Κάρμεν

κυριακη σημερα αυριο δευτερα να καθαρισω το σπιτι να φτιαξω την γωνεια της γατουλας να παω στο πετσοπ να παρω τα απαραιτητα .εχω μπερδευτει με ονυχωδρομιο τελικα χριαζεται?

Αν δεν θέλεις να πηγαίνει στα έπιπλα δηλ. στους καναπέδες κλπ. καλό είναι να της πάρεις ένα. Υπάρχουν και τα επιδαπέδια που τα έχεις στο πάτωμα ή αυτά που τα βάζεις σε γωνία στον τοίχο...δες πιο σε βολεύει στον χώρο σου και διάλεξε...:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ονυχωδρομιο τελικα χριαζεται?
Χρειάζεται.
Το ξύσιμο των νυχιών είναι απαραίτητο στη γάτα και αν δεν υπάρχει ονυχοδρόμιο, τότε θα ξύσει τα νύχια της όπου εκείνη βρει βολικό -στα χαλιά, τον καναπέ κ.λπ. Άσε που αν αρχίσει να ξύνεται κάπου που δεν θέλεις, πολύ γρήγορα το συνηθίζει (γιατί με το ξύσιμο των νυχιών αφήνει και τη μυρωδιά της σ' εκείνο το σημείο) και μετά είναι πολύ δύσκολο να της το κόψεις.
Διάβασε κι αυτό.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στέλλα μου μην έχεις τόσο άγχος, δεν χρειάζεται! Από τη στιγμή που, όπως φαίνεται, νοιάζεσαι τόσο πολύ για τη μικρούλα, όλα θα πάνε καλά και θα ζήσετε πολλά ευτυχισμένα χρόνια μαζί! Από προσωπική πείρα σου λέω ότι τα γατάκια αντιλαμβάνονται το άγχος μας και δεν τους αρέσει καθόλου. Ψυχραιμία!

Στελλα!! Οντως μας εχεις ζουρλανει στις ερωτησεις αλλα παιρνεις και ενα απ τα καλυτερα παιδια!!;) (και στη "Λαμψη" αγχωνονταν αλλα οχι και τοσο!!!:P)

Αν δεν μπορεις να αγορασεις ονυχοδρομιο νομιζω και ενα σκετο χαλακι απ αυτα που βαζουμε στην εισοδο του διαμερισματος για να καθαριζουμε τα παπουτσια μας πριν μπουμε ειναι ο.κ. προσωρινα ;) Απλα οταν θελει να ξυσει κατι παιρνε την αγκαλιτσα και δειξε της που πρεπει να παει ;)

Σε διαβεβαιω οι γατες παιζουν με.... τα παντα!!! ακομα και ενα αλουμινοχαρτο να κανεις μπαλιτσα, αν κανει "κριτς κριτς" τους εξαπτει τη περιεργεια!!!

φιλακια

Στελλα!! Οντως μας εχεις ζουρλανει στις ερωτησεις αλλα παιρνεις και ενα απ τα καλυτερα παιδια!!;) (και στη "Λαμψη" αγχωνονταν αλλα οχι και τοσο!!!:P)

Αν δεν μπορεις να αγορασεις ονυχοδρομιο νομιζω και ενα σκετο χαλακι απ αυτα που βαζουμε στην εισοδο του διαμερισματος για να καθαριζουμε τα παπουτσια μας πριν μπουμε ειναι ο.κ. προσωρινα ;) Απλα οταν θελει να ξυσει κατι παιρνε την αγκαλιτσα και δειξε της που πρεπει να παει ;)

Σε διαβεβαιω οι γατες παιζουν με.... τα παντα!!! ακομα και ενα αλουμινοχαρτο να κανεις μπαλιτσα, αν κανει "κριτς κριτς" τους εξαπτει τη περιεργεια!!!

φιλακια
Συμφωνω...;)

αλλο ειναι που με ανησυχει τωρα με την καρμεν ολλα καλα ολλα ωραια μου την εφερε οικονομικα δεν εχω προβλημα αλλα οι τραπεζες εχουν απεργεια μεχρι την τεταρτη αν μου την φερει τριτη πως θα πληρωσω την μεταφορα???????:hmm::/:

Να σου ζήσει η Κρυσταλ Κάρμεν (whatever). Είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις μια super γατο μαμά

τελικα ουτε οι θεοι ουτε οι δαιμονες θελουν να παρω την καρμεν κρυσταλ:(

τελικα ουτε οι θεοι ουτε οι δαιμονες θελουν να παρω την καρμεν κρυσταλ:(

Τι έγινε πάλι:blink::blink::blink::blink:

με τις απεργειες .μχρι την τεταρτη θα ειναι κλειστες οι τραπεζες πως θα πληρωσω την μεταφορα αν μου ερθει την τριτη?:/:

με τις απεργειες .μχρι την τεταρτη θα ειναι κλειστες οι τραπεζες πως θα πληρωσω την μεταφορα αν μου ερθει την τριτη?:/:

Δεν μπορείς να πας σε ΑΤΜ;;;)

δεν εχω καρτα βλακεια μ που δεν εβγαλα καρτα για τον λογαριασμο μου.μπορω να δωσω συναλλαγματικη αλλα δεν ξερω αν θα την δεχτει:/:

δεν μπορεί να σου δώσει κάποιος φίλος μέχρι την Πέμπτη και να του δώσεις τα χρήματα μετά; (προσπαθώ να σκεφτώ λύσεις..)

βασικα αν μου λεγατε τιμες πανω κατω για την μεταφορα?
ισως καταφερω κατι αλλα απο φιλους δεν το νομιζω

μίλα με όποιον έχεις κανονίσει για τη μεταφορά σχετικά και βλέποντας..δεν μπορώ να προτείνω κάτι άλλο. Το επόμενο στάδιο ειναι ή να έρθεις να την πάρεις ή να έρθει με κάποιο τρόπο αργότερα.

παντως αν ξερετε τιμες πανω κατω πειτε μου σας παρακαλω:(

Μπες στο www.airtickets.gr
μια τιμη που δινει σε εμενα απευθειας με ολυμπιακη ειναι 138 ευρω.

οκ ευχαριστω αν ειναι μονο τοσα μπορω να βρω απλα ειχα την εντυπωση οτι ηταν πιο πολλα συγνωμη για την ταλαιπωρια:(

θα παει καμια σας στο κεντρο ? περιμενα τηλ απο την αλικη αλλα μαλον ειχε πολλα τρεξηματα κ το ξεχασε.:hmm:

εγώ όχι παντως. Αν την βρω τηλεφωνικά θα της το πω. Δοκίμασε κι εσύ ξανα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back