Καιρικά φαινόμενα και συνθήκες

παιδιά δε νομίζω πάντως να ήταν προκατάληψη το γεγονός ότι μια γάτα εκείνη τη νύχτα την έφαγα κατακέφαλα!:P
λέτε να επηρεάζονται ανάλογα με την ευαισθησία τους σε κάθε περίπτωση, ακόμα και στην πανσέληνο;
[η πιο άσχετα επιστημονικά καταρτισμένη]

αυτο που λες...που το στηριζεις;..προφανως πουθενα...απλα εσυ το πιστευεις...αν διαβαζες ομως το λινκ που εβαλα,θα εβλεπες πως δημιουργηθηκαν αυτες οι αντιληψεις...
ναι..ειναι γοητευτικο και εχει και ενα μυστηριο να τα ριχνουμε καποια πραγματα στη σεληνη...δεν ειναι ομως ετσι...και δεν το λεω εγω...το λενε ολες οι επιστημονικες μελετες και ερευνες..δυστυχως εγω βλεπω οτι ειναι πολυ δυσκολο να απαλλαγουμε απο διαφορα τετοια....που τα ακουμε χρονια τωρα..και μακαρι να ηταν μονο αυτο για τη σεληνη...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πουπουλινάκι μου δεν υποστήριξα και κάτι με τεκμήρια...απλά ερώτηση έκανα για να ανεβάζω τα posts μου...:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε μανια μ αυτον τον λεφακη!!!!!!
λοιπον ειλικρινα τωρα μου αρεσει πολυ να σκεπτομαι κι οχι να μου σκαει κατι στο κεφαλι και να το γκουγκλαρω για να απαντησω σε καποιον.Το αρθρο σου το μισοδιαβασα και αυτο γιατι ηταν σεντονι. Μπορω να απαντησω με αυτο (https://www.madata.gr/diafora/science/48137.htmlτο οποιο στηριζεται σε ερευνα) το αρθρο αλλα πιστευω οτι αν συνεχισουμε ετσι θα παραθετουμε αιωνιως αρθρα!!!
δεν εχω μεινει στον μεσαιωνα ευτυχως αλλα δεν ειμαι και τοσο εγωκεντρικη(με την καλη εννοια-ανθρωπος στο κεντρο ολων) για να πιστευω οτι τα παντα εχουν εξηγηθει.Συνεχως η επιστημη προχωραει.
λοιπον το ληγω γιατι ειμαστε και οφ τοπικ!!!
Ολες οι αποψεις σεβαστες παντως αρκει να μην ειναι επικριτικες!

ρε μανια μ αυτον τον λεφακη!!!!!!
λοιπον ειλικρινα τωρα μου αρεσει πολυ να σκεπτομαι κι οχι να μου σκαει κατι στο κεφαλι και να το γκουγκλαρω για να απαντησω σε καποιον.Το αρθρο σου το μισοδιαβασα και αυτο γιατι ηταν σεντονι. Μπορω να απαντησω με αυτο (https://www.madata.gr/diafora/science/48137.htmlτο οποιο στηριζεται σε ερευνα) το αρθρο αλλα πιστευω οτι αν συνεχισουμε ετσι θα παραθετουμε αιωνιως αρθρα!!!
δεν εχω μεινει στον μεσαιωνα ευτυχως αλλα δεν ειμαι και τοσο εγωκεντρικη(με την καλη εννοια-ανθρωπος στο κεντρο ολων) για να πιστευω οτι τα παντα εχουν εξηγηθει.Συνεχως η επιστημη προχωραει.
λοιπον το ληγω γιατι ειμαστε και οφ τοπικ!!!
Ολες οι αποψεις σεβαστες παντως αρκει να μην ειναι επικριτικες!

συγνωμη...αλλα τονισα 100 φορες οτι μιλαω γενικα..και οχι ειδικα...δηλαδη για σενα..:confused::confused:,...η επιθετικοτητα φαινεται σε εσενα..και οχι σε εμενα...

βρε καλά μου παιδιά...
εγώ απλά θυμήθηκα την γάτα που είχα φάει στο κεφάλι εκείνο το βράδυ λόγω ενδεχομένως του σεισμού...:redface::P:)

βρε καλά μου παιδιά...
εγώ απλά θυμήθηκα την γάτα που είχα φάει στο κεφάλι εκείνο το βράδυ λόγω ενδεχομένως του σεισμού...:redface::P:)

εσυ πολυ καλα εκανες και το θυμηθηκες..και το εγραψες κιολας....το θεμα ειναι οτι παιρνουμε αφορμη ενα θεμα,και λεμε γενικοτερα τις αποψεις μας γυρω απο αυτο...το να τα παιρνει καποιος προσωπικα,ενω εχει τονιστει οτι εγω μιλαω γενικα....και να απανταει με αυτον τον τροπο...να μην το χαρακτηρισω καλυτερα...και καθολου οφ δεν ειμαστε...αυτα ακριβως τα πραγματα ειναι αυτο το θεμα...εκτος και αν θεωρουμε οφ ,ότι δεν συμπιπτει με την δικη μας αποψη...:)

ναι, γενικά όμορφο να ακούγονται διάφορες απόψεις....
μία γιατρός μας είχε πει σε ένα περιστατικό ότι τον αύγουστο με το γεμάτο φεγγάρι τα σκυλιά κάτι παθαίνουν και στα νοσοκομεία έχουν πολλά περιστατικά... λέτε να είναι λόγω οίστρου άσχετο με το αυγουστιάτικο φεγγάρι;
αλλά οι σκύλοι δεν έχουν πιο νωρίς οίστρο;

επίσης.....
σήμερα που δεν έχει καλό καιρό, κοιμούνται όλη μα όλη τη μέρα....
το βράδυ μεν είχαμε πάρτυ αλλά αυτό γίνεται κάθε βράδυ αλλά σήμερα τόσο έντονος ύπνος που βρέχει και έχει συννεφιά...

εαν το ρε μανια μ αυτον τον λεφακη το θεωρησες επιθεση πιστεψε με δεν ειναι!!!χιουμοριστικος τονος σε πιθανη ειρωνια ειναι.
το εγωκεντρικη δεν σημαινει εγωιστρια αν αυτο σε ενοχλησε.
Τελος παντων επειδη εκφραζομαστε γραπτως μπορει και να παρερμηνευουμε ορισμενα απ τα γραφομενα.
Δεν ειχα προθεση να σε θιξω παντως και λυπαμαι αν το εκανα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back