melaslog
Δραστήριο μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα.
26-03-10
15:29
Απάντηση: Καινούργιο μέλος της Φαμίλιας 
Κουκλί. Να σου ζήσει και να έχει μια καλή ζωή όλο παιχνίδια και χουρ-χουρ.
Αλήθεια, τι μέγεθος αμμολεκάνης του πήρες; Μπήκε μόνος του ή το έβαλες εσύ;
Ετοιμάζομαι για αγορά και είμαστε συνομήλικοι, γι αυτό σε ρωτάω.
Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chal
Νεοφερμένο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
27-03-10
14:26
Ευχαριστώ.
Σε πρωτη φαση του πηρα ανοιχτη λεκανιτσα να μη δυσκολευτει, και αργοτερα θα παμε σε κλειστει. Για καλη μου τυχη δεν με παιδεψε καθολου το μικρο ... με το που ηρθαμε κι βολευτικαμε σπιτι απλα του εβαλα την αμμον , τον εβαλα μεσα , του εκανα τα ποδαρακια εγω σαν να σκαβει και τσουπ μονος του μετα , ουτε 1 φορα απεξω.
Η λεκανιτσα ειναι μικρη περιπου 50 χ 30 και δεν εχει καποιο θεμα , δοκιμασα με τη 1η την αμμο Ever Clean - Cedar , και φαινεται καλη, ουτε οσμες, ουτε πεταγεται ιδιαιτερα, πηγαινει ευχαριστα ο μικρος μεσα.
Α και κατι αλλο ! Δοκιμασε τη κονσερβα Gourmet Gold για γατακια !! Θα ξετρελαθει!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melaslog
Δραστήριο μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα.
27-03-10
16:01
Απάντηση: Καινούργιο μέλος της Φαμίλιας 
Ευχαριστώ. Πήρα μια παρόμοια λεκάνη. Στο ύψος με απασχολεί που δεν φτάνει και του έκανα κάτι σαν σκαλοπατάκι για να μπορεί να ανεβαίνει.
Από τροφή μου δώσανε την Royal Canin 34 (κροκετάκια). Είναι καλή ή να πάρω τύπου πατέ;

Ευχαριστώ. Πήρα μια παρόμοια λεκάνη. Στο ύψος με απασχολεί που δεν φτάνει και του έκανα κάτι σαν σκαλοπατάκι για να μπορεί να ανεβαίνει.
Από τροφή μου δώσανε την Royal Canin 34 (κροκετάκια). Είναι καλή ή να πάρω τύπου πατέ;
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
27-03-10
16:25
πολυ καλη τροφη!!!Ευχαριστώ. Πήρα μια παρόμοια λεκάνη. Στο ύψος με απασχολεί που δεν φτάνει και του έκανα κάτι σαν σκαλοπατάκι για να μπορεί να ανεβαίνει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum