Καινούριο κτηνιατρείο στον Άλιμο;

liana88

Νεοφερμένο μέλος

Η liana88 είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 71 μηνύματα.
Καλημέρα σας
Μένω Άλιμο και σήμερα παρατήρησα ανεβαίνοντας την Λεωφόρο Αμφιθέας οτι έχει ανοίξει καινούργιο κτηνιατρείο στο πρώτο φανάρι.Αρκετά μεγάλο για να μην το έχω δεί τόσο καιρό,αν υπήρχε.
Δεν ξέρω εάν κανένας άλλος το έχει δεί? Έχει πολύ καιρό που έχει ανοίξει?
Θα ήθελα να πάω την Μπουμπού μου,μιας και μας βολεύει που είναι κοντά.Έχει κάποιος καμία εμπειρία να μου πεί?
Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα.
Τη Δευτέρα το πρωί πήγα ένα νεογέννητο που βρήκα. Δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε...
Είναι δυο πολύ συμπαθητικά παιδιά που το έχουν, μου φάνηκαν πολύ καλοί και μάλιστα ενώ για αρκετή ώρα ασχολήθηκαν με το γατάκι δεν μου πήραν χρήματα!!!! Και μου έδωσαν και το τηλέφωνό τους λέγοντάς μου να τους πάρω όποτε θέλω για οποιαδήποτε ερώτηση είχα!!!!
Αν το γατάκι μου πάντως ζήσει σίγουρα εκέι θα το πάω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ πολύ!
Μα ναι δεν μπορεί να έχει καιρό που άνοιξαν γιατί περνάω συχνά από την Αμφιθέας, και είναι σχετικά μεγάλο για να μην το πιάσει το μάτι σου..
Άντε ωραία, μακάρι να είναι καλοί τόσο όσο επιστήμονες αλλά και ώς άνθρωποι γιατί εκλείπουν τέτοιοι. Και σαν νέοι φαντάζομαι πρόθυμοι και οχι βαριεστημένοι.Δεν μπορώ καθόλου να μου δίνετε η αίσθηση οτι θέλουν να με ξεπετάξουν...:mad:
Αν είναι θα τηλεφωνήσω τώρα για να πάω την Μπομπού αύριο και θα σας πώ εντυπώσεις.

Καλημέρα Λιάνα. Πήγες τελικά στο κτηνιατρείο στην Αμφιθέας....περιμένω εντυπώσεις.

Καλημέρα σε όλους!!!
Τελικά την πήγα εχθές την μικρούλα μου στο καινούργιο κτηνιατρείο που σας έλεγα γιατί δεν με πρόλαβα νωρίτερα.
Εγώ τουλάχιστον είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη:D
Καινούργιο χώρος,περιποιημένος, ευχάριστος που δεν με φρίκαρε όπως συνήθως μου τυχαίνει..
Επίσης, μου φάνηκε πολύ εξοπλισμένο.Βασικά κλινική πιο πολύ μου φάνηκε παρά κτηνιατρείο:P Αυτό μου άρεσε πολύ γιατί με κάνει νιώθω οτι δεν θα με παραπέμψουν σε κάποιο άλλο για εξετάσεις, ακτινογραφίες, όπως μου έχει τύχει να τριγυρνώ μια περιοχή για 2-3 εξετάσεις :mad:
Το σημαντικότερο όμως ου μου άρεσε πολύ ήταν τα παιδιά. Πραγματικά εξυπηρετικά, με διάθεση να μιλήσουν, να μου λύσουν κάθε απορία και η εξέταση της Μπουμπού μου φάνηκε πολύ ολοκληρωμένη.Όχι μόνο να την ακούσουν με τα ακουστικά και έξω από την πόρτα..
Μάλιστα επειδή έχει λίγο καιρό που χάνει βάρος η μικρή μου και χρειάστηκαν να γίνουν κάποιες εξετάσεις αίματος, της πήραν αίμα χωρίς ΝΆΡΚΩΣΗ!!!!Απλά, άμεσα και γρήγορα:D
Συνολικά έμεινα πολύ ικανοποιημένη,σίγουρα εκεί θα πηγαίνω και από έμαθα κάνουν και χειρουργεία (μακριά από εμάς) αλλά δέχονται και επείγοντα το βράδυ!
Ευχάριστη έκπληξη θα χαρακτηρίσω το κόστος:P

Πολύ θετικά νέα αυτά!
Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις νέους ιατρούς να ενδιαφέρονται πραγματικά για τα ζώα και να προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back