Καιρός: Να βρέξει ή να μη βρέξει;

Καιρός ! : Να Βρέξει Ή Να Μην Βρέξει?

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Να Βρέξει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να Σταματήσει ΤΩΡΑ!

• ΔΞ/ΔΑ ( " Ότι βρέξει ας κατεβάσει .. " )

• Total voters
    0
Στο τσακ το προλαβα να γυρισω σπιτι. Πεντε λεπτα αργοτερα θα με ειχε πιασει η μεγαλη βροχη και θα ειχα γινει λουτσα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μουλιασαμε εδω πανω Και κανει κρυοοοο!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έβρεξε, κάτι πιτσιλιές μας ήρθαν το πρωί που ανεβαίναμε Αθήνα. Επαναλαμβάνω γιατί έχω και το όνομα και τη χάρη: "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ"; Και τώρα που πήρα φόρα: καιρός να ξεκινήσει και η 5νθημερη πρόγνωση. Ελα μην εφησυχάζουμε:down: (σε επισκεπτήριο στην Ευελπίδων πήγα το πρωί και μου έμεινε ένα ακόμη κουσούρι:redface: ). Καληνύχτα :blink:

αχ σημερα ειχε παρα πολυ ωραιο καιρο το ευχαριστηθηκα αλλα ειμαι αρρωστουλα

περαστικά ladycat.
Κι εγώ το φχαριστήθηκα!!! πήγα και για καφέ!!

Περαστικά και από μενα ladycat.
Εγώ πάλι επειδή δεν φημίζομαι για τον συγχρονισμό μου με τον καιρό πήγα χτες για καφέ (και τη γλίτωσα στο τσακ) αλλά σήμερα είπα να μείνω σπίτι! Αύριο που θα βγω το πρωί για δουλειές θέλω να ελπίζω ότι ο καιρός θα είναι καλός μιας και βάρκα δεν διαθέτω!

σημερα δεν θα βρεξη Το λενε και τα μερομηνια.απο αυριο παλι κατι θα χουμε.Απο 28 εως 2 τα μερομηνια λενε ασχημο καιρο και γενικα ο Οκτωβρης θα ναι αστατος κρυος και αναποδος Μας περιμενει λεει ενας γλυκος Νοεμβρης ομως:)

Εδώ στή νοτιανατολική Πελοπόννησο δεν θα βρέξει, ουγκ! Προσωπικό στοίχημα:up: . Στα υπόλοιπα μέρη ότι θέλετε!

κι αφού ο Ανδρέας μας έχει εγκαταλείψει στη μοίρα μας και στις βουλές του καιρού.....
Δευτέρα
25/09/200621:00
18UTC_s.gif
20 °C 75 %
WindDirectionN.gif
2 Μποφόρ Ν
ws2.gif
ClearN.gif
ΚΑΘΑΡΟΣ
τι καλά! δεν θα βρέξει ούτε σήμερα!!!! :)

Νομίζω έχουμε γίνει επαγγελματικό site πρόγνωσης καιρού! Το επόμενο βήμα θα είναι να βγαίνει ένας από μας κάθε μέρα σε βιντεάκια σαν αυτά στα κανάλια και να λέει τον καιρό :P:hmm::D

εδω πανω βρεχει και εχουμε και εκτακτο δελτιο καιρου κακος στραβος και αναποδος

Να μην βρέξει. Τρείς μέρες και ακόμα να στεγνώσουν τα ρούχα, τώρα που μου έχει έρθει και έμπνευση για σιδέρωμα.:down: :confused: :rolleyes: :redface:
Και επειδή είμαι καλός άνθρωπος κατά βάθος :cool: να το δελτίο καιρού, αλλά ότι και να λέει δεν θα βρέξει!!!!!!!!
Ο Καιρός
Στα βορειοδυτικά και τη δυτική Μακεδονία σταδιακά βροχές και αργότερα καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα βαθμιαία η συννεφιά θα πυκνώσει. Νοτιάδες μέτριοι και στο Ιόνιο ισχυροί.

ότι και να λέτε η ψηφοφορία μιλάει από μόνη της.

9 προς 3 να βρέξει. ΈΤΣΙ! :lol:

Η ψηφοφορία συνεχίζεται βεβαίως,
ελπίζω να βρέξει σήμερα στην Αθήνα.. μακάρι...:confused:

Να μην βρέξει. Τρείς μέρες και ακόμα να στεγνώσουν τα ρούχα, **

Να πάρεις στεγνωτήριο! :P

Να μην βρέξει. Τρείς μέρες και ακόμα να στεγνώσουν τα ρούχα, τώρα που μου έχει έρθει και έμπνευση για σιδέρωμα.:down: :confused: :rolleyes: :redface:

Καλά βρε nerina... ακόμα δεν τελείωσες το σιδέρωμα? Εγω το ξεπέταξα το Σάββατο!!!:P

Για Κατερίνα: Της προηγούμενης εβδομάδας ΝΑΙ. Της καινούργιας όμως;:hmm:
Για Αθανασία: Στεγνωτήριο γιοκ! Λεφτα γιόκ! Παιδιά τα τρώνε όλα! Και εμένα! Ολέ!:blink: :confused: :blink:
Και για να μην ξεχνιόμαστε: Εδώ δεν βρέχει!!!!!!!!!:up:

**
Για Αθανασία: Στεγνωτήριο γιοκ! Λεφτα γιόκ! Παιδιά τα τρώνε όλα! Και εμένα! Ολέ!:blink: :confused: :blink:
**

:lol::lol::lol:
Κι εγώ δεν έχω πάρει ακόμα στεγνωτήριο, αλλά πού θα μου πάει!
Στην Κορέα είχα, κι ήταν τέλεια :up:: έπλενα το πουπουλένιο πάπλωμα χειμωνιάτικα και το έστρωνα την ίδια νύχτα!
Τώρα, θα βρίζω κι αυτό το χειμώνα που δε θα στεγνώνουν τα ρούχα και θα τα αραδιάζω στα καλοριφέρ κάνοντας το σπίτι γυφταριό...

Όσον αφορά την ψηφοφορία: ό,τι θέλει ας κάνει.
"All weather-Good year"! :P

Σε μας βρεχει τωρα.(λαμια)και ελεγα να βγς για μια βολτα.:(

στεγνωτήριο;;;;;;
Χμ!!! δεν είναι κακή ιδέα.......:hmm: :hmm:

Στεγνωτήριο στον καιρό να πάρουμε. Πάλι το πάει για βροχή γαμότι μου :redface: (αυτό είναι κακή λέξη;:confused: ):mad: :mad: :mad:
Εγω ως ξεροκέφαλο άτομο λέω ότι δεν θα βρέξει (είμαι και μοναχοπαίδι:baby: )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back