Καινούργια μανούλα με γατάκια!!

ναι αλλα δεν πρεπει να σταματησει τον θηλασμο για να την στειρωσω??? τι να κανω??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ θα έλεγα να περιμένεις πρώτα να μεγαλώσουν λίγο τα γατάκια, ώστε να μπορούν να τρώνε μόνα τους, γιατί δεν θα πρέπει να τη θηλάζουν. Ρώτα και τον κτηνίατρό σου βέβαια! Στη χειρότερη περίπτωση που ξαναμείνει έγκυος, την πας για άμβλωση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα νεότερα από τα γατάκια είναι:
Η μανούλα στειρώθηκε, και ο μαύρος γατούλης που την ερωτεύθηκε είναι μόνιμος θαμώνας εκτελόντας χρέη "μπαμπα"!!!
Τα μικρά έμειναν 3, τα άλλα υιοθετήθηκαν..Τα 3 που έμειναν έχουν μάθει και ανεβοκατεβαίνουν στον κήπο μπαλκόνι και τα βλέπω να μένουν εκεί και αυτά....Είναι ωραία εικόνα να βλέπεις ένα μπουλούκι από γάτες(και τα 5, μαμα ,πατριός και παιδάκια) να κοιμούνται αγκαλιά!!!:inlove: :inlove:
Θέλω να πιάσω τον αρσενικό αλλά είναι πολύ φοβιτσιάρης.. με τόσο διώξιμο που έφαγε από την μαμά μου στην αρχή ο καημένος...:/:
Κατά τα άλλα τους χαίρομαι κάθε φορά που πάω....
χρωστάω φ'ωτο αλλά έχω μείνει χωρίς κάμερα...είναι στην αγγλία!

Χθές και σήμερα πήγα στο πατρικό μου να ταίσω τα γατάκια, μιάς και όλοι την έχουν "κάνει" για διακοπές.
Να λοιπόν τί αντικρυσα στο μπαλκόνι:

Χθές: γεμάτο φτερά παντού σύν κάτι υπολήματα (ποδαράκια, ράμφος) από περιστεράκι:/:
Σήμερα: ένα πεθαμένο ποντίκι, ακριβώς μπροστά στην πόρτα:sick::sick::mpliaks::mpliaks:

Προσπαθούν να στείλουν κάποιο μήνυμα? ή απλά το φαγητό τους δεν σερβίρεται στην ώρα του???:hmm:

Προσπαθούν να στείλουν κάποιο μήνυμα? ή απλά το φαγητό τους δεν σερβίρεται στην ώρα του???:hmm:

Πιστεύω ότι αυτό ισχύει...αλλωστε δεν νομίζω να το έχουν ξανακάνει, ετσι δεν είναι?

Πιστεύω ότι αυτό ισχύει...αλλωστε δεν νομίζω να το έχουν ξανακάνει, ετσι δεν είναι?

Πουλάκια σκοτώνουν δυστυχώς συχνά-πυκνά:/::/: είναι βλέπεις κήπος με αρκετά σημεία για να στήσουν "καρτέρι" και αυτά είναι πολλά ...
Αλλά ποντίκι είχα χρόνια να δω...:hmm:

:lol::lol::lol:
Μπα, μαλλον ακολουθουν το βασικο τους ενστικτο :lol::lol: Τα εντος οικιας εχουν απομακρυνθει καπως απο αυτο. Βεβαια δεν ειναι και το πιο ευχαριστο θεαμα :mpliaks::mpliaks:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back