dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ κάτι τέτοιους θέλω να τους κοπανάω τη μούρη στο καπό μέχρι να αφήσει αποτύπωμα. Είμαι πολύ ευγενική και ψύχραιμη πάντα, αλλά επίσης είμαι πολύ καλή στο ξύλο (με δίπλωμα!). Αλλά κανείς από αυτούς τους μ@λ@κες δεν βγαίνει έξω τελικά.
Γιατί να είσαι Σαλονίκη κοπέλα μου!

Εδώ σε χρειάζομαι με έναν γελείο φαλοκράτη που θα φολιάσει λέει τα γατιά μου, αν τα ξαναδεί έστω και στην αυλή μου.
μέσα στο παντελόνι του, με τις αντίστοιχες βρισιές...την παλιοαδερφάρα!!! ( Αυτό το τελευατίο του το είπα και πολύ το χάρηκα! Αιιιιι)
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

και για να ξερεις ο οδηγος την βρισκει να τρομοκρατει πεζους νομιζει πως ειναι ηρωας

μη πω τι βραβειο του αξιζει του ηρωα γιατι θα βγω μπαν

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η αδελφή μου έχει μιας μορφής αναπηρία και περπατά με μπαστούνι αργά . ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ έχει γλυτώσει στο τσακ ενώ διασχίζει το δρόμο, παρόλο που ελέγχει πολύ καλά πριν τον διασχίσει . Φυσικά, λόγω των ψυχικά διαταραγμένων, που κρατούν τιμόνι . Αυτό γίνεται, ακριβώς, γιατί επιταχύνουν μόλις την βλέπουν. Είναι ψυχολογική διαστροφή αυτό, τίποτε άλλο.
Αυτό με το αυτοκίνητο, το βίωσα έντονα όταν ένας π@λιομ@λ@κ@ς περασε με κόκκινο, αναγκάστηκα να πέσω στο πεζοδρόμιο αν και με νάρθηκες για να γλυτώσω και μόλις τον έβρισα, κατέβηκε και αν δεν ξαναέπεφτα για να τον αποφύγω, θα είχα φάει τη μπουνιά που ερχόταν κατά πάνω μου!

Πάντως το βιώνω καθημερινά αυτό που λες Ελένη μου και μάλιστα όταν τους λες: να περάσω λίγο ( γιατί έχουν κλείσει τις διαβάσεις των αναπήρων), σε διαολοστέλνουν κιόλας ή σου λένε το κλασσικό: άντε γ@μήσου μωρή, παράτα μας!!!

Τότε να με δεις, τι κατάρες τους πετάω κατάμουτρα...Μια μ@λ@κισμένη μια φορά, ήταν πίσω μου την ώρα που έβγαινα από μαγαζί και επειδή δεν μπορούσα να τρέξω ( όπως όφειλα σύμφωνα με τα δεδομένα της) τι μου είπε; -Άντε βρε παραλιακό ( αυτό ήταν δική της ερμηνεία της λέξεως παράλυσης) παρε τα πόδια σου!!!

Δεν μπορείς να φανταστείς πως την έκανα και τι της είπα!!!

Κωλορατσιστές Έλληνες!!! ( Μην τσατιστείτε, αλλά οι περισσότεροι είναι έτσι δυστυχώς!) Εγώ εύχομαι σε όλους αυτούς να βρεθούν στη ίδια θέση -αν όχι χειρότερη- έτσι για να νοιώσουν αυτό που προκαλούν στον άλλον.

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

)τελοσπαντων καποια στιγμη με ρωτησε βρε δαφνη εισαι το μοναδικο παιδι που δεν θελεις να κοιταξεις το χερι μου με το καλο η με το αγριο,πως και ετσι?και της απαντω και γω οτι επειδη γεννηθηκες χωρις χερακι δεν σημαινει πως αλλαζει κατι σε σενα ,εξαλλου κι εσυ εισαι η μονη που δεν με εχεις κοροιδεψει που φορω γυαλια,σε κανει διαφορετικη?δεν ειμαστε φιλες?Συμπερασμα ολοι μα ολοι οι ανθρωποι ειμαστε ιδιοι,δεν εχει σημασια αν εχουμε καποια ιδιαιτεροτητα η θρησκεια η χρωμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί να είσαι Σαλονίκη κοπέλα μου!Εδώ σε χρειάζομαι με έναν γελείο φαλοκράτη που θα φολιάσει λέει τα γατιά μου, αν τα ξαναδεί έστω και στην αυλή μου.
![]()
![]()
Και όταν τον απείλησα προς απάντηση, μου υπέδειξε κάτι υποτυπώδες!!!
μέσα στο παντελόνι του, με τις αντίστοιχες βρισιές...την παλιοαδερφάρα!!! ( Αυτό το τελευατίο του το είπα και πολύ το χάρηκα! Αιιιιι)
![]()
Κατεβαίνω στην Αθήνα για το διδακτορικό και για τη δουλειά. Αν χρειαστείς θα σου κάνω σεμινάρια
. Θα πέσει μπούφλα σύννεφο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Βλέπεις όμως, αν είσαι όλα αυτά τα πράγματα σήμερα, σε καπελώνουν όλοι και σε λένε και μ#λάκ@... αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσα διαβάζω είναι σωστά και λογικά, αλλά η λύση δεν είναι πάντα το βρισίδι ή το ξύλο κατά της κακομεταχείρισης των ζώων και των ανθρώπων. Η λύση είναι η ΠΑΙΔΕΙΑ, να σου μαθαίνουν από μικρό παιδί να ΜΗΝ πετάς τα σκουπίδια σου όπου βρεις, να ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ το περιβάλλον, να ΑΓΑΠΑΣ και να ΣΕΒΕΣΑΙ τους άλλους ανθρώπους, δυνατούς και αδύνατους, και όλα τα πλασματάκια, να είσαι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και ΣΥΝΕΠΗΣ.
Βλέπεις όμως, αν είσαι όλα αυτά τα πράγματα σήμερα, σε καπελώνουν όλοι και σε λένε και μ#λάκ@... αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο
Μελίνι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δυστυχώς ούτε παιδεία υπάρχει, ούτε κοινωνική μόρφωση, ούτε ηθική συμπεριφορά. Νομίζω πως απλά έχουμε πιάσει πάτο χωρίς επιστροφή. Όταν η κουλτούρα μας είναι το σκυλάδικο και η μικροπολιτική, που διαιωνίζεται και πολλαπλασιάζεται σε κάθε γενιά, πώς μπορούμε να ελπίζουμε σε σεβασμό μεταξύ μας και προς τα ζώα?
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Γιατί να είσαι Σαλονίκη κοπέλα μου!Εδώ σε χρειάζομαι με έναν γελείο φαλοκράτη που θα φολιάσει λέει τα γατιά μου, αν τα ξαναδεί έστω και στην αυλή μου.
![]()
![]()
Και όταν τον απείλησα προς απάντηση, μου υπέδειξε κάτι υποτυπώδες!!!
![]()
'Επρεπε να του πεις κάνε ότι θα κάνεις και δεν θα τα ξαναδείς και να του επιδυκνύεις επιδεικτικά ένα ψαλίδι. Βρε ας μάθουν κάτι σαν κι αυτόν να τα χρησιμοποιούν πρώτα και μετά να τα δείχνουν

Melini
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς ούτε παιδεία υπάρχει, ούτε κοινωνική μόρφωση, ούτε ηθική συμπεριφορά. Νομίζω πως απλά έχουμε πιάσει πάτο χωρίς επιστροφή. Όταν η κουλτούρα μας είναι το σκυλάδικο και η μικροπολιτική, που διαιωνίζεται και πολλαπλασιάζεται σε κάθε γενιά, πώς μπορούμε να ελπίζουμε σε σεβασμό μεταξύ μας και προς τα ζώα?
Μπορούμε να δίνουμε εμείς το παράδειγμα, ακόμα κι αν ο κόσμος μας κοιτάει περίεργα μερικές φορές. Μπορούμε να μάθουμε τα παιδιά μας να φέρονται όπως πρέπει. Και όταν κάποιος κάνει κάτι απαράδεκτο, μπορούμε να του το επισημάνουμε, χωρίς ξύλο και βρισίδι, αλλά με αποφασιστικότητα...
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορούμε να δίνουμε εμείς το παράδειγμα, ακόμα κι αν ο κόσμος μας κοιτάει περίεργα μερικές φορές. Μπορούμε να μάθουμε τα παιδιά μας να φέρονται όπως πρέπει. Και όταν κάποιος κάνει κάτι απαράδεκτο, μπορούμε να του το επισημάνουμε, χωρίς ξύλο και βρισίδι, αλλά με αποφασιστικότητα...
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να φέρομαι εγώ ηθικά και κοινωνικά και το ίδιο να μάθω στα παιδιά μου. Αλλά για να το εκτιμήσει κάποιος αυτό πρέπει ήδη να έχει επίπεδο.
Δεν υπάρχει σωτηρία νομίζω...
Melini
Διάσημο μέλος
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να φέρομαι εγώ ηθικά και κοινωνικά και το ίδιο να μάθω στα παιδιά μου. Αλλά για να το εκτιμήσει κάποιος αυτό πρέπει ήδη να έχει επίπεδο.
Δεν υπάρχει σωτηρία νομίζω...
Όι άνθρωποι που φέρονται με σεβασμό και αυταπάρνηση στους άλλους ανθρώπους και στα ζωάκια έχουν πρώτα πρώτα πολύ καλή σχέση με τον εαυτό τους...
Οι περιπτώσεις ανθρώπων που αναφέρουν και καταγγέλουν τα μέλη σε αυτό το thread πάσχουν από σοβαρά συμπλέγματα, που μπορεί να μην τα ξεπεράσουν ποτέ. Ούτε για αυτούς υπάρχει σωτηρία.
Εσύ τα'χεις βρει με τον εαυτό σου και προσπαθείς να κάνεις πράγματα για τους άλλους. Αν οι άνθρωποι δε δέχονται τη βοήθεια και την αγάπη σου, μπορείς να τις διοχετεύσεις στα ζωάκια... εκείνα θα το εκτιμήσουν σίγουρα!!! Κι εσύ έχεις καθαρή συνείδηση επειδή κάνεις αυτό που πρέπει.
ΜΑΪΜΟΥ
Νεοφερμένο μέλος
ntina10
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι πολύ αγανακτισμένη δεν ξέρω πώς να εκφράσω την οργή που νιώθω για αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα που έριξαν με αεροβόλο απο οτι είπε ο γιατρός στο προσωπακι του.Νομίζαμε οτι είχε τσακωθει με αλλο γάτο γιατί ήρθε την προηγούμενη παρασκευη γεματος αίματα και μέ τα ματάκια του κλειστά.Κλαίγαμε όλοι τρομαξαμε και αποφασίσαμε να το στειρώσουμε για να είναι πιο ασφαλής.Κάναμε την στείρωση ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα γιατι έκανε συνεχώς εμετούς οι οποιοι τελικά ηταν απο το κολύριο γιατί το ματάκι του έχει πρόβλημα έκανε κι ενέσεις για να σταματήσουν οι εμετοί και ξαφνικα οπως καθομασταν αγκαλιά εχτες είδα οτι μία πληγή γυάλιζε στον ήλιο.Το πείραξα με το νύχι μου και έπεσε ενα σκάγι!!!!!!αισχος, απλα.
Τον πήγα στον γιατρό τον είδε και τελικά ακομη καί μεσα στο ματι του έχει σκαγι.Αυτά που εμείς και ο γιατρός νομίζαμε αρχικά νυχιές ήταν πληγές από ΟΠΛΟ!!!Ευτυχώς πού δέν συνέβη τίποτα χειρότερο αλλα τι θα γίνει οταν θα βγεί έξω?Δέν μπορώ να τον φυλακίσω επειδή κυκλοφορούν ανώμαλοι.Το περιστατικο συνέβη στην Άνω Γλυφάδα.Είμαστε ολοι πολυ στενοχωρημένοι που ζούμε ανάμεσα σε τέτοια κτήνη και δεν ξέρω πώς να αντιδράσω σε αυτό που συνέβη.Πράξεις σαν αυτή πρέπει να τιμωρούνται
.Συγνωμη που σας κούρασα αλλα έπρεπε νατα πώ καπου πού θα καταλάβουν τον πόνο μου.
bunny
Περιβόητο μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
καταρχην ΔΕΝ ειναι ανθρωποι,δεν υπαρχει κατηγορια στο ζωικο η φυτικο βασιλειο που να ταιριαζουνΌτι και να πω γι΄αυτούς τους ανθρώπους είναι λίγο!![]()

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

)πηρα ξανα την αποφαση να ξαναβαλω γατα στο σπιτι μου, και ενω ειχα αρχισει το ψησιμο και εδειχνε να πηγαινει καλα

,αφου με το πολυ μπουρου μπουρου μου ειπαν το ενταξει,ειπα να κανω την αρχη με φιλοξενια(να μην τους ερθει και αποτομα,εφοσον αλλο να το λες κι αλλο να το κανεις,ειναι και τα οικονομικα μου χαλια αυτη την εποχη πιστευα πως ειναι η καλυτερη λυση,καλα μεχρι εδω???)ΕΕΕΕΕλοιπον σημερα που τους μιλησα για φιλοξενια μου αρχισαν αλλα λογια να αγαπιωμαστε(θ'αρχισω να μην τους αγαπαω στο τελος

)ο ενας να σιγονταρει τον αλλο(μανα-αντρας)με αποτελεσμα και η φιλοξενια ν'αναβληθει και να εκτεθω και να ξεσπασει ο τριτος παγκοσμιος.Πεστε μου τωρα,πως ενω πειθω ολους τους αλλους δεν μπορω να πεισω αυτους που μενω μαζι τους,την ιδια μου την οικογενεια?????/

Τ ι αλλο να κανω????
bunny
Περιβόητο μέλος
Ίσως και να έχετε δίκιο.καταρχην ΔΕΝ ειναι ανθρωποι,δεν υπαρχει κατηγορια στο ζωικο η φυτικο βασιλειο που να ταιριαζουν![]()

Αυτή η βίαιη συμπεριφορά είναι πλήρως μη αποδεκτή από κάθε άτομο χωρίς διαστροφές.
Αλλά δεν θα ήθελα να το δω έτσι επιφανειακά.
Θα ήθελα να καταλάβω τί τους οδηγεί σε τέτοιες αποκρουστικές πράξεις.Πιστεύω πως αν καταννοήσουμε τον εσωτερικό τους κόσμο ίσως και να υπάρξει η πιθανότητα να τους αποτρέψουμε από αυτό.
Παρ' όλα αυτά πιστεύω πως η ψυχή τους είναι μια μαύρη άβυσσος γεμάτη από κάτι μυστήριο που το κρύβει το σκοτάδι και το φως δεν το αγγίζει...
ntina10
Νεοφερμένο μέλος
Εξάλου ειναι τόσο αξιαγάπητα!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool