LadyPhantom
Νεοφερμένο μέλος
αλλα κατι εγινε μια μερα.Ο Οσκαρ δεν ετρωγε μονο απο εμενα ,ετρωγε και απο τα απεναντι σπιτια της γειτονιας και εκανε παρεα και με τον σκυλο ενος σπιτιου,ηταν τοσο αγαπημενοι τις περισσοτερες φορες αλλα καποιες φορες τον εγλειφε και εκεινος τον γρατσουνουσε
[Μια παρασκευη νομιζω τον νοεμβριο ξυπναω για να απλωσω τα ρουχα και βλεπω τον οσκαρ
να ειναι ξαπλωμενος στον κηπο....στεναχωρηθηκα και στεναχωριεμαι ακομη δεν του αξιζε....
ηταν καλη γατουλαΕγω σκεφτομαι πως εβαλαν κατι οι απεναντι γειτονες στο φαγητο (γιατι ετρωγε απο 2) τον δηλητηριασαν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ChazyChaz95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δυστυχώς όταν τα γατιά και τα σκυλιά είναι έξω δεν μένουν μέσα στο σπίτι είμαι με τριμελές οι μέρες τους... Άσε μην το ψάχνεις υπάρχουν πόλλοιπόν κακοί άνθρωποι που δεν θέλουν καθόλου τα ζώα... ειδικά σε χωριά και σε περιοχές έξω από την πόλη με μονοκατοικίες που νομίζουν ότι ο δρόμος πέρα την αυλή τους όπου περπατάει η γάτα τους ανήκει... πολλοί τις ρίχνουν φόλες γιατί σκάβουν τον κήπο και κάνουν εκεί την ανάγκη τους. Άσε και εμείς στο χωριό μου τα ίδια είχαμε είχαμε πόσες γάτες στην γειτονιά και ξαφνικά το καλοκαίρι δεν υπήρχε ούτε μια μόνο που δεν ρίχναμε φόλες ήταν τόσο θρασητατοι που τις σκότωναν με τουφέκια... Τα ζώα μόνο μέσα στο σπίτι είναι προστάτευμενα μόνο έτσι μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το αγαπημένο σου κατοικίδιο θα είναι ασφαλές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LadyPhantom
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχώς όταν τα γατιά και τα σκυλιά είναι έξω δεν μένουν μέσα στο σπίτι είμαι με τριμελές οι μέρες τους... Άσε μην το ψάχνεις υπάρχουν πόλλοιπόν κακοί άνθρωποι που δεν θέλουν καθόλου τα ζώα... ειδικά σε χωριά και σε περιοχές έξω από την πόλη με μονοκατοικίες που νομίζουν ότι ο δρόμος πέρα την αυλή τους όπου περπατάει η γάτα τους ανήκει... πολλοί τις ρίχνουν φόλες γιατί σκάβουν τον κήπο και κάνουν εκεί την ανάγκη τους. Άσε και εμείς στο χωριό μου τα ίδια είχαμε είχαμε πόσες γάτες στην γειτονιά και ξαφνικά το καλοκαίρι δεν υπήρχε ούτε μια μόνο που δεν ρίχναμε φόλες ήταν τόσο θρασητατοι που τις σκότωναν με τουφέκια... Τα ζώα μόνο μέσα στο σπίτι είναι προστάτευμενα μόνο έτσι μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το αγαπημένο σου κατοικίδιο θα είναι ασφαλές
Σε ευχαριστω που απαντησες!
και εγω το ιδιο σκεφτηκα και μου το ελεγαν οι γονεις μου οτι το δηλητηριασαν το γατακι
αμαν δεν του αξιζε
γιατι; μου αρεσε να τη βλεπω να παιζει να περπαταει...τωρα δεν θα τη ξαναδω ποτε..
RIP οσκαρ..
omorfoula
Νεοφερμένο μέλος
LadyPhantom
Νεοφερμένο μέλος
Βασικα σε πολη εγινε,στη λαρισα μενωΚαλησπέρα δυστυχώς σε επαρχία και χωριά τα ζώα δεν έχουν άξια είναι τπτ για τους περισσότερους όλοι λένε έλα μωρέ ένα ζώο ήταν και επειδή είχα μαζέψει και φρόντιζα κάποια όταν τα έχασα από φόλα και μου είπαν αυτό τους πήρε και τους σήκωσε...
Η γατούλα μου ήταν ένας άγγελος....πόσο θα μου λείψει

https://www.mypetz.gr/attachments/img_20150912_142649-jpg.184580/
Συνημμένα
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Μην κολλάς όμως στη φόλα.
Μπορεί να έγλυψε ποντίκι δηλητηριασμένο,μπορεί να το χτύπησε αμάξι και να σύρθηκε μέχρι τον κήπο. Πολλά μπορεί να έχουν συμβεί.
Τα ζωάκια μέσα στο σπίτι,αλλιώς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα.
LadyPhantom
Νεοφερμένο μέλος
Λυπάμαι για την γατούλα αλλά ήταν αδέσποτη και αυτή είναι η ζωή των αδέσποτων,δυστυχώς.Τα ζώα μόνο μέσα στο σπίτι καταφέρνουν να επιβιώνουν.
Μην κολλάς όμως στη φόλα.
Μπορεί να έγλυψε ποντίκι δηλητηριασμένο,μπορεί να το χτύπησε αμάξι και να σύρθηκε μέχρι τον κήπο. Πολλά μπορεί να έχουν συμβεί.
Τα ζωάκια μέσα στο σπίτι,αλλιώς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα.
σ'ευχαριστω και εχεις απολυτο δικιο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LadyPhantom
Νεοφερμένο μέλος
Λυπάμαι για το γατάκι σου αλλά χαίρομαι γιατί όσο σύντομη κι αν ήταν η ζωούλα του είχε εσένα να το φροντίζεις. Χαίρομαι επίσης που έχεις μια τόσο όμορφη ψυχή γιατί μια μέρα, όταν πια θα είσαι ανεξάρτητη, θα καταφέρεις να σώσεις ένα ή και περισσότερα γατάκια αφού είμαι σίγουρη πως θα υιοθετήσεις και θα ζούνε μαζί σου στο σπίτι καλή μου
Ναι...ηταν τοσο καλη και γλυκια
δεν της αξιζε αυτο...
μακαρι να μπορουσα να τη κρατησω μεσα στο σπιτι αλλα μια μερα μαλλον θα αποκτησω και εγω μια γατουλα δικια μου 
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool