Κάτι που μου έκανε εντύπωση

Mariel

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
πηγα προχτες στο pet city της γλυφαδας μπας και βρω ονυχοδρομιο για την Τσικι(τελικα ολα τα καλα τα ειχαν παρει...:( )και μου εκανε εντυπωση το εξης.περα απο τα ζωα που πουλουσαν(δυο ομολογουμενως οχι σε καλη κατασταση,με εμφανη τριχοπτωση)ειχαν και δυο κλουβακια.στο ενα ειχαν ενα σκυλακι που ειχαν βρει και περιμεναν μηπως καποιος το αναζητησει.στο αλλο ειχαν 4 νομιζω γατακια,οχι ρατσας,που χαριζαν.μου φανηκε περιεργο που ενα μαγαζι δεχτηκε να φιλοξενει γατακι με ζημια για το ιδιο(τροφες,αμμος κτλ)το κλουβακι ηταν πενταξαθαρο και πολυ περιποιημενο,υπηρχε πολλη τροφη,νερο,παιχνιδια,φωλιτσα και πανακια για να ζεσταινονται.τα γατακια πρεπει να΄ταν περιπου ενος μηνος και απιστευτα γλυκα!!οταν πηγα κοιμοντουσαν ολα αγκαλιτσα για να ζεσταινονται:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπαρχουν κ τετοια μαγαζια που ειναι ακομη ανθρωποι κ οχι επαγγελματιες σκεφτονται κ τα μωρα κ τα χαμενα σκυλακια εχω στειλει κ εκει βιογραφικο μπας κ με παραυν αντε να δω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλη τυχη σου ευχομαι!!μακαρι να σε παρουν,θα εισαι κοντα και στα ζωακια που αγαπας τοσοοοο:P

(Κάπου θυμάμαι και ένα παρόμοιο post...)

υπαρχουν κ τετοια μαγαζια που ειναι ακομη ανθρωποι κ οχι επαγγελματιες σκεφτονται κ τα μωρα κ τα χαμενα σκυλακια εχω στειλει κ εκει βιογραφικο μπας κ με παραυν αντε να δω
Μακάρι να σε πάρουν εκεί. Θα είναι πιστεύω η ιδανική δουλειά!

Αν ο ανθρωπος που τα εχει στο μαγαζί τα φροντίζει καλά μπράβο του. Γιατί σε κάποιο που ειχα πάει εγώ με επιασε η καρδιά μου. Σε αθλιες συνθηκες ήταν. Αλλά από ότι είδα αυτός τα φροντίζει καλά. Μπράβο λοιπόν

Σ'αυτό το μαγαζί ψώνισα κι εγώ του Μέμου! Και τα είδα τα γατάκια, κι έχω δει κι άλλες φορές. Μάριελ, έπρεπε να με πάρεις τηλέφωνο να πιούμε καφέ, ντροπή σου!!!!

Μάριελ, έπρεπε να με πάρεις τηλέφωνο να πιούμε καφέ, ντροπή σου!!!!

στην κυριολεξια ετρεχα εκεινη τη μερα,ειχε τρομερη κινηση κι εγω ειχα μαθημα στις 7(περιττο να πω οτι εφτασα 8 παρα γιατι κολλησα ποση ωρα στο μαγαζι...:redface: )γλυφαδα παω,οχι πολυ συχνα,αλλα παω.μπορουμε να κανονισουμε μια μερα που δε θα δουλευεις να τα πουμε επιτελους απο κοντα:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back