λείπω, νομίζω έχει μπουχτίσει και μόνο που έρχεται (και με το δίκιο της), που να της πω να τον φιλοξενήσει κιόλας! Γι'αυτό άνοιξα την αγγελία, για να μένει στο ίδιο σπίτι κάθε φορά και να το μάθει, ώστε να μην είναι νέο περιβάλλον, αλλά δεύτερο γνωστό περιβάλλον. Κάτι σαν ...συν-κηδεμονία ας πούμεΔυστυχώς είναι σκληρό, αλλά δεν ξέρω αν είναι πιο σκληρό από την αλλαγή περιβάλλοντοςΑν τον φιλοξενεί άτομο που δεν το γνωρίζει, τότε θα του πέσει ακόμα πιο "βαριά" η αλλαγή περιβάλλοντος. Η φίλη σου που τον ταΐζει όταν λείπεις δεν μπορεί να τον φιλοξενήσει; Θα ήταν πιθανότατα το ιδανικότερο γιατί την γνωρίζει
Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να πάρεις 2η γατούλα;
![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder
Λίγο δύσκολο να τον πηγαίνω στη Λέσβο κάθε φορά που φεύγωΗ λύση στα δύσκολα είναι μία και ακούει στο όνομα: ΜΑΜΑ!![]()

Πάλι την πέταξα την κοτσάνα μου.

Να τον παίρνεις μαζί, οι μαμάδες πώς παίρνουν τα μωρά τους; Μ;
Εντάξει, σκάω.

Subject to change
e-steki.gr Founder

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool