Κέισι, η μοναχική ψυχή...

• Thread starter Thread starter Kristen
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, μην την πιέζεις καθόλου;) βάλτης το φαγάκι της, την άμμο της, παιχνιδάκια να παίζει, παρτης κανένα λέιζερ ή μπαστουνάκι με ποντικάκι μήπως ξεθαρέψει και άστην μόνη της να νιώσει εμπιστοσυνη.
οι γατες είναι ανεξάρτητες, αυτόνομες και πανέξυπνες.Μην την πιέζεις καθ'ολου δώστης όσο χρόνο χρειαστεί. Μπορεί να της πάρει λίγο παραπάνω.
Εξάλλου αυτό που μετράει είναι ότι άνοιξες το σπίτι σου και την ψυχή σου σε ένα ταλαιπωρημένο πλάσμα και του πρόσφερες σπίτι κ φροντίδα. Το αν θα σε πλησιάσει για μένα είναι δευτερευούσης σημασίας;) το σημαντικό είναι ότι την έχεις κοντά σου και είναι προστατευμένη. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους, μην πιέζεις καταστασεις γιατί όπως είπαν τα κορίτσια οι γάτες νιώθουν κ το άγχος μας και το φόβο μας και αντιδρούν. Εμπιστέψου την και άστην απλά να νιώθει την αγάπη σου:)
και υπομονη;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν θελει χαδια γενικα φοβαται...εγω δεν την ενοχλω καθολου....απλα ειναι μονιμως σε μια πολυθρονα....κ γενικα τριγυρναει εδω κ εκει μεσα στο σπιτι....αν ακουσει θορυβο φοβαται ....γενικα δεν αλλαξαν κ πολλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν θελει χαδια γενικα φοβαται...εγω δεν την ενοχλω καθολου....απλα ειναι μονιμως σε μια πολυθρονα....κ γενικα τριγυρναει εδω κ εκει μεσα στο σπιτι....αν ακουσει θορυβο φοβαται ....γενικα δεν αλλαξαν κ πολλα.

ακριβως αυτο που ειπες ειναι...φοβαται...
εχω 2 γατες,,ο μπουκακος μου ειναι 7 ρονων..και ειναι ο 1ος που απεκτησα..ειναι και αυτος παρα πολυ φοβιτσιαρης..απο πολυ μικρουλης το ειχε...ναι...με αφηνει να τον χαιδεψω..αλλα μονο οταν θελει ΑΥΤΟΣ..αυτο γινεται κυριως οταν ξυπναει και ερχεται και μου τριβεται και μου χαιδολογιεται...οτν δεν θελει αλλο,μου ριχνει δαγκωνιες ο αχαριστος.ομως ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ...απο την αλλη η πουπυ μου,που ειναι 2 χρονων..ειναι ολο μεσα στο χαδι και το χουρχουρισμα..βεβαια αγκαλια ουτε αυτη με αφηνει να την παρω...
αυτα σου τα λεω για να δεις οτι ειναι και στον χαρακτηρα της γατας..ομως σιγα-σιγα ειμαι σιγουρη οτι θα κερδισεις την εμπιστοσυνη της...σκεψου οτι ο δικος μου ,μου ειναι δυσκολος στα χαδια,και τον εχω μεγαλωσει με μπιμπερο εγω η ιδια.:)
επισης να σημειωσω οτι ο μπουκακος μου εγινε απιστευτα πιο ευτυχισμενος οταν του εφερα την πουπυ...:)

Γιούλη καλημέρα ! Τι κάνει η μικρή ? Ξεθάρρεψε καθόλου ή είναι το ίδιο.
Σε πήρα ένα βράδυ τηλ και άφησα μνμ. Πες μας όποτε μπορείς τα νέα της

Θελω να σου πω και την δικη μου εμπειρια σε τετοιου ειδους γατες. Εχω 3 γατακια στο σπιτι μου. Η Θαλεια, απο την πρωτη μερα που ηρθε διεκδικησε αμεσως τα χαδια μου. Βεβαια οταν ερχοταν καποιος στο σπιτι κρυβοταν και ακομα κρυβεται, αλλα τουλάχιστον με εμενα ειναι πολυ χαδιάρα και με αυτους που βλεπει συχνα στο σπίτι ειναι πλεον εξοικειμωνη.
Ο Αγγελος δεν φοβήθηκε ποτέ και κανέναν! Από την πρώτη μερα ειναι ολη την ωρα μεσα στα πόδια μου και ειναι παρόν όταν ερχεται καποιος ακόμα και όταν βάζω ηλεκτρική! Ειναι ο Αγγελος ο ατρόμητος.
Και ειναι και η Δανάη. Το γατακι αυτο το έχω τις αρχές του Μαρτίου και ακόμα όταν την πλησιάζω φευγει. Πρεπει να την κλεισω σε ενα δωμάτιο για να μην μπορει να ξεφύγει και τότε μονο μπορω να την χαϊδεψω. Αντε και καμια φορά αν την πιάσω στις ντάγκλες της. Βεβαια πρεπει να πω ότι τα πραγματα ήταν πολυ χειρότερα στην αρχή. Ναι παει κι αλλο.
Τον πρωτο καιρό περναγε όλο το 24ωρο κατω απο το κρεβατι. Εκει της εβαζα να φάει, εκει της εβαζα να πιει και στην αμμο της πηγαινε μονο τις ωρες που εγω ελειπα απο το σπίτι. Μιλάμε για πολυ τρομεγμενο ζωο. και το παράξενο ηταν ότι μιλάμε για γατι που όσο ηταν στον δρομο, ηταν αλοιφη. Με τα χέρια πιάστηκε και μπηκε στην γατοφόρο. Απο τον γιατρό και την στείρωσή της και μετά, αλλαξε ο χαρακτήρας της τελειως.
Κανουμε όμως συνεχεια μικρά βηματα προοδου. Και ελπίζω και σε καλύτερα.
Μην απελπίζεσαι και μην αγχώνεσαι. Αλλωστε το νόημα ήταν αν δώσεις μια ευκαιρία για μιαα καλυτερη ζωη στο γατάκι. Τα υπόλοιπα θα ερθουν μονα τους.
Θυμισέ μου κατι μονο, αυτο το γατί ήταν πολυ ηρεμο όσο ηταν εξω ε;

Θυμισέ μου κατι μονο, αυτο το γατί ήταν πολυ ηρεμο όσο ηταν εξω ε;

Κάτια μου όχι, δεν ήταν ήρεμη από την αρχή. Ήταν ένα ακόμα φοβισμένο πλάσμα που με τον καιρό μας έμαθε, μας εμπιστεύτηκε και έτσι αρχίσαμε σιγά σιγά να την χαιδεύουμε.
Από όταν ημέρεψε την βάλαμε αγγελία γιατί αλλιώς δεν θα είχε νόημα;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back