Καιρός: Να βρέξει ή να μη βρέξει;

Καιρός ! : Να Βρέξει Ή Να Μην Βρέξει?

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Να Βρέξει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Να Σταματήσει ΤΩΡΑ!

• ΔΞ/ΔΑ ( " Ότι βρέξει ας κατεβάσει .. " )

• Total voters
    0
Βρεξει δε βρεξει εγω κολλαω απο την υγρασια! Ετσι μου ρχεται να βγαλω το τζην - αλλα ειμαι στη δουλεια και το σκεφτομαι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμα το βγάλεις ίσως πάρεις αύξηση!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Δεν έβρεξε!!!!!!!!!!!!!:up: :up: :up:
Κατά τα άλλα παραμένω το σεμνό άτομο που ήμουνα πάντα!!! :redface: :redface: :redface: :redface: (σαν πολλά τα κόβω τα σεμνά άτομα)

Ο ΚΑΙΡΟΣ (ΠΟΙΗΜΑ)
29/09: Bελτίωση θα παρουσιάσει o καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας την Παρασκευή, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες σε Μακεδονία, Θράκη και Δωδεκάνησα που βαθμιαία θα σταματήσουν.
Αναλυτικότερα, στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη με βροχές και καταιγίδες, όμως βαθμιαία τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι προβλέπεται να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι μέτριοι, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Για τη δυτική Ελλάδα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται να υπάρξουν λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, και οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αρχικά αναμένεται να υπάρξουν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που βαθμιαία όμως θα εξασθενήσουν και το απόγευμα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι, αλλά βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται να υπάρξουν λίγες νεφώσεις, και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Πρόγνωση για 30/9/2006
Λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα ανατολικά και νότια θα είναι κατά τόπους αυξημένες, παρατηρούνται το Σάββατο.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί.
Η θερμοκρασία θα βρίσκεται στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Συνημμένα

• superYoyo.gif
    superYoyo.gif
    3,7 KB · Εμφανίσεις: 46
Αμα το βγάλεις ίσως πάρεις αύξηση!:D
Μπα...... αυξηση δεν παιρνω εδω μεσα με τιποτα.......ουτε με καθιστικη διαμαρτυρια....:down:

Ο καιρός χαλαρός!!!!!!!!!!!:cool:

Καιρός υπέροχος...
Χθες πήγα για μπάνιο στη θάλασσα.
Άντε και καλό καλοκαιρινό χειμώνα.
:)

Καιρός υπέροχος...
Χθες πήγα για μπάνιο στη θάλασσα.
Άντε και καλό καλοκαιρινό χειμώνα.
:)

Ζηλεύω! Χθες μ'έμπλεξε ο Δημήτρης με τα ποδοσφαιρικά του και δεν πήγαμε για μπάνιο. Ελπίζω το άλλο ΣΚ...

Μεχρι κι εγώ χτες (που και το καλοκαίρι κρυώνω) ζήλεψα τη θαλασσα χτες! Ηταν υπέροχη! Αλλά κι εγώ είχα δουλίτσα:/:

Η λιακάδα θα συνεχιστεί. Βροχές από επόμενη βδομάδα (ελπίζω όχι από ΣΚ, θέλω θάλασσαααααα! :cool:)

Ο Don μάς εγκατέλειψε σ'αυτό το θέμα...

Don, πού είσαι;

ερχεται μπορα ερχεται βροχα! για Θεσσαλονικη λεει καταιγιδες Λετε να μας πεσει ο ουρανος στο κκεφαλι? Γιατι ως γνωστον εμεις εδω ειναι το μονο πραγμα που φοβομαστε να μην μας πεσει ο ουρανος στο κεφαλι...Χαλαρα:)

Και εσύ σαν και εμένα γαλατική καταγωγή έχεις;:rolleyes:
Και εδώ μοιάζει ότι έχει αρχίσει και τα παίρνει στο κρανίο ο καιρός. Λοιπόν ψηφίζω: Να βρέξει σήμερα, να μην βρέξει αύριο, έχω να πάω σε επισκεπτήριο στην Ευελπίδων! :mad:

ειπαμε Ειναι τρελοι αυτοι οι Ρωμαιοι. καλημερα συμπατριωτισα:D

καλημερα και απο μενα..

να μη βρεξει βρε παιδια... αν και δε το βλεπω..:(:(:(

Να βρέξει.. να βρέξει.....:whistle: :whistle:

Σημερα ας βρέξει. Και αύριο το ίδιο. Έτσι κι αλλιώς δεν προβλέπεται να εκδράμω (διάβασμα). Την δευτέρα θέλω ο καιρός να δείξει χαρακτήρα γιατί δεν λέει να φτάσω στο πολυτεχνείο και να στάζω

Να βρέξει σήμερα, να μη βρέξει αύριο (έχουμε εκδρομίτσα), να χιονίσει τη Δευτέρα (να το στρώσει όμως-να μην πάμε δουλειά)!!!!!! :P

Σε αυτό με το χιόνι συμφωνώ :P! Να αποκλειστεί το πολυτεχνείο μια χαρά το βρίσκω!

Όχι χιόνι ρε παιδιά. Καλά να το στολίζω το δέντρο απο 11 Νοέμβρη, όχι και απο αρχές Ο:blink: κτώβρη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back