Κάτι έχει ο μικρός...

καλημέρα, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.πήρα σήμερα τον κτηνίατρο κ μου είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει τί εχει γιατί είναι πολύ μικρό για να έχει κάτι σοβαρό.κ αυτός πυρετό μου είπε ότι ίσως έχει, θα τον πάω αύριο πρωι.τα ίδια κ σήμερα,δεν έφαγε τπτ κ κοιμάται συνέχεια κ παντού.τον πηρε ο ο ύπνος στην άμμο του.αλλα μου είπε να του δώσω μισή παιδική ασπιρινη.γιατι μου είπες να μην του δωσω?ξέρεισ κατι διαφορετικο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα αυτάκια του τα πιάνω κ είναι κρύα.στο υπόλοιπο είναι ζεστούλης αλλά δεν τον έχω συνηθίσει κ δεν ξέρω τη διαφορα.αχ τί να έχει..στομαχικά δεν έχει αν κ σήμερα είναι δυσκοίλιο κ γενικά ενώ πήγε στην άμμο δεν έκανε τπτ κ το πήρε ο ύπνος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξέρω τι σου είπε αλλά ξέρω σίγουρα ότι ολοι εδώ λένε ότι δεν κάνει θα βρω το θέμα που ειναι οι λεπτομέρειες και θα στο στείλω μην δώσεις πριν το βρω οκ΄;

Πήγαινέ το στον Αίλουρο αύριο να πάρεις μια δεύτερη και σίγουρη γνώμη. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείται το γατάκι... Από τη στιγμή που ο γιατρός σου δε μπορεί να υποψιάζεται τι έχει, μάλλον δε μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα για να το βοηθήσει :/:

Το "ειναι πολύ μικρό για να έχει κάτι σοβαρό" φοβάμαι οτι δεν ισχύει...:/:
Τα μικρά ειναι πολύ ευαίσθητα. Για την ασπιρινη δεν ξέρω. Ξέρω οτι ντεπον ΣΙΓΟΥΡΑ δεν κάνει να πάρει.
Αλλά και πάλι το αντιπυρετικό δεν θα αντιμετωπίσει την αιτια του προβλήματος έτσι κι αλλιώς.

Προτείνω κι εγώ μια δεύτερη άποψη. Μπορείς να δεις σε αυτο το θέμα για γιατρους που συστήνουν μέλη του φόρουμ και μπορεί να σε βολεύουν:
https://www.mypetz.gr/threads/Γράψτε-έναν-κτηνίατρο-εδώ.220641/

Το "ειναι πολύ μικρό για να έχει κάτι σοβαρό" φοβάμαι οτι δεν ισχύει...:/:
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ. Ίσα ίσα, τα μικρά είναι που κινδυνεύουν περισσότερο...

λοιπόν το βρήκα κοιτα εδώ και μπες και στο site του αίλουρου και δες για την τοξικότητα των φαρμάκων

που λεει για την τοξικοτητα των φαρμακων?είναι πολύ μακρια ο αιλουρος,μενω παγκράτι.θα τον παω στον δικο μου αρχικα κ βλεπουμε.τελικα ασπιρινη να μην του δωσω?να το αφησω ετσι ως αυριο?

Απ' όσο ξέρω, το πρόβλημα με την ασπιρίνη είναι ότι αργεί να μεταβολιστεί από τον οργανισμό της γάτας, οπότε μπορεί να είναι τοξική σε μεγάλες δόσεις. Τώρα, η μισή παιδική ασπιρίνη είναι μικρή δόση και δεν νομίζω να τον βλάψει.
Από την άλλη δεν ξέρετε ακριβώς τι έχει το μικρό. Μήπως να τον δει κάποιος πρώτα;:hmm:

εδώ
θα βρείς εκεί που λέει για την ασπιρίνη και δες κιόλας και τα υπόλοιπα για την φροντίδα.

Τώρα αφού σου είπε να του δώσεις μισή δόση της παιδικής κάντο αλλά να τον προσέχεις για να είναι όλα καλά και όσο για το αν είναι μακρυά ο αίλουρος είναι στο Π.Φάληρο δεν είναι ούτε κοντά ούτε μακρυά αλλά και το κέντρο γάτας στην Κυψέλη που είναι κοντά σε σένα εχει και αυτό πολύ καλή φήμη αλλά άίλουρος είναι τ νο 1.....

παιδια ξέρετε αν υπάρχει καποιο ανοιχτο σήμερα?δε μπορω να συγκεντρωθώ σε τπτ, θα σκάσω ως αύριο..

Λοιπόν πάρε το τηλ 6976998362 Αλικη και Τζίνα Δεγλέρη είναι αυτό που σου έλεγα στην Κυψέλη ίσως σε βοηθήσουν.....
Αναφης και Νάξου πάρε τηλ και ρώτα....

ευχαριστώ.πηρα αλλα δεν απαντανε.ειναι κ μεσημέρι.αν έχετε καμμία άλλη ιδέα πού να πάρω ή τί να κάνω ως αύριο πείτε μου.

Ξέρω οτι σήμερα συγκεκριμένα οι κοπελες απο το Κέντρο Γάτας έχουν στειρώσεις σε ένα σπίτι...
Δοκίμασε εναλλακτικά:
Γ. Κικής (Ν. Κοσμος) 2109020924, 210 9315249, 6932706246

ή

Αρετή Δημητροπούλου: 2106710068, 6932104677 (Ν. Ψυχικό)

παιδια ευχαριστώ όλους πολυ.λοιπονπηρα τον αιλουρο κ μου είπε να παω απο κει στις 7! αχ αντε να δουμε..σας χαιρετω.

Θα περιμένουμε νέα....:)

ο νους μας μαζί σας....:hello::hello::hello:

Kαλή τύχη στο μικρό. Θα περιμένουμε νέα.

Αχ αυτός ο κύριος Πάνος...Ό,τι μέρα και να'ναι πάντα πρόθυμος!
Άντε όλα καλά να πάνε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back