Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Συμφωνω απολυτα.Κατα την αποψη μου μπανιο στη γατα κανουμε ΟΤΑΝ υπαρχει λογος.Και οχι στο στυλ..πρεπει να την κανω μπανιο ,πχ μια φορα τη βδομαδα ή το μηνα.Αυτο βασικα ειναι "εξανθρωπισμος" της γατας..κατα μια εννοια.Δηλαδη επειδη εμεις κανουμε μπανιο..νομιζουμε οτι και τη γατα πρεπει να την κανουμε..
Μπάνιο παιδιά μου δεν τα έχω κάνει ποτέ...
Δεν το θεωρώ καθόλου, μα καθόλου απαραίτητο...τα γατιά μοσχοβολάνε και το θεωρώ ψιλονευρωσούλα να πλένεις μία γάτα... (μόνο τοπικά έχει χρειαστεί να τις πλύνω)
αλλά είναι καθαρά υποκειμενική άποψη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομιζω το συχνο μπανιο επιβαλλεται στις γατες που συμμετεχουν σε εκθεσεις και στις ατριχες (βλεπε sphynx).
O μοναδικος σοβαρος λογος να τις μπανιαρουμε, εκτος εαν ειναι πολυ λερωμενες, για μενα ειναι η μειωση των αλλεργιογονων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτος ειναι κι (ενας απο τους) ο λογος που λεμε να μην αγοραζουμε ζωα απο pet shop.
Πιστευω οτι με το χρονο θα καλυτερευσει η κατασταση

ROZALIA78
Δραστήριο μέλος

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
μουτρακια σε "βιτρινες" περνωντας απέξω, και φανταζομαι τη χαρα που νιωθει το ζωο που "σωζεις"

Ωστε ειναι και 2 χρονων+ η βρωμοκωλα σου ε?
Τι να πω βρε συ, ισως να την καθαριζεις με μωρομαντηλο οταν λερωνεται?
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Δεν πειράζει όμως ακόμα και βρωμιάρα εγώ την αγαπώ
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αχ την καθαρίζω με μωρομάντιλα αλλά είναι και τα νύχια της βρώμικα ξέρεις τα πίσω που τα καθαρίζουν, άσε στην αρχή την πήγα και στο γιατρό γιατί είδα τα πίσω νύχια μαύρα και νόμιζα πως έχει πάθει καμιά μυκιτίαση ο γιατρός μου είπε πως πρέπει να τα καθαρίζει μόνη της και ίσως όταν μεγαλώσει να το κάνει αλλά μεγάλωσε και τίποταΔεν πειράζει όμως ακόμα και βρωμιάρα εγώ την αγαπώ
![]()
Μηπως δεν τα καθαριζει..γιατι το κανεις εσυ;
...Δεν ξερω...αλλα ισως ειναι καλυτερα να δοκιμασεις να την αφηνεις μονη της να καθαριζεται.Δεν μπορει..ενστικτο ειναι αυτο...θα της ερθει.
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool