Και άλλο σκυλάκι παρατημένο!

Κουκλάκι είναι!! Πράγματι τα σέτερ Αγγλέ είναι πολύ καλοί χαρακτήρες....Είχε ο καλός μου ένα...Και είναι πολύ καλοί σύντροφοι για τα παιδάκια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ ειναι τελειοοοοο ποιος ηλιθειος να το παρατησε;;;;;;; εμενα ο παππους μου ηταν κυνηγος και καποτε ειχε ενα γερικο θηλυκο και το πυροβολησε οταν μια φορα δεν ετρεξε να του φερει ενα λαγο:down::down::down::down::mad::mad::mad::mad::mad: παντος ειναι τελειο:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λίγο άσχετο, αλλά τι απέγινε εκείνο το γκριφονάκι που είχες σώσει;

Πραγματι φοβερο μουτρακι :inlove::inlove::inlove:
Χαιρομαι που ειναι καλα στην υγεια του και που βρηκε αγαπη :up::up:
Πως μπορουν και τους φερονται ασχημα;;; :(:(:mad::mad:

Μπράβο σου, Αγγελική, που το φρόντισες!!!! :):):)
Το καημένο πρέπει να έχει τραβήξει πολλά.:(:(:(
Μακάρι να ζήσει καλή ζωή απο δω και πέρα.

Τα σκυλάκια θυμούνται και δεν θα ξεχάσει ποτέ το καλό που του κάνεις. Μπράβο σου πάντως!!!:D

πωπω τι τελεια φατσα ειναι αυτη μου θυμιζει εβα σετερ που ειχε ο συγχωρεμενος ο θειος μου τον καννελο η μονη διαφορα τους ειναι οτιι ο κανελος ηταν ενα ιρλανδεζικο καννελι σεττερ ολα τα καλοκαιρια τον θυμαμαι που ηταν το μαξιλαριμου στο μπαλονι για να διαβαζω τα λογοτεχνικα μου βιβλια κ της ατελειωτες βολτες που καναμε στο βουνο επανω κ ηξερε ολα τα μονοπατια πανεξυπνα σκυλια κ το δικο μας χαλασμενο το λεγανε κ πειτε ποιος το ειχε χαλασει ετρωγε τα πουλια

Λίγο άσχετο, αλλά τι απέγινε εκείνο το γκριφονάκι που είχες σώσει;

το γκριφονακι το καλοκαιρι ειχε παρεα γιατι ειχαν ερθει καποιοι και μεναν εκει,τωρα παλι μονο του ειναι...δεν βρηκα καποιον να το παρει.

αγγελικη μου ΜΠΡΑΒΟ. ειναι κουκλος και φαινεται πολυ ταλαιπωρημενος ο κακομοιρος. μακαρι να ειχα το κουραγιο και το χωρο να βοηθαω παραπανω τα ζωα κι εγω, μονο να ταϊζω τα αδεσποτα εχω καταφερει , κι αυτο οταν μπορω:down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back