moukelis
Επιφανές μέλος
Εμενα το δεντρο μου ειναι η βελανιδια,και ξαφνιαστηκα σχετικα με το ποσα χαρακτηριστικα μου αναγνωρισα στην περιγραφη της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Εγώ είμαι κισός...Βελανιδιά είναι ο Σπίντυ!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ή, επί το ελληνικότερον, αφήνουμε τον γάμο να πάμε για Zbeebz!
Η Άσπρη μου είναι... το προηγούμενο απ΄τη βαλανιδιά που το ξέχασα κιόλας! Α, ναι, hawthorn. Είναι μια γάτα-δρυίδης!
Ο Beeb μου είναι μάλλον βαλανιδιά. Λάθος, μουρλοβαλανιδιά.
Όμως στοιχεία μου αναγνωρίζω σε όλα τα κέλτικα φυτά και ζώα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Εγώ είμαι "deck the halls with boughs of holly, fa la la la la, la la, la la".
Ή, επί το ελληνικότερον, αφήνουμε τον γάμο να πάμε για Zbeebz!
Η Άσπρη μου είναι... το προηγούμενο απ΄τη βαλανιδιά που το ξέχασα κιόλας! Α, ναι, hawthorn. Είναι μια γάτα-δρυίδης!
Ο Beeb μου είναι μάλλον βαλανιδιά. Λάθος, μουρλοβαλανιδιά.
Όμως στοιχεία μου αναγνωρίζω σε όλα τα κέλτικα φυτά και ζώα...
Με τόσες Βελανιδιές ..λές να ντύσουμε κάποιον ...σκίουρο?

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Βρε λες να είναι σημαδιακό;;;;
roulsydney
Διάσημο μέλος
Όταν ο Beeb κιαλάρει καμιά μύγα ψηλά στη τζαμόπορτα, παίρνει πολλές φορές στάση σκιουρόπουλου!
Βρε λες να είναι σημαδιακό;;;;

moukelis
Επιφανές μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
...μήπως ήσουνα τρελλογατούλα..σε προηγούμενη ζωή σου?Μπορει καποια να μου εξηγησει γιατι εγω εχω ιδιο δεντρο με τα γατια;Και δη τα τρελογατα;![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Τζούλια μου με τόσα γατόνια ...μάλλον για ..βελανιδιά σε κόβω κι εσένα..Δεν μου δουλεύει το λινκ......![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
εγω παλι σε κοβω για το δεντρο που βγαζει το κατνιπΤζούλια μου με τόσα γατόνια ...μάλλον για ..βελανιδιά σε κόβω κι εσένα..![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
Να δούμε ποιά θα κερδίσει, ένα πασχαλινό καλάθι γεμάτο γατάκια!!!
Για τα παιδιά, δεν θα κάτσω να ψάξω ζώδια, δεν έχω αρχεία..
... άντε για την Λου (και αυτή στο περίπου είναι...)... 
vickymoon
Διάσημο μέλος
εγω θελω να χασω. ευχαριστωΠείτε, πείτε.. και μόλις ξαναδουλέψει θα σας πω...Να δούμε ποιά θα κερδίσει, ένα πασχαλινό καλάθι γεμάτο γατάκια!!!
Για τα παιδιά, δεν θα κάτσω να ψάξω ζώδια, δεν έχω αρχεία..... άντε για την Λου (και αυτή στο περίπου είναι...)...
![]()

roulsydney
Διάσημο μέλος
Αν είσαι βελανιδιά...κερδίζωωωωΠείτε, πείτε.. και μόλις ξαναδουλέψει θα σας πω...Να δούμε ποιά θα κερδίσει, ένα πασχαλινό καλάθι γεμάτο γατάκια!!!
Για τα παιδιά, δεν θα κάτσω να ψάξω ζώδια, δεν έχω αρχεία..... άντε για την Λου (και αυτή στο περίπου είναι...)...
![]()

ΥΓ:Θα έχει και αυγά μέσα?

julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν είσαι βελανιδιά...κερδίζωωωω
ΥΓ:Θα έχει και αυγά μέσα?![]()
Αν θέλεις.... δεν υπάρχει θέμα.. φρέσκα απο το χωριό..!!!

Και κανα μαρουλάκι, πορτοκαλάκι, λεμονάκι... κλπ κλπ...

vickymoon
Διάσημο μέλος
ενα λεπτο να ξηγιομαστε. αν εχει καλουδια απο το χωριο ε... τοτε να κερδισω, αν εχει ομως γατια, ευχαριστω δεν θα παρω ειμαστε fully booked.Αν θέλεις.... δεν υπάρχει θέμα.. φρέσκα απο το χωριό..!!!
Και κανα μαρουλάκι, πορτοκαλάκι, λεμονάκι... κλπ κλπ...![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
θολωνεις τα νερα. σουπια"Καλούδια" θα έχει....τώρα ρίσκα είναι αυτά....![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool