Καινούργιο γατάκι!

• Thread starter Thread starter rose94
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

rose94

Νεοφερμένο μέλος

Η rose94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θέρμη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Γεια σας! Η γάτα της φίλης μου γέννισε 5 αξιολάτρευτα γατάκια από τα οποία το 1 είναι ένα πανέμορφο αρσενικό γατάκι γκρι με γαλανά ματάκια! Αυτό θα το υοθετίσω τον Ιούνιο μετά τις εξετάσεις και θα ήθελα να μου πείτε κάποια πράγματα που θα πρέπει να ξέρει κανείς όταν φέρνει στο σπίτι ένα γατάκι....Βέβαια, το γατάκι δεν θα το πάω σπίτι μου, αλλά στο χωριό μου όμως καλό θα ήταν να μου δώσετε κάποιες συμβουλές για την φροντίδα του..................:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::(:(:(:(γτ δεν απαντάει κανείς;:(:(:(:(:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή σου μέρα. Εάν ψάξεις λιγάκι προσεκτικά το site θα βρεις πολλά άρθρα που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα και θα σου λύσουν όσες απορίες έχεις αλλά και όσες δεν είχες προλάβει να σκεφτείς:) Με το καλό να δεχτείς το νέο μέλος της οικογένειάς σου και ως τότε, καλό διάβασμα.

Καλώς να δεχτείς το γατάκι σου! Εδώ θα βρεις πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τη φροντίδα του :)

Ευχαριστώ πολύ για όλα!!!! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back