Καθισματάκι για γάτες

aretha

Περιβόητο μέλος

Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
αυτό το ραφάκι του καλοριφέρ απο΄που το πήρατε..τέλειο..
είναι όντως τέλειο, και οι γάτοι το λατρεύουν. το κάλυμμά του μάλιστα βγαίνει και πλένεται στο πλυντήριο! ήταν και φτηνό απ' ό,τι θυμάμαι... το μόνο κακό είναι ότι το είχα φέρει από την Αγγλία, εδώ δεν έχω δει πουθενά. ίσως να μπορείς να το βρεις online.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είναι όντως τέλειο, και οι γάτοι το λατρεύουν. το κάλυμμά του μάλιστα βγαίνει και πλένεται στο πλυντήριο! ήταν και φτηνό απ' ό,τι θυμάμαι... το μόνο κακό είναι ότι το είχα φέρει από την Αγγλία, εδώ δεν έχω δει πουθενά. ίσως να μπορείς να το βρεις online.

ναι και εγω το εχω παρει απο αγγλια και μαλιστα πολυ φθηνο...δες το:
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=1334&catid=member&imageuser=476

δοκιμασε απο το ιντερνετ οπως ειπε η aretha:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σας ευχαριστώ κορίτσια, είμαι σίγουρη ότι δεν θα ξεκολλάει από κει:)

Εχω δει κι εγω τετοια περιπτωση Νοτα. Μιας φιλης μου. Σιαμέζος. Δεν ηταν μουροχαυλος, αλλα αντιθετα πολυ νευρικος, επιθετικος και αντικοινωνικος. (Παει τον εθαψα...:( )
Αυτο το συστημα για το καλοριφερ το ειχε το pet shop στη γειτονια μου. Θελεις να ρωτησω?

Θελω και εγω τετοιο ισμηνη!
Ποιο πετ σοπ λες?

Βρε Ισμηνάκι δεν ρωτάς; ..μου φαίνεται ότι θα πάθει πλάκα, άσε που σκέφτομαι να το πάρω και για την μεγάλη μας σιαμέζα που δεν ξεκολλάει από την ζέστη τώρα που είναι γριούλα..

αναμπου, αν τον έβλεπες να έχει τάσεις φύγης καλά έκανες και τον στείρωσες. εμένα ουτε στο μπαλκόνι δεν βγαίνει (φοβάται μου είπε:D )

Νοτα θελω και εγω τετοιο.
Αν και δεν ξερω αν συμφερει πιο πολυ να το παραγγειλεις απ'εξω.
Οταν εχουν "μονοπωλειο" σε κατι συνηθως κοπανανε στις τιμες!:hmm:

Aυτο το pet shop ειναι στη Βαρναλη, λιγο μετα την πλατεια Δουρου. (Εχει κι ενα μαναβικο με βιολογικα διπλα). Ειχα δει ενα τετοιο καθισματακι, πριν καιρο, αλλα ηταν πιο ωραιο απο αυτο της φωτογραφιας. Θα τον ρωτησω εαν εχει και ποσο και θα σας πω.:)

Το πιστεύω και εγω σαρδέλα, αλλά ας μας πει η Ισμήνη και βλέπουμε.
Ευχαριστώ Ισμήνη:)

Έψαξα λίγο στο γερμανικό ebay και βρήκα καθισματάκια για το καλοριφέρ εδώ και εδώ. ΟΙ τιμές είναι πολύ καλές. Στην Ελλάδα δεν ξέρω πόσο θα τα έχουν. Επίσης πολύ ωραίος είναι ο υπνόσακος και το καθισματάκι για το παράθυρο;)
Έχω βρει ακόμη τρομερά ονυχοδρόμια αλλά αυτά λόγω όγκου θα είναι δύσκολο και ακριβό να σταλούν Ελλάδα:(

Ισμηνη επειδη μαλλον θα κατεβω τωρα στο Χαλανδρι, αν το βρω θα παω να ρωτησω.
Σε ποιο υψος της Βαρναλη ειναι?

Έψαξα λίγο στο γερμανικό ebay και βρήκα καθισματάκια για το καλοριφέρ εδώ και εδώ. ΟΙ τιμές είναι πολύ καλές. Στην Ελλάδα δεν ξέρω πόσο θα τα έχουν. Επίσης πολύ ωραίος είναι ο υπνόσακος και το καθισματάκι για το παράθυρο;)
Έχω βρει ακόμη τρομερά ονυχοδρόμια αλλά αυτά λόγω όγκου θα είναι δύσκολο και ακριβό να σταλούν Ελλάδα:(

Θελω καθισματακι...:)
Ειναι σιγουρη οτι η σαρδελα θα ξετρελαθει!
Ασπασια, αν στα στειλουν σε κομματια και τα συνορμολογισεις εσυ?:confused:

Ωραια μιας κι εχεις μηχανακι Ελενη μου θα με διεκολύνεις!
Ειναι οπως μπαινουμε στη Βαρναλη, περναμε το γεφυρακι με το Ρεμα . Λιγο μετα στο δεξι σου χερι (οπως την ανεβαινεις) ειναι μια μικρη πλατεια που εχει καθαριστηριο, μαναβικο, ανθοπωλειο. Εκει ειναι. Απεναντι λιγο πριν ειναι ενα μεγαλο γωνιακο μαναβικο.
Δεν ξερω αν σε κατατοπισα...:hmm:

Παιδιά έχω αγοράσει ονυχοδρόμιο μέσω Internet από την Αμερική. Μου ήρθε σε κομμάτια και το συναρμολόγησα μια χαρά, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ωστόσο, πλήρωσα αρκετά χρήματα στα ταχυδρομικά και μεταξύ μας δεν ήταν της ποιότητας που ΄θα ήθελα. Δηλαδή ήταν ασταθές...
Ήταν ένας στύλος που ακουμπούσε στο ταβάνι και στερεωνόταν, δυστυχώς όμως κάνα δυο φορές τον βρήκα ριγμένο κάτω...Τον είχαν γκρεμίσει τα τερατάκια μου...

Ισμηνη ειναι κοντα στο ωδειο της Κανατσουλη? Η απο την αλλη μερια?
Εχει και κοντα στα pallet stores ενα πετ σοπ, μηπως ειναι αυτο?
Θα παω με το μηχανακι(ελεγα να παρω το αυτοκινητο, αλλα δεν θα βρω να παρκαρω)και θα "περιπλανηθω" λιγο!

Ειναι απο την πλευρα του ωδειου αλλα μετα απο αυτο. Εαν οδηγεις σιγα θα το δεις σιγουρα.
Οχι δεν εννοω αυτο κοντα στο pallet store. Aπο εκει δεν εχει τυχει να ψωνισω ποτε. Μπορει να εχει κι εκει ομως.

Θα παω να κανω κατι αλλες δουλειες με το αυτοκινητο, θα παω και απο εκει μηπως βρω να παρκαρω και αν δεν βρω θα ερθω σπιτι να παρω το μηχανακι.
Ασπασια, αυτα που βρηκες, μηπως ξερεις ποσο περιπου ειναι τα εξοδα μεταφορας?
Για να μπορεσω να συγκρινω.

Τα συγκεκριμένα που έχω βρει δεν αποστέλλονται εκτός Γερμανίας. Άλλοι όμως στέλνουν. Για αποστολή στη Γερμανία είναι 5,5 ευρώ συν 12-13 ευρώ αν πάρουμε το πιο ακριβό είναι περίπου στα 17,5-18,5 ευρώ. Εγώ αν το πάρω θα το παραγγείλω να το στείλουν στην αδελφή του άνδρα μου στη Γερμανία και θα μου το φέρει το Πάσχα που θα έρθει. Ή ακόμα καλύτερα θα της πω να το πάρει από κανένα petshop εκεί να γλειτώσουμε και τα έξοδα αποστολής. Αν βέβαια βρεις κάτι ανάλογο εδώ και συμφέρει η τιμή πες μας κι εμάς;)

Α, καταλαβα!
Παω να ρωτησω και επιστρεφω με νεοτερα!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back