elado
Νεοφερμένο μέλος
Ο elado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
05-11-08
22:02
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
Νέα γατομαμά δεν είμαι αλλά αυτό το πράγμα που κάνει το καινούριο τερατάκι μου , δεν το έχω ξαναδεί.
Τον μάζεψα πριν απο 1 μήνα. Εμαθε αμέσως την άμμο του και το φαγητό του, όπως επίσης και τα σκυλιά που έχω στο σπίτι.
Αυτό όμως που κάνει όταν είναι μόνος του ή όταν κοιμόμαστε είναι απίστευτο. Βγάζει όλα τα κακά του απο την άμμο και τα πετάει στο χαλάκι του μπάνιου.
Αμα δε, είμαι σπίτι και του τα μαζεύω , επιτίθεται στο φτυαράκι με τα κακά.
Εχει συμβεί σε κανέναν άλλο ή εγώ βρήκα το πιο παστρικό γατί on earth?
Νέα γατομαμά δεν είμαι αλλά αυτό το πράγμα που κάνει το καινούριο τερατάκι μου , δεν το έχω ξαναδεί.
Τον μάζεψα πριν απο 1 μήνα. Εμαθε αμέσως την άμμο του και το φαγητό του, όπως επίσης και τα σκυλιά που έχω στο σπίτι.
Αυτό όμως που κάνει όταν είναι μόνος του ή όταν κοιμόμαστε είναι απίστευτο. Βγάζει όλα τα κακά του απο την άμμο και τα πετάει στο χαλάκι του μπάνιου.
Αμα δε, είμαι σπίτι και του τα μαζεύω , επιτίθεται στο φτυαράκι με τα κακά.
Εχει συμβεί σε κανέναν άλλο ή εγώ βρήκα το πιο παστρικό γατί on earth?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
05-11-08
22:23
Λογικό.... απλά σκορπάει την μυρωδιά της.
Τα κακά για τα σκυλιά, τα γατιά και τα ζώα γενικότερα είναι η ταυτότητά τους.
Μπορεί να θέλει να κρατήσει το μπάνιο για περιοχή της. γιαυτό τα βάζει εκεί..
Άλλες γάτες τα πάνε στο κρεβάτι μας, ή στην κουζίνα, ή στο σαλόνι ανάλογα.

Άλλες γάτες τα πάνε στο κρεβάτι μας, ή στην κουζίνα, ή στο σαλόνι ανάλογα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
11-11-08
16:56
Λογικό.... απλά σκορπάει την μυρωδιά της.
Άλλες γάτες τα πάνε στο κρεβάτι μας, ή στην κουζίνα, ή στο σαλόνι ανάλογα.![]()

Πώς τα πάνε δηλαδή; Με το στόμα;
Δεν το έχω ξανακούσει
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα.
11-11-08
17:36
Μπλιαχ
Πολύ χαίρομαι που τα γατιά μου εμένα δεν είναι τοοοοοσο ..."καθαρά" 

Πολύ χαίρομαι που τα γατιά μου εμένα δεν είναι τοοοοοσο ..."καθαρά" 

elado
Νεοφερμένο μέλος
Ο elado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
14-11-08
23:26
Ο δικός μου ,τα πετάει με τα ποδαράκια του, όπως σκάβει την άμμο, τα ανεβάζει στην επιφάνεια και μετά σαν τον Παγδατή ένα πράγμα τα σουτάρει απ΄έξω. 
Ο άλλος μου ο γάτος πάλι φρικάρει αμα ακουμπήσει τα δικά του. Δεν νομίζω πως έχει να κάνει με την μυρωδιά του ,αν ήταν έτσι θα μου τα έφερνε και στο σαλόνι που κάθεται όλη μέρα. Μάλλον σαν παιχνίδι το βλέπει:"Πως να κάνουμε την Χαρά(εμένα δηλ).... Ειδα τον χάρο(εμένα πάλι με τα κακα πατημένα) με τα μάτια μου"

Ο άλλος μου ο γάτος πάλι φρικάρει αμα ακουμπήσει τα δικά του. Δεν νομίζω πως έχει να κάνει με την μυρωδιά του ,αν ήταν έτσι θα μου τα έφερνε και στο σαλόνι που κάθεται όλη μέρα. Μάλλον σαν παιχνίδι το βλέπει:"Πως να κάνουμε την Χαρά(εμένα δηλ).... Ειδα τον χάρο(εμένα πάλι με τα κακα πατημένα) με τα μάτια μου"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum