felix
Δραστήριο μέλος
GRAPHIC AND SICK
GUT WRENCHING
https://www.ha-ro-kebeiks.eu/image00229.jpg
https://www.ha-ro-kebeiks.eu/image0238.jpg
https://www.ha-ro-kebeiks.eu/image0247.jpg
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Απλά απερίγραπτο.. Αηδίασα μέχρι εκεί που δεν παίρνει.. αλλά από έναν λαό που θεωρεί φυσιολογικό να έχει στις ερωτικές του ταινίες σκηνές βιασμών και να τρώει γατάκια και σκυλάκια, τι άλλο να περιμένεις?? 
Σιχαίνομαι που είμαι άνθρωπος και ειδικά γυναίκα αυτή την στιγμή..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix
Δραστήριο μέλος
...παιδιά δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω...νιώθω ανίκανη...νιώθω οτι με βιάσανε...οτι μου κλέψαν κάθε χαρά....ΠΑΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ...................Αυτό τώρα θεωρείται φετίχ??Απλά απερίγραπτο.. Αηδίασα μέχρι εκεί που δεν παίρνει.. αλλά από έναν λαό που θεωρεί φυσιολογικό να έχει στις ερωτικές του ταινίες σκηνές βιασμών και να τρώει γατάκια και σκυλάκια, τι άλλο να περιμένεις??
Σιχαίνομαι που είμαι άνθρωπος και ειδικά γυναίκα αυτή την στιγμή..
felix
Δραστήριο μέλος
Ποτέ δεν θα τους πιάσουμε...πάντα την γλυτώνουν καλέ μου φίλε Θανάση...δεν υπάρχει ελπίδα πια...Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια το μίσος και την απέχθειά μου. Ελπίζω να μην είναι αληθινό. Το έχω ορκιστεί να γίνω δολοφόνος αν βρεθεί τέτοιος άνθρωπος μπροστά μου....Μα τω θεώ..
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

τα εχω παρει τρελα στο κρανιο!!!!!! μ$#η παλιο π%$#&^ανα στην κολαση να βραζεις για χιλιες αιωνιοτητες!!!!!!!

να υποστεις βασανιστηρια τετοια που να παρακαλας να σε σκοτωσουν!!!!!

(συγνωμη για το λεξιλογιο

προσπαθησα να συγκρατηθω οσο μπορουσα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Πάντως η δεύτερη φώτο μου με βάζει σε υποψίες μήπως δεν είναι real
ladycat
Διάσημο μέλος
Απαράδεκτο indeed
Πάντως η δεύτερη φώτο μου με βάζει σε υποψίες μήπως δεν είναι real
εχεις δει ποτε πατημενο γατι απο αυτοκινητο ετσι γινετε ακριβως
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Το μάτι μου μοιάζει πολύ ψεύτικο anywayεχεις δει ποτε πατημενο γατι απο αυτοκινητο ετσι γινετε ακριβως
Επειδή οι φώτο είναι πολύ hardcore τις έκανα απλά link
ladycat
Διάσημο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα.Το μάτι μου μοιάζει πολύ ψεύτικο anyway
Επειδή οι φώτο είναι πολύ hardcore τις έκανα απλά link
Με συγχωρείτε, δεν ξέρω πως γίνεται να βάλεις λινκ τις φωτο σε ποστ.
Γίνεται με τον ''σύνδεσμο'' που βλέπω επάνω? δηλαδή copy-paste το url της φωτο στο παραθυράκι που βγάζει ο μπλέ ''σύνδεσμος''?
Αν είναι έτσι συγνώμη που σας στεναχώρησα...αν έχω στο μέλλον τέτοια θα τα ποσταρω με λινκ.
Όντως έτσι είναι η διαδικασία?
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Που να μην την @@@@@!!!!!!!1 κανείς....η Γκόμενα έχει πρόβλημα!!!!!!!
Θα ήθελα να δω αν θα το έκανε αυτό σε κανα λιοντάρι που βρήκε τα γατάκια να βγάλει όλη την ανωμαλία της!!!!!!! Που ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Η ΠΑΛΙΟ......!!!!!
Σταματάω γιατί......
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

pinelopi2
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool