Κάπου θέλω να το πω

Πες μου ntina, στην Άνω Γλυφάδα είναι μήπως Γούναρη και Αριστείδου ή κάπου εκεί γύρω; Αν ναι, στείλε μου προσωπικό μήνυμα, θα σου εξηγήσω:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι δεν είναι πολύ κοντά απο εκεί πού λές.Είναι κοντά στην πλατεία καραισκάκη οι εγκληματίες.Γιατί σου συνέβη κατι παρόμοιο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είχα κάποιους υπ'οψιν μου και ήθελα απλώς να διασταυρώσω περιστατικά. Ωστόσο φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι σπαρμένη από εγκληματίες:mad:

Είχα κάποιους υπ'οψιν μου και ήθελα απλώς να διασταυρώσω περιστατικά. Ωστόσο φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι σπαρμένη από εγκληματίες:mad:
Μα είναι απαίσιο!:blink:
Εγώ είχα πάει μια βόλτα με το ποδήλατο στον περιφεριακό Βόλου και σε κάποια στιγμή βλέπω κάτι περίεργα φλατ πράγματα.Σταματάω και τι βλεπω;:mad:
Πατημένα νεογέννητα γατάκια!:blink::mad::down:
Δεν ξέρω αν κάποια έγιναν κατά λάθος,αλλά το σίγουρο είναι πως όχι όλα!:mad::mad::mad:

Είμαι πολύ αγανακτισμένη δεν ξέρω πώς να εκφράσω την οργή που νιώθω για αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα που έριξαν με αεροβόλο απο οτι είπε ο γιατρός στο προσωπακι του.Νομίζαμε οτι είχε τσακωθει με αλλο γάτο γιατί ήρθε την προηγούμενη παρασκευη γεματος αίματα και μέ τα ματάκια του κλειστά.Κλαίγαμε όλοι τρομαξαμε και αποφασίσαμε να το στειρώσουμε για να είναι πιο ασφαλής.Κάναμε την στείρωση ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα γιατι έκανε συνεχώς εμετούς οι οποιοι τελικά ηταν απο το κολύριο γιατί το ματάκι του έχει πρόβλημα έκανε κι ενέσεις για να σταματήσουν οι εμετοί και ξαφνικα οπως καθομασταν αγκαλιά εχτες είδα οτι μία πληγή γυάλιζε στον ήλιο.Το πείραξα με το νύχι μου και έπεσε ενα σκάγι!!!!!!:mad:Τον πήγα στον γιατρό τον είδε και τελικά ακομη καί μεσα στο ματι του έχει σκαγι.Αυτά που εμείς και ο γιατρός νομίζαμε αρχικά νυχιές ήταν πληγές από ΟΠΛΟ!!!Ευτυχώς πού δέν συνέβη τίποτα χειρότερο αλλα τι θα γίνει οταν θα βγεί έξω?Δέν μπορώ να τον φυλακίσω επειδή κυκλοφορούν ανώμαλοι.Το περιστατικο συνέβη στην Άνω Γλυφάδα.Είμαστε ολοι πολυ στενοχωρημένοι που ζούμε ανάμεσα σε τέτοια κτήνη και δεν ξέρω πώς να αντιδράσω σε αυτό που συνέβη.Πράξεις σαν αυτή πρέπει να τιμωρούνται:mad:.Συγνωμη που σας κούρασα αλλα έπρεπε νατα πώ καπου πού θα καταλάβουν τον πόνο μου.:bye:

Τι λες τώρα φρίκηηηη:mad::mad: Πρόσεξε το γατούλη θα το ξανακάνουν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back