Κίρα: θηλυκό γατάκι 2,5 μηνών χαρίζεται

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

elinor5

Νεοφερμένο μέλος

Η elinor5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Η μικρή Κίρα βρέθηκε να πηγαίνει γύρω-γύρω από έναν σκουπιδοτενεκέ, ελπίζοντας να βρει λίγο φαϊ. Μόλις της δώσαμε φαγάκι, έφαγε μέχρι σκασμού κι ύστερα διακριτικά ζήτησε αγκαλίτσα να κουρνιάσει και νʼ αποκοιμηθεί. Μας αγάπησε αμέσως κι είναι πολύ φιλική με όλα μας τα κατοικίδια και όλους τους ανθρώπους που έρχονται σπίτι. Επειδή όμως είμαστε ήδη αρκετοί, η Κίρα χρειάζεται μια δική της οικογένεια να την αγαπήσει για μια ζωή. Είναι μόλις 2,5 μηνών και θα δοθεί με φόρμα υιοθεσίας από το σύλλογο φίλων ζώων Χαλανδρίου. Τηλ. 210-6017049, 6976-243924 (Στάσα) και 6977-694754 (Αθηνά) – Χαλάνδρι

3 συνημμέναΛήψη όλων των συνημμένων αρχείων (σε συμπιεσμένη μορφή για Αγγλικά (Η.Π.Α)
cleardot.gif

) Προβολή όλων των εικόνων
Κίρα1.jpg
50 K Προβολή Λήψη αρχείου Κίρα2.jpg
93 K Προβολή Λήψη αρχείου Κίρα3.jpg
74 K

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψυχουλα μου μακαρι να βρεις γρηγορα το σπιτακι σου!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

elinor,οι φωτο ΔΕΝ φαινονται..αν θυμαμαι καλα,σου εχω στειλει pm με οδηγιες για να ανεβασεις φωτο,αν κανω λαθος,στειλε μου pm,για να στις στειλω...οι φωτο βοηθανε αφανταστα:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back