purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε παιδια τι ειναι τουτος τελειοσ χαζουλα που πηγε και τριπωσε θεε μου εφρηξα.Τοσες μερες κατω μαζι τησ και δε το εκανε ποτε σημερα που δεν ημουν εκει.αχχχ Παντος μεχρι χθες εριχνα χλωρινη τραβαγα και το καζανακι αργοτερα.Μονο νερο ειχε οταν μπηκε το ντινακι.
Του ειπα να παρει και ενα μωρομαντιλο και να τον καθαρισει ενα χερακι.Αλλα μου φενεται οτι ισος τον κανω μπανακι σε λιγες μερες που θα κατεβω.Κρημα! δεν επρεπε να το κανει αυτο ειναι και χειμωνας αντε να στεγνωσει τωρα!Δε ξερω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως στην αρχή που πήραμε τα γατούνια μας και επειδή είμαι λίιιιγο αγχωτική, και επειδή κι αυτά είναι μεσα στη σκανταλιά, είχα τρελό άγχος μην πάνε και πέσουν στη λεκάνη. Οπότε το καπάκι ΠΑΝΤΑ κλειστό κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Ωραια θεση βρηκε! (Ευτυχως υπαρχει καπακι!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
πς:Χθεσ εκτος απ αυτο ο φιλος μου κοιμιθηκε στο καναπε και ξεχασε να τον βαλει στη κουζινα.Ειχε παει που λετε πολι κοντα στο πρςσοπο που και τον κοιταζε ξυπναει και αυτοσ εντρομος και εκανε το ντινακι πισο.χιχιχι Μηπος ειναι λιγο διαβολακι?

anabou
Διάσημο μέλος

Purina άπαιχτος ο Ντινάκος σου! Κάτι τέτοιες ώρες απορώ τι σκέφτονται και πάνε και κάθονται σε όποιο κουφό μέρο τους έρθει!
Ο Σάκης πρέπει να θεωρεί το μπάνιο κάτι σαν το ησυχαστήριό του. Όταν τον είχα πρωτοπάρει μέσα στο σπίτι πήγαινε συνέχεια πίσω από το καζανάκι (η λεκάνη είναι τοποθετημένη σε γωνία διαγώνια και χωράει). Πλέον το κάνει μόνο όταν είναι τιμωρημένος ή όταν φοβάται (πχ όταν βάζω ηλεκτρική). Βέβαια όταν έχει τις μοναξιές του πηγαίνει και την αράζει στο χαλάκι του μπάνιου! Μέσα στην λεκάνη δεν τον έχω βρει ποτέ (δεν ξέρω και κατά πόσο χωρά) αλλά τώρα μου μπήκαν ιδέες και θα κλείνω το καπάκι για καλό και για κακό!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφου οταν μου το πε ο φιλος μου δε το πιστευα του ζητησα φοτο για να πιστω οτι δε μου κανει πλακα.Το χαζο θα του κανω μπανακι τωρα να μαθει να μη χωνεται εκει ολοκληρο σπιτι εκει βρηκε να παει.
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημερα γυρνοντασ σπιτι ο φιλος μου ανηγει τη πορτουλα στο γατο και αυτοσ πηγε ξερεται που?Δειτε στη φοτο.
Ρε παιδια τι ειναι τουτος τελειοσ χαζουλα που πηγε και τριπωσε θεε μου εφρηξα.Τοσες μερες κατω μαζι τησ και δε το εκανε ποτε σημερα που δεν ημουν εκει.αχχχ Παντος μεχρι χθες εριχνα χλωρινη τραβαγα και το καζανακι αργοτερα.Μονο νερο ειχε οταν μπηκε το ντινακι.
Του ειπα να παρει και ενα μωρομαντιλο και να τον καθαρισει ενα χερακι.Αλλα μου φενεται οτι ισος τον κανω μπανακι σε λιγες μερες που θα κατεβω.Κρημα! δεν επρεπε να το κανει αυτο ειναι και χειμωνας αντε να στεγνωσει τωρα!Δε ξερω!![]()
χαχαχ
very funny.
siam
Νεοφερμένο μέλος

Συνημμένα
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

siam
Νεοφερμένο μέλος
Πες μου οτι οι φοτο ειναι φτιαχτες και οχι απ τα γατια σου θα τρελαθω!!!!Μα καλα το δευτερο ηθελε να παρει και ενα υπνακο εκει???Μα εκει του ηρθε!![]()
Ευτυχώς εγώ δεν έχω συναντήσει αυτό το θέαμα
μιας και το καπάκι της τουαλέτας το έχω συνεχώς κλειστό φοβούμενη μήπως πέσει μέσα και πνιγεί, πιει νερό κτλ οφείλω να ομολογήσω ότι δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι μια γάτα θα μπορούσε να κοιμηθεί εκεί μέσα (πάντα καταφέρνουν να με εκπλήξουν τα συγκεκριμένα πλάσματα
) αλλά τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τις είχα πετύχει στο internet και μου έκαναν μεγάλη εντύπωση.
Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να είναι φτιαχτές, άλλωστε το επιβεβαιώνει και η συμπεριφορά του δικού σου μωρού!
Η φωτογραφία με τη γκρι γατούλα είχε και το εξής σχόλιο: If your cat ever goes missing. Remember to check-everywhere!!
Mika
Δραστήριο μέλος
Μια μερα λοιπον εχω χασει την Μπουμπουκα...Μπουμπουκααααα Μπουμπουκαααααααα εγω...ψιιιιι ψιιιι ψιιιιι ...τπτ η Μπουμπου..
ειχα διπλωσει ενα παλιο χαλακι του μπανιου και το ειχα στο πατωμα για να το παω στα σκουπιδια..Βλεπω ενα εξογκωμα...
(μικροσωμη η Μπουμπου, την βρηκα 5 μηνων κοκκαλιαρα και ο γιατρος ειπε δεν θα μεγαλωσει επειδη δεν τραφηκε ποτε σωστα)...το παταω απαλα...ακουω ενα μιου.
Σηκωνω το χαλακι και βλεπω την Μπουμπου παρεα με το λουτρινο χαχαχα....Φαινετε εκει πηγε για διακοπες...κατι σαν γατο-spa

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μενα κριβεται κατω απο ενα πατακι και καλα τωρα δε θα τη βρω παντα φενεται η ουριτσα της.ακομα και οταν κριβεται πισο απο μια πολιθρονα στην οποια εχει το ελεφτερο να ανεβαινει και πανω και να ξινεται.Το κακο ειναι οτι νομιαζει οτι μπορει να το κανει παντου.Επισης εχει παθος με τη τηλεοραση οποτε ειναι ανοιχτη σικωνεται στα δυο και προσπαθει να πιασει τα ανθρωπακια παει και πισο απ τη tv μπας και τα βρει αλλα που.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
εμενα μια φορα με φοβησε πολυ παντως. Πριν κοιμηθω ανοιξα την ντουλαπα μου να πιασω κατι. Εκει που εχω σβησει φωτα και τα σχετικα, λεω περιεργο δεν ηρθε η μικρη...την φωναζω παλι ...τπτ
Ξαφνικα ακουω ενα σκρρρρρτττςςςςς και ανοιγει η ντουλαπα και να η Μπουμπου χαχα...Νομιζα ειχα φαντασματα

anabou
Διάσημο μέλος
χιχιΚαι μενα κριβεται κατω απο ενα πατακι και καλα τωρα δε θα τη βρω παντα φενεται η ουριτσα της.ακομα και οταν κριβεται πισο απο μια πολιθρονα στην οποια εχει το ελεφτερο να ανεβαινει και πανω και να ξινεται.Το κακο ειναι οτι νομιαζει οτι μπορει να το κανει παντου.Επισης εχει παθος με τη τηλεοραση οποτε ειναι ανοιχτη σικωνεται στα δυο και προσπαθει να πιασει τα ανθρωπακια παει και πισο απ τη tv μπας και τα βρει αλλα που.

Aπίστευτος ο Ντίνος! Ο Σάκης το έκανε μια φορά με έναν καθρεύτη που είχε κατεβάσει η μαμά μου για να τον ξεσκονίσει. Πήγαινε από πίσω του για να βρει που είναι ο γάτος που έβλεπε
! Η Μίτσυ όταν την είχαμε πρωτοπάει στο χωριό ήταν 4 μηνών και για να ανέβει στα κρεββάτια σκαρφάλωνε από τις κουβέρτες. Αγαπημένο μέρος της για ύπνο ήταν το διπλό κρεββάτι, ανάμεσα από τα μαξιλάρια. Στην αρχή την είχαμε χάσει όλη τη μέρα και νομίζαμε ότι είχε φύγει! Τελικά την βρήκαμε όταν πήγαν οι γονείς μου να ξαπλώσουν το βράδυ!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Άσχετο: purina όταν είδα τη φωτό η τουαλέτα μου θύμισε απίστευτα πολύ την τουαλέτα του αδελφού του φίλου μου και προς στιγμήν ψάρωσα, λέω έχει γούστο να έχει κοπέλα και να είσαι εσυ! Μετα θυμήθηκα οτι είναι η τουαλέτα απέναντι στην μπανιέρα και όχι δίπλα. Κατα τα άλλα είναι ίδιες όμως!
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Ο δικός μου, ο μαυρούλης ειχε ερωτα με το νυπτήρα. Εγώ παθαινα φρίκη γιατί τον γεμιζε τριχες!! Βρηκα την ησυχία μου διατηρώντας πάντα τη πόρτα του μπάνιου κλειστήΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool