Και ο θεός έπλασε το κτήνος...

felix

Δραστήριο μέλος

Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα.
Σας το στέλνω όπως μου το στέιλανε.Κουράγιο...

China continues to add to the sick sex fetish trade of "crush". This very sick industry must be exposed and stopped
IF ANYONE KNOWS THE WOMAN IN THESE PICTURES - TURN HER IN TO THE POLICE IMMEDIATELY

WARNING GRAPHIC PHOTOGRAPHIC PICTURES BELOW DO NOT PROCEED IF YOU DO NOT WANT TO KNOW THE TRUTH AND HORROR OF THE SO CALLED FETISH SEX INDUSTRY!

YOU HAVE BEEN WARNED
GRAPHIC AND SICK
GUT WRENCHING

VOMIT INVOKING PICTURES OF THE TRUTH OF ANIMAL ABUSE

You have been warned - no complaining about the pictures and what you see now!
the pictures are not in any specific order.

https://www.ha-ro-kebeiks.eu/image00229.jpg
https://www.ha-ro-kebeiks.eu/image0238.jpg
https://www.ha-ro-kebeiks.eu/image0247.jpg

url]_[CENTER][COLOR=

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό τώρα θεωρείται φετίχ?? :sick::sick: Απλά απερίγραπτο.. Αηδίασα μέχρι εκεί που δεν παίρνει.. αλλά από έναν λαό που θεωρεί φυσιολογικό να έχει στις ερωτικές του ταινίες σκηνές βιασμών και να τρώει γατάκια και σκυλάκια, τι άλλο να περιμένεις?? :mpliaks::mpliaks: Σιχαίνομαι που είμαι άνθρωπος και ειδικά γυναίκα αυτή την στιγμή..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια το μίσος και την απέχθειά μου. Ελπίζω να μην είναι αληθινό. Το έχω ορκιστεί να γίνω δολοφόνος αν βρεθεί τέτοιος άνθρωπος μπροστά μου....Μα τω θεώ..

Αυτό τώρα θεωρείται φετίχ?? :sick::sick: Απλά απερίγραπτο.. Αηδίασα μέχρι εκεί που δεν παίρνει.. αλλά από έναν λαό που θεωρεί φυσιολογικό να έχει στις ερωτικές του ταινίες σκηνές βιασμών και να τρώει γατάκια και σκυλάκια, τι άλλο να περιμένεις?? :mpliaks::mpliaks: Σιχαίνομαι που είμαι άνθρωπος και ειδικά γυναίκα αυτή την στιγμή..
...παιδιά δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω...νιώθω ανίκανη...νιώθω οτι με βιάσανε...οτι μου κλέψαν κάθε χαρά....ΠΑΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ...................

Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια το μίσος και την απέχθειά μου. Ελπίζω να μην είναι αληθινό. Το έχω ορκιστεί να γίνω δολοφόνος αν βρεθεί τέτοιος άνθρωπος μπροστά μου....Μα τω θεώ..
Ποτέ δεν θα τους πιάσουμε...πάντα την γλυτώνουν καλέ μου φίλε Θανάση...δεν υπάρχει ελπίδα πια...

Δεν θέλω καν να φαντάζομαι το πως νιώθουν τα γατάκια αυτά.. :cry::cry::cry::cry: Εδώ καταλάθος μπορεί να πατήσω καμιά ουρίτσα και τρελαίνομαι, σκάω γιατί τα πόνεσα.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ!!! Δεν καταλαβαίνω ούτε αυτές που το κάνουν, ούτε τους ανώμαλους που το βρίσκουν ερεθιστικό.. :mad::mad:

αυτο το εχω ξαναδει εχω πονεσει θα ηθελα να της κανω τα ιδια κ χειροτερα της τυ[πισσας

ποια μαλ@#%%$^νη ειναι αυτη ρε!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad: τα εχω παρει τρελα στο κρανιο!!!!!! μ$#η παλιο π%$#&^ανα στην κολαση να βραζεις για χιλιες αιωνιοτητες!!!!!!!:mad::mad::mad: να υποστεις βασανιστηρια τετοια που να παρακαλας να σε σκοτωσουν!!!!!:mad::mad::mad:
(συγνωμη για το λεξιλογιο:redface::redface: προσπαθησα να συγκρατηθω οσο μπορουσα:redface::redface:)

Απαράδεκτο indeed

Πάντως η δεύτερη φώτο μου με βάζει σε υποψίες μήπως δεν είναι real

Απαράδεκτο indeed

Πάντως η δεύτερη φώτο μου με βάζει σε υποψίες μήπως δεν είναι real

εχεις δει ποτε πατημενο γατι απο αυτοκινητο ετσι γινετε ακριβως

εχεις δει ποτε πατημενο γατι απο αυτοκινητο ετσι γινετε ακριβως
Το μάτι μου μοιάζει πολύ ψεύτικο anyway

Επειδή οι φώτο είναι πολύ hardcore τις έκανα απλά link

κ εγω το ιδιο εκανα πωπω καναμε το ιδιο πραγμα

Το μάτι μου μοιάζει πολύ ψεύτικο anyway

Επειδή οι φώτο είναι πολύ hardcore τις έκανα απλά link
Καλημέρα.
Με συγχωρείτε, δεν ξέρω πως γίνεται να βάλεις λινκ τις φωτο σε ποστ.
Γίνεται με τον ''σύνδεσμο'' που βλέπω επάνω? δηλαδή copy-paste το url της φωτο στο παραθυράκι που βγάζει ο μπλέ ''σύνδεσμος''?
Αν είναι έτσι συγνώμη που σας στεναχώρησα...αν έχω στο μέλλον τέτοια θα τα ποσταρω με λινκ.
Όντως έτσι είναι η διαδικασία?

Επειδή φοβάμαι να ακολουθήσω τα link μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνετε? Θα αντέξω να τα δω?

όχι, εγώ (Επειδή δεν είχε λινκ πριν) δεν άντεξα, γι'αυτό και βγήκα εκτός εαυτού. Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό στο εαυτό σου..είναι πολύ σκληρές εικόνες..

Τις είδα.... Αντεξα μάλλον επειδη δεν είναι βίντεο....
Που να μην την @@@@@!!!!!!!1 κανείς....η Γκόμενα έχει πρόβλημα!!!!!!!
Θα ήθελα να δω αν θα το έκανε αυτό σε κανα λιοντάρι που βρήκε τα γατάκια να βγάλει όλη την ανωμαλία της!!!!!!! Που ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Η ΠΑΛΙΟ......!!!!!
Σταματάω γιατί......

Δεν ειναι δυνατον!!!Ειναι ασυλληπτο αυτο που ειδα.Απιστευτο.Την παλιο####@@@λα.Ειναι τερας.Ευχομαι να καει στην κολαση.Συγνωμη παιδια αλλα νιωθω παρα πολυ ασχημα με αυτο που ειδα.Ντρεπομαι που ειμαι ανθρωπος.

Μια_μ, δείχνει μια βλα%$#@νη να ποδοπατάει μέχρι θανάτου ένα γατάκι με 12ποντες μπότες και να ποζάρει και να χαμογελάει στο φακό σα να μην τρέχει τίποτα.

Πωπω έλεος, και είχε το θράσος να βγει και φωτογραφία η κα.....λα?! Δεν θα τις δω γιατί θα φάω σίγουρα ban με τις κατάρες που θα ρίξω :mad::mad:

δεν άντεξα να τα δω.μόλις άνοιξα τη μία και κατάλαβα τι γίνοταν την έκλεισα. δεν μπορώ και δεν θέλω να φανταστώ τις επόμενες.είναι πράγματι φρίκη. καλά λέω πως ορισμένοι "άνθρωποι" δεν συγκρίνονται ούτε με το πιο αηδιαστικό και βρώμικο ζώο.δεν έχουν ταίρι για να τους συγκρίνεις τέτοιοι άνθρωποι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back