Καινούργιο μέλος της φαμίλιας :)

Απάντηση: Καινούργιο μέλος της Φαμίλιας :)

Κουκλί. Να σου ζήσει και να έχει μια καλή ζωή όλο παιχνίδια και χουρ-χουρ.
Αλήθεια, τι μέγεθος αμμολεκάνης του πήρες; Μπήκε μόνος του ή το έβαλες εσύ;
Ετοιμάζομαι για αγορά και είμαστε συνομήλικοι, γι αυτό σε ρωτάω.
Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλί. Να σου ζήσει και να έχει μια καλή ζωή όλο παιχνίδια και χουρ-χουρ.
Αλήθεια, τι μέγεθος αμμολεκάνης του πήρες; Μπήκε μόνος του ή το έβαλες εσύ;
Ετοιμάζομαι για αγορά και είμαστε συνομήλικοι, γι αυτό σε ρωτάω.
Ευχαριστώ.

Σε πρωτη φαση του πηρα ανοιχτη λεκανιτσα να μη δυσκολευτει, και αργοτερα θα παμε σε κλειστει. Για καλη μου τυχη δεν με παιδεψε καθολου το μικρο ... με το που ηρθαμε κι βολευτικαμε σπιτι απλα του εβαλα την αμμον , τον εβαλα μεσα , του εκανα τα ποδαρακια εγω σαν να σκαβει και τσουπ μονος του μετα , ουτε 1 φορα απεξω.

Η λεκανιτσα ειναι μικρη περιπου 50 χ 30 και δεν εχει καποιο θεμα , δοκιμασα με τη 1η την αμμο Ever Clean - Cedar , και φαινεται καλη, ουτε οσμες, ουτε πεταγεται ιδιαιτερα, πηγαινει ευχαριστα ο μικρος μεσα.

Α και κατι αλλο ! Δοκιμασε τη κονσερβα Gourmet Gold για γατακια !! Θα ξετρελαθει!!! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Καινούργιο μέλος της Φαμίλιας :)

Ευχαριστώ. Πήρα μια παρόμοια λεκάνη. Στο ύψος με απασχολεί που δεν φτάνει και του έκανα κάτι σαν σκαλοπατάκι για να μπορεί να ανεβαίνει.
Από τροφή μου δώσανε την Royal Canin 34 (κροκετάκια). Είναι καλή ή να πάρω τύπου πατέ;

Ευχαριστώ. Πήρα μια παρόμοια λεκάνη. Στο ύψος με απασχολεί που δεν φτάνει και του έκανα κάτι σαν σκαλοπατάκι για να μπορεί να ανεβαίνει.
Από τροφή μου δώσανε την Royal Canin 34 (κροκετάκια). Είναι καλή ή να πάρω τύπου πατέ;
πολυ καλη τροφη!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back