Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
07-12-12
23:38
Μπορειτε να μου πειτε τι ειδους τερατα ειναι αυτα που κανουν κατι τετοιο; Οσοι δεν αντεχετε, μην το δειτε!
https://lilanimals.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html
https://lilanimals.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
07-12-12
23:59
Απάντηση: Και η κτηνωδια συνεχιζεται
Το είδα
Δεν έχω λέξεις να χαρακτηρίσω αυτά τα ανθρωποειδή.
Το καλό είναι οτι η γατούλα γλύτωσε
Το κακό είναι οτι χιλιάδες άλλες δεν γλυτώνουν,
αλλά γλυτώνουν τα καθάρματα που τα κάνουν αυτά..
Το είδα
Δεν έχω λέξεις να χαρακτηρίσω αυτά τα ανθρωποειδή.

Το καλό είναι οτι η γατούλα γλύτωσε

Το κακό είναι οτι χιλιάδες άλλες δεν γλυτώνουν,

αλλά γλυτώνουν τα καθάρματα που τα κάνουν αυτά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
08-12-12
12:03
Είδα μόνο τον τίτλο του άρθρου και το έκλεισα, θα μου χάλαγε τη μέρα εάν το διάβαζα και θα με επηρέαζε πολύ αρνητικά... 
Δεν ξέρω, βρε παιδιά, νομίζω ότι μερικοί "άνθρωποι" είναι χειρότεροι από τα τετράποδα, με τα οποία επιχειρούν να τα βάλουν...

Δεν ξέρω, βρε παιδιά, νομίζω ότι μερικοί "άνθρωποι" είναι χειρότεροι από τα τετράποδα, με τα οποία επιχειρούν να τα βάλουν...
ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 183 μηνύματα.
08-12-12
12:29
Γιώργο καλά έκανες και δε το είδες!!! Είναι πραγματικά φρικτό!!! Μα δε μπορώ να καταλάβω πως μπορούν και κάνουν τέτοιες πράξεις!!!!!
Ευτυχώς το γατάκι σώθηκε...αλλά δυστυχώς οι κτηνωδίες θα συνεχίζοναι...
Ευτυχώς το γατάκι σώθηκε...αλλά δυστυχώς οι κτηνωδίες θα συνεχίζοναι...
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
08-12-12
12:35
Ευτυχώς που σώθηκε, εύχομαι να τους συλλάβουν και να τους κάνουν ό,τι επιχείρησαν να κάνουν στο καημένο το γατί...
08-12-12
18:36
Δύναμη όμως που την είχε το γατάκι...
Αντί αυτοί οι ασχολίαστοι να μπουν σε κανένα ψυχιατρείο- και γιατι όχι?σε φυλακή- κάθονται και ξεσπούν σε ανθρώπους και ζώα..
Αντί αυτοί οι ασχολίαστοι να μπουν σε κανένα ψυχιατρείο- και γιατι όχι?σε φυλακή- κάθονται και ξεσπούν σε ανθρώπους και ζώα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki