Καθαριότητα...

Niki

Δραστήριο μέλος

Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα.
Tα γατιά μου γενικά είναι πολύ ήσυχα , πάντα όλοι απορούν όταν τους βλέπουν . Όμως όταν αγριεύουν γίνεται ο χαμός στο σπίτι . Και ο μικρός μου γάτος καταφέρνει και ανοίγει τις ντουλάπες με το ποδαράκι και κάθεται πάνω στις πετσέτες . Δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως γενικά γιατί μαζί τοθς κοιμάμαι , τα ρούχα μου είναι γεμάτα τρίχες , τους φιλάω κτλ . Απλά δεν ξέρω πώς να τους μάθω να μην μπαίνουν στις ντουλάπες με τα καθαρά ρούχα . Καμιά ιδέα ??? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ίσως αν κλείδωνες ή αν έδενες τα δύο πόμολα μεταξύ τους. Όπως όταν υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι και δεν θέλουμε να ανοίγουμε ντουλάπια με απορρυπαντικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ίσως αν κλείδωνες ή αν έδενες τα δύο πόμολα μεταξύ τους. Όπως όταν υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι και δεν θέλουμε να ανοίγουμε ντουλάπια με απορρυπαντικά.

Κι όμως τα τερατάκια τα καταφέρνουν . Άσε που είναι από τις παλιές ντουλάπες και τους έχει βολέψει . Και το χειρότερο είναι ότι κάνουν πασαρέλα στο φύλλο πάνω πάνω ... :hmm:

υπαρχει για τα μωρα οπως λεει και η anabou ενα ειδικο που δενεις τα πομολα μαζι και ανοιγει και κλεινει ευκολα,εγω τα βρηκα στο jumbo ειναι φτηνα,απλα θα πρεπει να παρεις το καταλληλο ,αναλογα με το μεγεθος του πομολου που εχεις .

OK !! :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back