Κάτι έχει ο γάτος μου!

Vaso The Great

Νεοφερμένο μέλος

Ο Vaso The Great αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Βέβαια δεν είναι τίποτα σοβαρό, γιατί το έχει από τη μέρα που γεννήθηκε!Βαριέται!Ούτε παιχνίδια μου κάνει, και δεν έχουμε παίξει ποτέ σαν ''Γάτα-Αφεντικό''!Δηλαδή από το πρωί μέχρι το βράδυ κοιμάται και τρώει!Δηλαδή αν του πετάξω μια μπάλα δεν θα την κυνηγήσει.Μπορείτε να μου πείτε καμιά μέθοδο εκπαίδευσης για μεγάλες γάτες;Γιατί είναι και 5 χρονών ενώ θα έπρεπε να τον εκπαιδεύσω από όταν ήτανε μικρός, αλλά και τότε βαριότανε πολύ.Μπορείτε να με βοηθήσετε;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βέβαια δεν είναι τίποτα σοβαρό, γιατί το έχει από τη μέρα που γεννήθηκε!Βαριέται!Ούτε παιχνίδια μου κάνει, και δεν έχουμε παίξει ποτέ σαν ''Γάτα-Αφεντικό''!Δηλαδή από το πρωί μέχρι το βράδυ κοιμάται και τρώει!Δηλαδή αν του πετάξω μια μπάλα δεν θα την κυνηγήσει.Μπορείτε να μου πείτε καμιά μέθοδο εκπαίδευσης για μεγάλες γάτες;Γιατί είναι και 5 χρονών ενώ θα έπρεπε να τον εκπαιδεύσω από όταν ήτανε μικρός, αλλά και τότε βαριότανε πολύ.Μπορείτε να με βοηθήσετε;:)

Vaso δεν καταλαβα καλα τι ακριβως ζητας.:) Αλλο το εκπαιδευσω την γατα μου να κανει καποια πραγματα και αλλο το να βρω παιχνιδια για να τις κινησω το ενδιαφερον για να μην κοιμαται ολη μερα.Παντος και η δικη μου Μυρτουλα που ειναι πεντε χρονων σχεδον ολη την μερα κοιμαται.
Μικρο ομως ηταν πολυ ζωηρο και παιχνιδιαρικο,τωρα ομως βλεπω χρονο με το χρονο βαραινει περισσοτερο.
Τι εννοεις οταν λες οταν ηταν μικρος και τοτε βαριοταν πολυ?
Αυτο αφυσικο μου ακουγεται.Μηπως κρυβει κατι παθολογικο αυτο?Ο δικος μου Αρουλης που ειναι οκτω μηνων περιπου χοροπηδαει και τρεχει ολη την μερα.
Προσπαθησε να βρεις καποιο παιχνιδι να του αρεσει(δεν μπορει κατι θα υπαρχει) για να παιζεις λιγο μαζι του.Αλλιως θα σου γινει σιγουρα υπερβαρος με οποια προβληματα υγειας συνεπαγεται αυτο.
Εχεις αλλο γατακι η ειναι μονο του?:)
Μεθοδο εκαιδευσεις δυστυχως δεν γνωριζω να σου προτινω.Οι γατες γενικα εκπαιδευονται δυσκολα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι είναι πολύ τεμπέλης!Υπάρχει κάποιο ''κόλπο'' που μπορεί να του κινήσει το ενδιαφέρον;:|

Δεν ξέρω κανένα κόλπο που να του κινεί το ενδιαφέρον πάντως
θέλω να σου πω ότι είναι θέμα χαρακτήρα.:)

Κι εμένα ο Σάμι ειναι βαρεμένος, καθεται οοολη μερα, αλλα εχω βρει ενα και μοναδικο πραγμα που του αρεσει και παιζουμε, για να κουνιέται λιγο!!!
Μου φέρνει οποτε θελει να παίξουμε το καλαμακι του (του φραπε, το κλασικο!!) και το πεταω και τρεχει να μου το φέρει πισω!
Εχει πολυ πλακα! το φέρνει με μία υπερηφανια αλλο πραγμα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back