Κάτι έχει ο μικρός...

Περαστικά σας και γρήγορα! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως ήρθατε και περαστικά σας!Θέλουμε να δούμε φωτό του μικρούλι επειγόντως!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεί να το πειραξε το σπρεί - εάν είναι αυτό, σιγά-σιγά θα συνέλθει. Προσπάθησε να το προσελκύσεις με φαγητό που έχει έντονη μυρωδιά π.χ. τόνο κονσέρβα - ίσως sheba - ή της hills a/d - που έχει έντονη μυρωδιά και έχει πολλές βιταμίνες (για ζωα που αναρώνουν) - και μπορει επίσης να αραιωθεί με λιγο νεράκι. Καλό είναι όμως εάν συνεχίσει να μην τρώει και να είναι lethargic, να το πας στο γιατρό - πάντως και δύο μηνων είναι μικρό να φύγει από τη μάνα του - εάν είναι αυτή η περίπτωση.

Περαστικά και σιδερένιος ο no-name ορφεας :lol::lol:

Ο Κος Πάνος έκανε τα θαύμα του πάλι....:)

sorry - Διάβασα μόνο την πρώτη σελίδα. Λοιπόν, κατ'αρχήν δε φτάνει που πωλούνται ζώα στα pet shop - νομίζω πολύ λίγες είναι οι χώρες που πωλούν ζώα στα pet shop πλέον- και η Ελλάδα είναι μία από αυτές) - τα πουλάνε και ενάμιση μηνών - αυτό είναι εγκλημα - δεν πρέπει να να αγοράζει κανείς - ίσως έτσι, σταματήσουν να τα φέρνουν.
Οσο για την ανάρωση του γατιου - δοκίμασε της Ηιλλς a/d, και επίσης το γάλα kmr κάνει θαύματα - και είναι το καλίτερο μετά το μητρικό - μπορείς σιγά σιγά να μουσκέβεις τις κροκέττες μ'αυτό. Οσο για ασπιρινη ή παρακεταμολη ? - απαγορεύεται...

Αμάν πια με την ασχετοσύνη των πετσοπατζήδων. Μ' αρέσει που συνεργάζονται και με κτηνιάτρους, που εμβολιάζουν μωρό γατί.:mad:

Ελπίζω να γίνει καλά ο ανώνυμος μικρούλης - αν και απ' ό,τι καταλαβαίνω έχει ήδη αρχίσει να παίρνει τα πάνω του. Περαστικά!:)

Αμάν πια με την ασχετοσύνη των πετσοπατζήδων. Μ' αρέσει που συνεργάζονται και με κτηνιάτρους, που εμβολιάζουν μωρό γατί.:mad:

Ελπίζω να γίνει καλά ο ανώνυμος μικρούλης - αν και απ' ό,τι καταλαβαίνω έχει ήδη αρχίσει να παίρνει τα πάνω του. Περαστικά!:)

Nα σου πω το θέμα δεν είναι το τι κάνουν τα petshop το θέμα είναι αυτός ο κτηνίατρος δεν είχε την γνώση να ξέρει πως δεν έπρεπε να γίνει αυτό το ότι το ζωάκι αυτο θα κινδύνευε ανεπανόρθωτα; Τι να πω τελικά που πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη;:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

Επειδή τα πετ σοπ είναι υπεύθυνα για την υγεία των ζώων τους (δέσαμε το γάιδαρο στο μαρούλι) συνεργάζονται με κτηνιάτρους. Κι επειδή κανονικά δεν επιτρέπεται να τα πουλάνε ανεμβολίαστα, προφανώς είπανε "Βάρα του εκεί μια ένεση, τι θα πάθει;"
Μια χαρά ήξερε τι έκανε ο κτηνίατρος, αλλά είπε να πάρει το ρίσκο. Και ιδού τα αποτελέσματα.:down:

περαστικα σας...
αυτο το πραγμα με τους κτηνιατρους με εχει εξοργησει.
Μα κανενας τους δεν ξερει τη δουλια του?Εκτος απο μερικους στα δαχτυλα μετριμενους πυο γνωριζουν το τι κανουν, τι θα πρεπει να γινει με τους αλλους που δεν βρησκονται πουθενα?
Ετσι θα τη βγαζουν καθαρη και να τη πληρωνουν τα ζωακια μας:mad::mad::mad:?

καλημέρα σας.βασικά ο κ.πάνος μου είπε πως πολύ καλά ήξερε ο κτηνίατρος οτι ήταν πολύ μικρά για να εμβολιαστούν.προφσνώς λοιπόν,είπε, κάτι φοβόταν κ βιαστηκε να τα εμβολιάσει...δε θέλω να φανταστώ καν.σήμερα τους έστειλα ένα ξεγυρισμένο μαιλ κ τελείωσε.έπεσαν κ σε μένα που είμαι τελείως άπειρη κ είχα σκεφτεί τότε "πάλι καλα που το έχουν εμβολιασμένο.."-που να ξερα.τεσπα,σήμερα έχει πάρει πολύ τα πάνω του ο μιρός αλλα έχουμε ακόμα θέμα με το φαγητό του.τις κροκέτες δεν τις τρώει, την αλοιφη πάντως οχι απλά την καταβροχθίζει αλλά με έχει ζαλίσει με το να μυρίζει όλο το σπίτι κ να νιαουρίζει μήπως βρει κ άλλη!τι να κάνω, μου είπε να του δίνω συγκεκριμένη ποσότητα.σκέφτηκα κ εγώ να του δώσω άλλη τροφή,μήπως αυτή(ξηρά) την έχεισυνδυάσει με την αρρώστεια του κ αρνείται.αλλά δεν ξέρω μήπως δεν κάνει.μου είπε ο κ.πάνος μόνο την ξηρά τροφή να του δίνω(έχω την baby cat royal canin)κ η αλοιφή είναι η recovery canin.ξέρω γω να δοκιμάσω να του δώσω κάτι άλλο?δε μου ανέφερε για γάλα,μήπως δεν κάνει που είναι άρρωστο?

Γάλα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δίνεις γιατί προκαλεί διάρροιες. Κατά τα άλλα μην ανησυχείς, είστε στα καλύτερα χέρια :)

αυτο το πραγμα με τους κτηνιατρους με εχει εξοργησει.
Μα κανενας τους δεν ξερει τη δουλια του?

Τη δουλιά τους την ξέρουν πολύ καλά. Το θέμα είναι ιδεολογικό. Γιατί γίναν κτηνίατροι, γιατί αγαπούν τα ζώα ή γιατί αγαπούν τα λεφτά; :hmm::hmm:Και αυτό δυστυχώς ισχύει σε όλα τα επαγγέλματα /λειτουργήματα. :mad::mad::mad:

Τη δουλιά τους την ξέρουν πολύ καλά. Το θέμα είναι ιδεολογικό. Γιατί γίναν κτηνίατροι, γιατί αγαπούν τα ζώα ή γιατί αγαπούν τα λεφτά; :hmm::hmm:Και αυτό δυστυχώς ισχύει σε όλα τα επαγγέλματα /λειτουργήματα. :mad::mad::mad:

τώρα βρε Raisa τι κέρδος θα είχε κάποιος να κάνει ένα εμβόλι 1 μήνα νωρίτερα και να πεθάνει το ζωάκι;

τώρα βρε Raisa τι κέρδος θα είχε κάποιος να κάνει ένα εμβόλι 1 μήνα νωρίτερα και να πεθάνει το ζωάκι;

Το κέρδος του,

θα είναι να "ξεφορτωθούν"όσο πιο γρήγορα 1 γατάκι.... εισπράτοντας το αντίτιμο, και να φέρουν καινούργια "σοδιά"!!!!! :mad::mad::mad::mad:

Ανανέωση της ποικιλίας και της βιτρίνας του μαγαζιού, και "ξεστοκάρισμα" λέγετε στην εμπορική ΄γλώσσα :(:mad::mad::mad:

Αυτο ξαναπες το.Οι κτηνιατροι θα επρεπε να ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ γιατι ΕΙΝΑΙ λειτουργημα η δουλια τους.
Στο θεμα με το aids,δεν θα μου απαντησει κανεις?

Από τη στιγμή που συνεργάζεται με το πετ σοπ δεν θα είναι ένα μόνο εμβόλιο αλλά και άλλα πολλά. Και προκειμένου να μη χάσει τον πελάτη, τον πετσοπά θα κάνει και παρατυπίες, γιατί από αυτόν βγάζει λεφτά και χεσ...κε για την ιδεολογία, τη φιλοζωία και τη ζωή του ζώου. Εδώ κολλάει η ιδεολογία.;)

ισως το κέρδος ήταν να μη χάσουν τις πωλήσεις τους στην περίπτωση που κινδύνευαν όλα μαζί απο κάποια αρρώστεια γιατί ποιος ξέρει από που τα φεραν κ τί κουβαλούσαν κ με το εμβόλιο ήταν μια εύκολη κ σύντομη λύση να την αποτρέψουν προς το παρόν.τάπωσαν δηλ το πρόβλημα προσωρινά κ ενώ ήξεραν ότι θα έκαναν τα πράγματα χειρότερα μετά, τί τους ενοιαζε?μας πούλησαν το γατάκι.κ υγειέστατο...προσωρινά.έτσι έδειχνε τουλάχιστον.αναρωτιέμαι τί άνθρωποι είναι αυτοί.σπουδάζουν κτηνίατροι κ σκέφτονται μόνο τα λεφτά.απαράδεκτο.

μου είπε ο κ.πάνος μόνο την ξηρά τροφή να του δίνω(έχω την baby cat royal canin)κ η αλοιφή είναι η recovery canin.ξέρω γω να δοκιμάσω να του δώσω κάτι άλλο?δε μου ανέφερε για γάλα,μήπως δεν κάνει που είναι άρρωστο?
Χαίρομαι που πάει καλύτερα ο μικρός!!:up:
Γάλα μην του δώσεις με τίποτα. Για να τον δελεάσεις να φάει την ξηρά, μπορείς να την ανακατεύεις καλά με ένα κουταλάκι του γλυκού από το Recovery, για να πάρει τη μυρωδιά. Εγώ με αυτόν τον τρόπο και μειώνοντας σιγά σιγά την ποσότητα του recovery, έμαθα τον Πορδολέοντα να τρώει ξηρά τροφή. Ανακάτεψέ την καλά όμως, για να μην μπορεί να ξεχωρίζει το recovery από τις κροκέτες και να αναγκάζεται να τα τρώει μαζί.;)

λοιπόν πολύ καλή η ιδέα αυτή.το μεσημέρι αυτό θα κάνω.παιδιά ασχετο, πώς σας φαίνεται το περσέας για το γατάκι?κόλλημα με τη μυθολογία εγώ.πρέπει να τον φωνάζω κάπως,δεν πάει άλλο.

:up: Περσέας! Μια χαρά!
Άντε, γρήγορα περαστικά στον μικρό.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back