Κάτι περίεργο...

Πάντως κι ο δικός μου βγάζει κάτι μαυραδάκια στη μυτούλα του και όταν τα καθαρίζω βλέπω ότι είναι κομματάκια από την άμμο του μαζί με μυξούλα (που μάλλον δημιουργείται για να αποβάλει τους κόκκους της άμμου). Μήπως κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τη δικιά σου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι,εμένα δεν είναι από την άμμο,γιατί χρησιμοποιώ κρυσταλλική.Παλιότερα που είχα άλλη άμμο,αυτό είχα υποθέσει κ εγώ...
Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι κάτω από το φως,μου φαίνονται σαν νεκρά ζωύφια,διακρίνω δηλ. κάτι σαν πόδια...
Αλλά ο γιατρός μου λέει,αν είχε ψύλλους δε θα ήταν μόνο στη μύτη(άσε που το βρήκε κ ασυνήθιστο να είναι στη μύτη ψύλλοι) και φαίνεται να είναι κ κάτι σύνηθες για τα περσάκια από τις απαντήσεις.Τι να πω;!:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αποπαρασιτώσεις κάνετε κανονικά;:hmm:

Με banminth εσωτερικά έκανα και τώρα πρέπει ξανά το Μάρτιο και θα ξεκινήσω οσονούπω με frontline εξωτερικά γιατί ο γιατρός είπε καλύτερα να μεγαλώσει λίγο πρώτα και μετά να την αρχίσω θεραπεία για ψύλλους.

Κοίταξε...εμείς κάναμε Banminth μια φορά στις δυο βδομάδες μέχρι τώρα που θα αλλάξει αποπαρασιτική αγωγή λόγω ηλικίας. Για ψύλλους βάζουμε μια φορά το μήνα Stronghold που είναι σε μορφή αμπούλας. Πρέπει να σου πω ότι το σχήμα αυτό των αποπαρασιτώσεων εγκρίθηκε και από τον Αίλουρο, τον καλύτερο γατογιατρό κατά τη γνώμη μου. Μήπως να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη;

Πήρα κ δεύτερη γνώμη...
Όλοι μου λένε ότι δεν είναι τίποτα και όχι κάτι σοβαρό!Τι να πω;
Stronghold;Από που το παίρνεις αυτό;Από το γιατρό;Και το Frontline έτσι χρησιμοποιείται πάντως!
Ο Presto σου είναι ίδιος με την προηγούμενη γενιά γατιών που είχα!:inlove:

Πήρα κ δεύτερη γνώμη...
Όλοι μου λένε ότι δεν είναι τίποτα και όχι κάτι σοβαρό!Τι να πω;
Stronghold;Από που το παίρνεις αυτό;Από το γιατρό;Και το Frontline έτσι χρησιμοποιείται πάντως!
Ο Presto σου είναι ίδιος με την προηγούμενη γενιά γατιών που είχα!:inlove:
Κι εγώ νομίζω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, μη σου πω ότι είμαι και σίγουρη! Απλώς προβληματίστηκα λίγο με το σχήμα των αποπαρασιτώσεων...αλλά και πάλι αφού το πρότεινε ο γιατρός κάτι παραπάνω θα ξέρει ;)

Είχες λοιπόν κι εσύ γατιά με διχασμένη προσωπικότητα, που δάγκωναν ανυπόφορα, που είχαν γκουρμέ επιλογές αλλά ήταν και αξιαγάπητα...όταν κοιμόντουσαν; :lol:

Το Stronghold το παίρνω από το γιατρό και καλύπτει και κάποια ενδοπαράσιτα, όχι μόνο τα εξωτερικά.

:lol::lol::lol:
Τα δικά μου δε δάγκωναν!Ευτυχώς!Κατά τα άλλα,έτσι έτσι!Τα ξανθούλικα γατάκια είναι τα αγαπημένα μου κεραμιδογατάκια!

Και μένα με την ομορφιά του με τύλιξε :P

Δοκίμασε καλύτερα μπατονέτα με φυσιολογικό ορό και όχι νέρο γιατί μπορεί να προκαλέσεις ερεθισμό και ξηρότητα

Ναι, αυτό με το φυσιολογικό ορό μου το τόνισε και εμένα ο Αίλουρος, όταν είχα πάει να δει τον δικό μου γατούλη. Επίσης πρότεινε να χρησιμοποιώ γάζα για να καθαρίζω μάτια και μύτη και όχι μπατονέτα γιατί αφήνει χνουδάκια.

Το Stronghold το παίρνω από το γιατρό και καλύπτει και κάποια ενδοπαράσιτα, όχι μόνο τα εξωτερικά.
Αποπαρσιτοση πρεπει να γινεται καθε μηνα για ποσο καιρο?Μια ζωη με αυτη την συχνοτητα?

Αποπαρσιτοση πρεπει να γινεται καθε μηνα για ποσο καιρο?Μια ζωη με αυτη την συχνοτητα?
Εξαρτάται από τον τρόπο ζωής της γάτας (αν μένει μόνο μέσα στο σπίτι ή βγαίνει και έξω κ.λπ.).
Στις δικές μου, που μένουν μόνο μέσα και δεν τρώνε ποτέ ωμές τροφές, κάνω αποπαρασίτωση κάθε 3 μήνες.

Μεσα και εγω εχω σκοπο να την κραταω.Απο πια ηληκια και μετα αρχιζουμε το 3μηνο?

απο την 4η εως την 16η εβδομαδα γινεται καθε δευτερη εβδομαδα και μετα καθε 2-3 μηνες για ολη της τη ζωη :)

απο την 4η εως την 16η εβδομαδα γινεται καθε δευτερη εβδομαδα και μετα καθε 2-3 μηνες για ολη της τη ζωη :)

Κάθε 3 μήνες, ακόμα και αν μένει μόνο μέσα;;;:blink::blink::blink::blink:

εμεις δεν μενουμε μεσα οποτε ολο και καποιο αυγο παρασιτου θα φερουμε επισης υπαρχουν παρασιτα που μεταδιδοται απο τους ψυλους η τα κουνουπια

Λογικο μου ακουγεται...:up::hmm::hmm::hmm:

εμεις δεν μενουμε μεσα οποτε ολο και καποιο αυγο παρασιτου θα φερουμε επισης υπαρχουν παρασιτα που μεταδιδοται απο τους ψυλους η τα κουνουπια

Εμείς που ήμαστε 2,5 ετών και κάναμε μόνο 3 φορές;;;;;:confused::confused::confused:
Υπάρχει δηλαδή πρόβλημα;;;;;;:(:(:(:(

αμα κοιταξεις τα κακακια της στο μικροσκοπιο μπορει να δεις κανα αυγουλακι παρασιτου :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back