Κάτι περίεργοοο !!

Μια από τα ίδια κ το δικό μου, βέβαια με τα χρόνια αυτό αλλάζει, ο Μπόνη (στο πατρικό μου) ήταν ο βελζεβούλης πρωσοποποιημένος, από τον αποροφητήρα στο κουρτινόξυλο κ μετά στο φωτιστικό..:lol: μετά τα οχτώ του κούλαρε, τώρα στα 12 όλο χάδια θέλει, όλο αγκαλιές, αφού νομίζουμε ότι ήρθαν εξωγήινοι κ μας άλλαζαν γατί:lol::lol:
Σε ευχαριστώ για την υπογραφή:) Αγκαλίτσα υπέροχη έ? κ ο Ν.Δήμου, όλα τα λεφτά με τα ποίηματα του.. τον λατρεύω:)

Βασικα, να σου πω την αληθεια, στο αποσπασμα αναφερομουν.
Οχι οτι η φωτο δεν ειναι ωραια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kristen, η υπογραφη σου... φωτοκαι ο στιχος του Δημου ειναι πραγματικα υπεροχα...πολυ με αγγιξε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα δε μου εφτανε η Μόιρα που δεν τολμαω να κατσω,τσουπ ανεβαινει πανω μου και θρονιαζεται,τωρα γινεται χαμος και με τον Σειριο.Με το που σηκωνεται ο ενας,ερχεται ο αλλος.Ο Σειριος δεν ηταν τοσο χαδιαρης,αλλα οσο μεγαλωνει γινεται ολο και πιο γλυκος.

Εμενα δε μου εφτανε η Μόιρα που δεν τολμαω να κατσω,τσουπ ανεβαινει πανω μου και θρονιαζεται,τωρα γινεται χαμος και με τον Σειριο.Με το που σηκωνεται ο ενας,ερχεται ο αλλος.Ο Σειριος δεν ηταν τοσο χαδιαρης,αλλα οσο μεγαλωνει γινεται ολο και πιο γλυκος.

Τελικά εκτός του ότι όταν μεγαλώνουν γίνονται πιο χαδιάρικα, είναι κ ζηλιάρικα, σε κοιτάζουν με τις ματάρες τους κ ξέρεις, ότι κάτι ετοιμάζουν:P:P
Τα γατιά σου είναι η αδυναμία μου:up::up: λατρεύω τα σιαμ βλέπεις, αλλά ο Σείριος είναι... όλα τα λεφτα:up::up:

Τα γατιά σου είναι η αδυναμία μου:up::up: λατρεύω τα σιαμ βλέπεις, αλλά ο Σείριος είναι... όλα τα λεφτα:up::up:
τα δικα μου δεν ειναι αδυναμια σου:(:(:(:( κλαψ λυγμ:(:(

Τελικά εκτός του ότι όταν μεγαλώνουν γίνονται πιο χαδιάρικα, είναι κ ζηλιάρικα, σε κοιτάζουν με τις ματάρες τους κ ξέρεις, ότι κάτι ετοιμάζουν:P:P
Εμας δεν ειναι ζηλιαρης,δεν καταδεχεται να μας δειξει οτι ζηλευει,αλλα ειναι υπουλος και οποτε τον μαλωνω την πληρωνει το Μοϊρακι...:(Παντως ο Σειριος ΠΑΝΤΑ ετοιμαζει κατι!:lol:
Ευχαριστουμε πολυ πολυ για τα γλυκα σας λογια!:redface:

τα δικα μου δεν ειναι αδυναμια σου:(:(:(:( κλαψ λυγμ:(:(

Λατρεύω την Μαργαρίτα,:up::up: κ σίγουρα κ τον Παντελή κ φυσικά τον Βούδααααα:up::up: εξάλλου είπαμε θα τα γνωρίσω το συντομότερο από κοντά, αλλά βάλε κ εσύ σαν την Μουκελις υπογραφή όλα σου τα ζωάκια να τα χορταίνουμε:)

οκ εφτασεεεεεεε:P

εμενα γιατι νιωθω οτι η γατα μου στην προηγουμενη ζωη της ηταν σκυλος και ηθελε ολο χαδια..σε ολους το λεμε και δεν το πιστευει κανεις:blink::blink::blink::blink:...και δεν της φτανει που την χαιδευουμε εμεις ζητιανευει και απο τους ξενους το λαπαδογατο...οποιος ειναι ευκαιρος στο σπιτι καταληγει με μια γατα αγκαλια να του γυρναει τ'ανασκελα να της χαιδεψεις και την κοιλια...:blink::blink:..βεβαια αμα παιζουμε δεν μας πιανει κανεις και γινομαστε κακοι..:P:P:P:P

στο παραδιπλα γραφειο που δουλευω εχουν 2 γατουλες... Η μια, η Μίου, γλυφει τους παντες... Εχει κολλημα με επιδερμιδες που εχει απλωθει γαλακτωμα σωματος κ σε μαλλια με τζελ!!! Δεν σας κανω πλακα... εχω κ βιντεο να σας επισυναψω (για τους δυσπιστους)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back