evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
). Μόλις το είπα στους γνωστούς μου με κοροιδεύανε και μου είπαν ότι θα καλομάθει και σε λίγο θα περιμένει να τον καθαρίσω και θα του αλλάζω πάμπερς! Είναι μικρούλης 3 μηνών και απ'όσο ξέρω κ η μαμά τους δεν τα καθαρίζει έτσι? Βλακεία κάνω? 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν τον ακολουθώ κ όλη μέρα αλλά ας πούμε αν τον πετύχω έστω και λίγο να βγει και να είναι λερωμένος θα τον περιλάβω... (Φτου! Κ εδώ ρεζίλι έγινα...)

.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
και καθεται και γλυφεται - υποχονδρια μου φαινεται ειναι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
), κι έχω και μια φίλη που χαλάει ολόκληρα πακέτα μωρομάντηλα ακόμη και τώρα που ο Τίγης της είναι σχεδόν δύο ετών καθαρίζοντάς του το κολαράκι και τα πατουσάκια...οπότε Εύη μην ανησυχείς, εδώ μέσα μοιραζόμαστε πολλές ...τρέλλες
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Μην ανησυχείς, εγώ σε όλες μου τις γάτες το έκανα αυτό όταν ήταν μωράκια (την Οντίλ ακόμη και τώρα που είναι σχεδόν επτά μηνών άμα την πετύχω), και έχουν μάθει ωραιότατα....βέβαια, όπως λέει και η Πουπουλίνα, μάλλον θα μάθαιναν και χωρίς να το κάνω αυτό , αλλά, γιατί να το διακινδυνεύσω;
Άσε που γλυτώνεις και να σου λερώσει πουθενά τώρα που δεν τα καλοκαταφέρνει, και άντε να ξεσκ...τίζεις καναπέδες, χαλιά κλπΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος

evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Σε λίγο θα τον βάλω τον κακομοίρη να τρώει και με μαχαιροπίρουνο....![]()

...περιμενα απο πανω της με το μωρομαντηλο στο χερι
....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myst
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα,
έχω ένα γατάκι ενάμιση μηνών για πρώτη φορά (το βρήκα στα σκουπίδια το κακόμοιρο
). Τρώει πλέον ξηρά τροφή και έχει μάθει να πηγαίνει στη άμμο του. Το πήρα το Σάββατο κλειστή αμμοδόχο και καινούργια άμμο και μπαίνει και παίζει μέσα στην άμμο. Ιδίως όταν έχει κάνει κακάκια με αποτέλεσμα οι πατούσες του να λερώνονται. Έτσι όταν είμαι σπίτι της σκουπίζω τα πατουσάκια και το ποπουδάκο της (και βλέπω πάντα ακαθαρσίες, λογικό μεν....) Μήπως υπερβάλω και καθαρίζετε μόνη της όταν δεν την παίρνω στο κατόπι; Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει πουθενά ακαθαρσίες στο σπίτι εκτός από το βιβλίο που την έχω για σκαλάκι γιατί ακόμα δεν φτάνει το χρυσό μου .... Σας ευχαριστώ για την υπομονή.....
Είναι καινούργια γατομάνα και καταλαβαίνετε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα και να χαιρεσαι το γατακι σου..

Ναι..οπως το λες και εσυ.λογικο ειναι τωρα που ειναι μικρο να λερωνεται.Μην σε ανησυχει ομως..σιγα σιγα θα μαθει,δεν θα παταει τα κακακια του,και θα καθαριζεται καλυτερα.Και τωρα καθαριζεται μονη της..σιγουρο ειναι αυτο,απλα δεν τα καταφερνει τοσο καλα.Μεγαλωνοντας θα μαθει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Είναι λογικότατο να λερώνεται γιατί είναι ακόμα πολύ μικρό σε ηλικία και μόλις τώρα αρχίζει να εξοικειώνεται με την άμμο.
Εδώ μπορεί να λερωθεί λιγάκι ένα γατόνι μεγαλύτερης ηλικίας.

Καθάριζε του τις πατούσες και τον πισινό του με ένα βρεγμένο μαντηλάκι και με το πέρασμα του καιρού ούτε θα λερώνεται κι εάν ακόμη λερώνεται λίγο ορισμένες φορές, θα την βρίσκει μόνο του την άκρη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Το κουτσουνάκι μωλέ μου είναι μικούλικο!Έτσι λερώνονται τα μικούλια, μην προβληματίζεσαι κάνε ότι σου απάντησαν ήδη τα κορίτσια και θα δεις μέρα με τη μέρα θα σε αφήνει έκλπηκτη με το πόσα θα μαθαίνει μόνο του!
MissKit
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος
αλλά βασική ¨αρχή¨ μου όσο ήταν μικρά,που ήθελα να εξοικειωθούν με κάποιες διαδικασίες,
ήταν να μην υποχωρώ όσο και αν δυσανασχετούσαν με τη βούρτσα...
Βέβαια δεν έβγαλαν ποτέ νύχια, απλά προσπαθούσαν να ξεφύγουν...
Μπάνιο παιδιά μου δεν τα έχω κάνει ποτέ...
Δεν το θεωρώ καθόλου, μα καθόλου απαραίτητο...τα γατιά μοσχοβολάνε και το θεωρώ ψιλονευρωσούλα να πλένεις μία γάτα... (μόνο τοπικά έχει χρειαστεί να τις πλύνω)
αλλά είναι καθαρά υποκειμενική άποψη...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool