Κάτι έχει ο μικρός...

:lol::lol::lol::lol::lol:

(Αν μου πεις πως δοκίμασες και κονσέρβα θα αρχίσω να ανησυχώ σοβαρά :hmm:)

Δοκίμασα τα cat sticks που τους δίνω για σνακ σαν σαλαμάκι...
Αυτό μου άρεσε πολύ γαμώτο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως έγω τις έχω δοκιμάσει όλες τις κροκκέτες που τρώνε... δεν άντεξα...
Οι kitten είναι πιο νόστιμες πως να το κάνουμε αλλά μην ξεχνάμε πως οι γάτες δεν έχουν τις ίδιες γευστικές προτιμησεις με εμας...

Α και που είστε μην αρχίσετε τώρα όλοι να δοκιμάζετε τις κροκέτες να'χουμε κι άλλα... εγώ δεν είμαι ό,τι πιο φυσιολογικό κυκλοφορεί :lol:

:lol::lol::lol::lol:
Τώρα θυμήθηκα την μάνα μου, όταν ήταν μικρή, ορφανή απο πατέρα, ζώντας σε μια πολυτεκνη και φτωχή οικογένεια. Εκείνο τον καιρό συνηθιζόταν να στέλνουν ανθρωπιστική βοήθεια από Αμερική. Της γιαγιάς μου της έστελνε μια Αμερικανίδα ρούχα, τρόφιμα και άλλα χρήσιμα πράγματα. Της έστελνε και τροφή για γάτες παρακαλώ!!!:confused::blink: Η γιαγιά που να έχει ιδέα από αυτά τις έδινε τις γατοτροφές στα παιδιά της...:redface:
Εκείνα βέβαια δεν παραπονέθηκαν ποτέ, τις έτρωγαν μάλιστα με πολύ όρεξη και μάλωναν ποιός θα φάει πρώτος...:lol::lol::lol::lol:
επομένως δεν μπορεί να είναι και τόσο άσχημες!!!:hmm::hmm::hmm:;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια μέρα ο αδερφός μου φρίκαρε όταν με είδε να κρατάω στο ένα χέρι κροκέτες Purina και στο άλλο Royal Canin και να μονολογώ:
"Ε βέβαια, δίκιο έχει ο γλυκός μου, πιο νόστιμες είναι αυτές ":blink:

Μια μέρα ο αδερφός μου φρίκαρε όταν με είδε να κρατάω στο ένα χέρι κροκέτες Purina και στο άλλο Royal Canin και να μονολογώ:
"Ε βέβαια, δίκιο έχει ο γλυκός μου, πιο νόστιμες είναι αυτές ":blink:
0

είσαι τέλεια....:lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back