ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 17:55 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #41 01-03-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από drf: άλλη μια φλαμουριά εδώ! Click για ανάπτυξη... Γειά σας συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 08:07 Η roulsydney: #42 03-03-09 08:07 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βελανιδιά...... εγω και η Νταϊάνα... ο Κίκης είναι Φουντουκιά.... ο τρελός Ναπολέων και η Λου... Άμπελος...το ψάχνω... Ποιά κέρδισε??? roulsydney... κάτι σουρχεται... Click για ανάπτυξη... :greycat::greycat::greycat::cat::cat::cat::cat::cat::greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 08:51 Η ιβανα έγραψε: #43 03-03-09 08:51 εγω ειμαι σκληθρα, και ειμαι καλλιτεχνικη φυση, μιας και απο το ξυλο μου φτιαχνονται κιθαρες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drf: άλλη μια φλαμουριά εδώ! Click για ανάπτυξη... Γειά σας συνάδελφε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 08:07 Η roulsydney: #42 03-03-09 08:07 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βελανιδιά...... εγω και η Νταϊάνα... ο Κίκης είναι Φουντουκιά.... ο τρελός Ναπολέων και η Λου... Άμπελος...το ψάχνω... Ποιά κέρδισε??? roulsydney... κάτι σουρχεται... Click για ανάπτυξη... :greycat::greycat::greycat::cat::cat::cat::cat::cat::greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 08:51 Η ιβανα έγραψε: #43 03-03-09 08:51 εγω ειμαι σκληθρα, και ειμαι καλλιτεχνικη φυση, μιας και απο το ξυλο μου φτιαχνονται κιθαρες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από julia: Βελανιδιά...... εγω και η Νταϊάνα... ο Κίκης είναι Φουντουκιά.... ο τρελός Ναπολέων και η Λου... Άμπελος...το ψάχνω... Ποιά κέρδισε??? roulsydney... κάτι σουρχεται... Click για ανάπτυξη... :greycat::greycat::greycat::cat::cat::cat::cat::cat::greycat::greycat::greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 08:51 Η ιβανα έγραψε: #43 03-03-09 08:51 εγω ειμαι σκληθρα, και ειμαι καλλιτεχνικη φυση, μιας και απο το ξυλο μου φτιαχνονται κιθαρες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγω ειμαι σκληθρα, και ειμαι καλλιτεχνικη φυση, μιας και απο το ξυλο μου φτιαχνονται κιθαρες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.