Κάπου θέλω να το πω

Angelica16775

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καλάβρυτα (Αχαΐα). Έχει γράψει 174 μηνύματα.
Το ξέρω ότι δεν έχει και πολύ νόημα, αλλά θέλω να το πω κάπου γιατί συγχύστηκα!:mad:

Χθες το βράδυ παρκάρω έξω από το σπίτι μου και βλέπω ένα γάτο να διασχίζει το δρόμο. Την ίδια στιγμή έρχεται ένα αυτοκίνητο και με το που βλέπει το γατί πατάει γκάζι για να το πατήσει!!!:mad::mad::mad: Ευτυχώς το γατί πρόλαβε και γλίτωσε, αλλά εγώ μετανιώνω που δεν πρόλαβα να πάρω τις πινακίδες του μ@λ@κ@!

Έλεος πια, ΑΙΣΧΟΣ!
Ουφ, τα είπα... αλλά δεν ξαλάφρωσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αισχος, απλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απαράδεκτο, αν και θα σου πω και κάτι που έπαθα εγώ πριν λίγο καιρό: ένας οδηγός έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα την ώρα που διέσχιζα ΕΓΩ την Ηρώδου Αττικού.
Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσω χοροπηδώντας όπως όπως στο απέναντι πεζοδρόμιο (επικίνδυνο, με 8 πόντους τακούνι), να περάσει ξυστά από πίσω μου επίτηδες, αν και θα μπορούσε να πάει στη μέση του (άδειου) δρόμου και στο τέλος να μου ζητήσει και τα ρέστα επειδή τον μούτζωσα (ναι, ναι, ανέβηκε το δρόμο με την όπισθεν). Και από τρόπους... τι να σου πω, ένα στόμα που έσταζε μέλι

Εγώ κάτι τέτοιους θέλω να τους κοπανάω τη μούρη στο καπό μέχρι να αφήσει αποτύπωμα. Είμαι πολύ ευγενική και ψύχραιμη πάντα, αλλά επίσης είμαι πολύ καλή στο ξύλο (με δίπλωμα!). Αλλά κανείς από αυτούς τους μ@λ@κες δεν βγαίνει έξω τελικά.

Είμαι πολύ τσατισμένη ακόμα....

Ζητώ συγγνώμη για τα γαλλικά....:redface:

λογικο ειναι να εισαι τσαντισμενη, αυτο σταματαει να ειναι κακια και λεγεται σαδισμος και σκοταδι στην ψυχη !

μια φορα εχω απλωσει χερι σε ανθρωπο, κι αυτο ηταν οταν κλωτσουσε δυνατα ενα σκυλι. ηταν στη γωνια, κουλουριασμενο, και το βαραγε κλωτσιες, με ολη του τη δυναμη ενα παιδι γυρω στα 16. που να του κοβοντουσαν τα ποδια. τον πλακωσα δεν αντεξα, και οσοι ηταν γυρω, μου ειπανε και μπραβο, μια κυρια φωναζε "σωστε το καλε θα το σκοτωσει" το σκυλακι ειχε κουλουριαστει σε μια γωνια και εκλαιγε. σκ.....ανθρωποι.

Ελπίζω να το έπιασε το νόημα και να σκεφτεί να ξανακλωτσήσει σκυλί:mad:.

Εμένα μου έχει τύχει να επιταχύνουν για να με τρομοκρατήσουν έτσι για πλάκα:blink:

ρε συ ρανια, εκεινη τη μερα το γλιτωσα το κακομοιρο, δυστυχως ομως παντα θα υπαρχουν τετοια διποδα (οχι ανθρωποι) που θα κανουν παρομοια πραγματα οταν δε θα τους βλεπει κανεις. αυτο ειναι που με τρελαινει, οτι δε μπορεις να τους σταματησεις παντελως οταν κακομεταχειριζονται ζωα, παρα μονο παροδικα. :mad:

λογικο ειναι να εισαι τσαντισμενη, αυτο σταματαει να ειναι κακια και λεγεται σαδισμος και σκοταδι στην ψυχη !

μια φορα εχω απλωσει χερι σε ανθρωπο, κι αυτο ηταν οταν κλωτσουσε δυνατα ενα σκυλι. ηταν στη γωνια, κουλουριασμενο, και το βαραγε κλωτσιες, με ολη του τη δυναμη ενα παιδι γυρω στα 16. που να του κοβοντουσαν τα ποδια. τον πλακωσα δεν αντεξα, και οσοι ηταν γυρω, μου ειπανε και μπραβο, μια κυρια φωναζε "σωστε το καλε θα το σκοτωσει" το σκυλακι ειχε κουλουριαστει σε μια γωνια και εκλαιγε. σκ.....ανθρωποι.

Μπράβο Ιβάνα! Καλά το έκανες το κλπαιδο. Και ο φίλος μου είχε μπαουλιάσει έναν που βασάνιζε ένα γατάκι στο δρόμο. Το έκαιγε με αναπτήρα!!

αν ειναι δυνατον το καιμενο το γατακι τι τραβηξε να το καιει ο ανωμαλος. ειμαι καθετα αντιθετη στη χειροδικια, και φανταζομαι και ο φιλος σου το ιδιο, αλλα οταν βλεπεις τετοια που να κρατηθεις....:mad::mad:

αν ειναι δυνατον το καιμενο το γατακι τι τραβηξε να το καιει ο ανωμαλος. ειμαι καθετα αντιθετη στη χειροδικια, και φανταζομαι και ο φιλος σου το ιδιο, αλλα οταν βλεπεις τετοια που να κρατηθεις....:mad::mad:

Δεν το μετάνιωσε καθόλου....

ρε συ ρανια, εκεινη τη μερα το γλιτωσα το κακομοιρο, δυστυχως ομως παντα θα υπαρχουν τετοια διποδα (οχι ανθρωποι) που θα κανουν παρομοια πραγματα οταν δε θα τους βλεπει κανεις. αυτο ειναι που με τρελαινει, οτι δε μπορεις να τους σταματησεις παντελως οταν κακομεταχειριζονται ζωα, παρα μονο παροδικα. :mad:

Τι να πεις βρε Ιβανα. Εγώ το έχω ξαναπεί εδώ μέσα έχω κινδυνέψει να φάω ξύλο απο πορτιέρηδες για να τους πάρω ένα γατάκι που του πετούσαν το σπρέι που τυφλώνει:mad:. Αλλά πάντα έτσι θα είναι όπως πάντα θα υπάρχουν και άνθρωποι που κακοιποιούν ανθρώπους. Ο βρομόκοσμος που δεν αλλάζει:(

το εσωσες ρανια το κακομοιρο? τι τραβανε αυτα τα αμοιρα τα ζωντανα αν πεσουν σε καθαρματα..να ειναι ολα καλοτυχα μακαρι.:(

το εσωσες ρανια το κακομοιρο? τι τραβανε αυτα τα αμοιρα τα ζωντανα αν πεσουν σε καθαρματα..να ειναι ολα καλοτυχα μακαρι.:(

Ναι βρε το απομάκρυνα τι θα τους το άφηνα? και μου φωνάζανε να τους αφήσω το παιχνίδι τους γιατί έχει πλάκα επειδή εκείνο σπάραζε:(. Οι φίλες μου φοβήθηκαν

Απαράδεκτο, αν και θα σου πω και κάτι που έπαθα εγώ πριν λίγο καιρό: ένας οδηγός έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα την ώρα που διέσχιζα ΕΓΩ την Ηρώδου Αττικού.
Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσω χοροπηδώντας όπως όπως στο απέναντι πεζοδρόμιο (επικίνδυνο, με 8 πόντους τακούνι), να περάσει ξυστά από πίσω μου επίτηδες, αν και θα μπορούσε να πάει στη μέση του (άδειου) δρόμου και στο τέλος να μου ζητήσει και τα ρέστα επειδή τον μούτζωσα (ναι, ναι, ανέβηκε το δρόμο με την όπισθεν). Και από τρόπους... τι να σου πω, ένα στόμα που έσταζε μέλι
Ναι γιατι σε μενα που πηγε να παρκαρει πανω μου γιατι δεν με ειδε?(100 κιλα γομαρα και δεν με ειδε?ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΕ????Και για υτους τους πανεξυπνους κυριους που οταν βρεχει πλησιαζουν με μεγαλη ταχυτητα για να βρεξουν τους πεζους τι εχετε να πειτε?

Τι να πεις βρε Ιβανα. Εγώ το έχω ξαναπεί εδώ μέσα έχω κινδυνέψει να φάω ξύλο απο πορτιέρηδες για να τους πάρω ένα γατάκι που του πετούσαν το σπρέι που τυφλώνει:mad:. Αλλά πάντα έτσι θα είναι όπως πάντα θα υπάρχουν και άνθρωποι που κακοιποιούν ανθρώπους. Ο βρομόκοσμος που δεν αλλάζει:(
ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ:/::/:ΑΝΘΡΩΠΟΙ:hmm::( ΑΝΘΡΩΠΟΙ:mad::mad::mad::mad:

Ναι γιατι σε μενα που πηγε να παρκαρει πανω μου γιατι δεν με ειδε?(100 κιλα γομαρα και δεν με ειδε?ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΕ????Και για υτους τους πανεξυπνους κυριους που οταν βρεχει πλησιαζουν με μεγαλη ταχυτητα για να βρεξουν τους πεζους τι εχετε να πειτε?

Και την λέξη καραγκιόζηδες πρέπει να την σεβόμαστε. Ρεντίκολα ταιριάζει πιο πολύ:mad:

εμενα μου λες και που να δεις στην κατουρλουπολη που σπουδαζω (πατρα)...που σε δρομο χωρις πεζοδρομιο να βρεχει ο θεος με τον θεο..να προχοραω και ο αερας να μου περνει την ομπρελα και μουσκεμα μεχρι τα γονατα και να περναν κατι ..#$^&^^%% με μεγαλη ταχυτητα και να σεκανουν χειροτερα...που παει ο κοσμος????????:down::down::down:

Εχουν ξεχασει οι περισσοτεροι απο αυτους τους υπανθρωπους πως δεν γεννηθηκανε με διπλωμα και αυτοκινητο στην κουνια τους και πως παλιοτερα ολο και καποιο ζωακι θα ειχανε φροντισει?παιξει?ταισει?αν για να ενα και μονο λεπτο βρισκοντουσαν στην αντιπερα πλευρα του ανθρωπου και του ζωου που δεν υπολογιζανε θα τους αρεσε?:mad::mad::mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back