MENILOU
Νεοφερμένο μέλος
Διάβαζα κάτι αγγελίες που χαρίζονται γατιά και μερικά από αυτά είναι πολύ ταλαιπωρημένα και θα ήθελα να βοηθήσω και άλλα πλάσματα που έχουν ανάγκη. Να περιμένω όμως να περάσει λίγος καιρός να εγκληματιστεί κι άλλο ο καινούριος μου γατούλης? Να πάρω αρσενικό ή θηλυκό μιας που το πρώτο είναι αρσενικό? Πρέπει να το στειρώσω πριν έρθει το δεύτερο γατάκι στο σπίτι? Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Καλύτερα να πάρεις 2ο το συντομότερο δυνατό για να εγκλιματιστούν μαζί. Eπίσης να το πας στον κτηνίατρο για εμβολιασμό και αποπαρασίτωση, έτσι ώστε φέρνοντας το 2ο να μην υπάρχει πιθανότητα μετάδοσης κάποιας ασθένειας.Η στείρωση γίνεται από τους 6 μήνες κι έπειτα.
Διάβασε κι εδω www.ailouros.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Γενικά, όσο μικρότερα είναι σε ηλικία τα γατάκια, τόσο πιο εύκολα δέχονται "συγκάτοικο" στο σπίτι, αν και αυτό δεν είναι απόλυτο. Αν όμως είστε αποφασισμένοι να πάρετε και δεύτερο, θα έλεγα ότι είναι καλύτερα να το κάνετε από τώρα.Να περιμένω όμως να περάσει λίγος καιρός να εγκληματιστεί κι άλλο ο καινούριος μου γατούλης? Να πάρω αρσενικό ή θηλυκό μιας που το πρώτο είναι αρσενικό? Πρέπει να το στειρώσω πριν έρθει το δεύτερο γατάκι στο σπίτι? Ευχαριστώ.
Υποτίθεται επίσης ότι τα ίδιου φύλου γατάκια τα πάνε καλύτερα, έχουμε όμως πολλά παραδείγματα στο site επιτυχημένης συμβίωσης αρσενικού με θηλυκό.
Η στείρωση συνήθως γίνεται γύρω στους 6 μήνες.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Στη θέση σου δεν θα κοιτούσα φίλα,αν και θα προτιμούσα θυλικό, για "ισορροπία", όντως αν το πάρεις τώρα το 2ο σίγουρα θα εγκληματιστούν πολύ πιο εύκολαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Να σου ζήσει το μικρό
. Αν μπορείς, φυσικά και να πάρεις και 2ο, αν δείς στις Αγγελίες χαρίζονται πολλά..... (π.χ Η Bambie είναι γλύκα)...και υπάρχουν και πολλά άλλα.https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=17
Περιμένουμε φωτογραφίες.......
drusilia
Διάσημο μέλος

Κι εγώ προτείνω δεύτερο, δεν θα το μετανιώσεις, ειναι πολυ καλύτερα.
Αν ειναι αγοράκι, θα πρότεινα κοριτσάκι, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο όμως, απλά εμένα μου κάθεται πιο καλα σαν ιδέα.
mimikaki
Διάσημο μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool