Και ο θεός έπλασε το κτήνος...

Πάντα όσες φορές βλέπω τέτοια θέματα χωρίς να δω βίντεο ή φωτογραφίες αηδιάζω.Πάλι καλά που λέτε τι περιγράφουν....:sick: Εγώ δεν αντέχω να τα δω:mad: Αυτό αν είναι όντως αληθινό δεν είναι φετίχ...είναι ψυχική διαταραχή.
:mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μετά απ' όλα αυτά μου λένε ότι πρέπει να πιστεύω στον θεούλη και στην παναγίτσα. Αν υπήρχαν όντως δεν θα υπήρχαν κι αυτά τα εκτρώματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι αληθινες οι εικονες ? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? ? ?? ? ? ? ?? ?:blink::(

Kανένας ψυχίατρος είναι στο Forum να μας εξηγίσει τη αρώστια έχουν αυτοι οι «άνθρωποι» που την «βρήσκουν» έτσι. Είναι λιγο κου κου:blink::sick:

Ότι είναι αρρώστια είναι σίγουρα και είμαι σίγουρη ότι η αρρώστια λέγεται μα...κία:down:

ε τη παλιο.....λα και την ειχα μπροστα μου !!! εγω απορω στη χωρα της ειναι ελευθερη ? ξερουμε κατι περισσοτερο ?

Δυστυχώς δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω. Είδα μόνο μια φωτογραφία από περιέργια και συγκρατήθηκα να μη μιλήσω. Ένα πακέτο χαρτομάντηλα θέλω μόνο

Έμαθα νέα απο το GAWF.
Το περιστατικό είναι πιθανό να βιντεοσκοπήθηκε στην αγγλια.....την χώρα που λατρεύουν τα ζωα...
Το μόνο σίγουρο είναι οτι το GAWF τους κυνηγάει εδώ και περίπου 10 χρόνια αυτους που πουλάνε τέτοια φρίκη σε ανώμαλους ''ανθρωπους''
Εχω στείλει μειλ και στην φίλη μου απο την ΠΕΤΑ να μου πεί τίποτα παραπάνω απο αυτά που ήδη ξέρουμε.
Δεν έχω συνέλθει ακόμα απο το σοκ....:(:(:(

polu trella yparxei ston kosmo...ELEOS PIA

Σας το στέλνω όπως μου το στέιλανε.Κουράγιο...

China continues to add to the sick sex fetish trade of "crush". This very sick industry must be exposed and stopped
IF ANYONE KNOWS THE WOMAN IN THESE PICTURES - TURN HER IN TO THE POLICE IMMEDIATELY

Παιδιά τι πράγμα είν' αυτό? Ανατριχιαστικό!Πρόκειται για τη χειρότερη διαστροφή. Με πνίγει ο θυμός!!
Ακόμα κι αν είναι φτιαχτό, τόσο το χειρότερο. Σημαίνει ότι κάποιος το φαντασίωσε και είναι σαν να το έζησε και πήρε ικανοποίηση.
Τι κάνει κανείς με τέτοιες περιπτώσεις εκτός από το να γράφει για την απέχθειά του στο mycat?
Έλεος!

Μα τι μ@λ@κι@ ειναι αυτη???!!! Το προωθησα αμεσως σε διεθνεις οργανισμους, αι σιχτιρ τη μ....σμενη!!!! Μη ξανακουσω για κινεζους και πειτε με ρατσιστρια χιλιες φορες ουφ!!! Α μα πια καθε μερα και μια νεα φρικη!

Φοβάμαι ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερα πράγματα που δεν τα έχουμε δει.

Φοβάμαι ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερα πράγματα που δεν τα έχουμε δει.
Εχεις δίκιο.....εγω παντως το λέω, αυτό το τέρας που δημιούργησε η φύση η ο θεός, πείτε το όπως θέλετε είναι η αιτία για όλα τα δεινά του κόσμου...και την πληρώνουν οι αθωοι πάντα.

Παιδια στρωθειτε και γραφτε τους, βαλτε κα φιλους σας να γραψουνε, εγω τους ειπα στην κινεζικη κυβερνηση οτι θα μεταδωσω την πληροφορια σε ολα τυα ελληνικα φφιλοζωικα σωματεια ( πραγμα που εκανα στα περισσοτερα) και οτι θα παψει η χωρα τους να ειναι προορισμος διακοπων εκτος εαν μαθουμε καλα νεα!!Μπορει να πιασει αμα δουνε οτι το λενε πολλοι ελληνες

εγω ξερω κ εναν αλλο που ρο εκανε για να λανσαρει τα ρουχα του εχω κ το λινκ αλλα δεν το βαζω γιατι θα ξερασετε

Δεν ηθελα να το δω,αλλα τελικα δεν αντεξα και τις ειδα...Δεν με νοιαζει αν κατηγορηθω απο καποιους οτι ειμαι υπερ της αυτοδικιας,,αλλα σε περιπτωση που την ειχα μπροστα μου μπορει να με κλειναν φυλακη απο το κακο που θα της εκανα...ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος στην καθημερινη μου ζωη,,δεν ενοχλω κανεναν,δεν μπλεκομαι σε καβγαδες--μπορει να με βρισει καποιος κι εγω απλα να φυγω..αλλα αυτο το θεαμα με κανει και αισθανομαι θηριο ετοιμο να φαει αυτη τη ,,,,:mad:τελος παντων ας αφησω τους χαρακτηρισμους...δεν επρεπε να ζουν τετοια ατομα,,οχι ..

Έχω τρελαθεί

Δεν υπάρχει αυτό που είδα.Σε τι κόσμο ζούμε...Εψαχνα κάτι στο διαδύκτιο κ έπεσα σε ένα site που αντίκρυσα κάτι αδιανόητο για το μυαλό και την υπόσταση μου.υπάρχουν λέει κάποιοι που στη σελίδα τους ανεβάζουν βιντεάκια και μοιράζονται εμπειρίες που τους διεγείρουν σεξουαλικά.Η συγκεκριμένη τεχνική λεγεται crush και περιλαμβάνει κ ζώα.Το χωράει ο νου σας?Το βιντεο είναι άκρως ακατάλληλο και ακραίο γι'αυτο κ δε βάζω το link.Δείχνει λεπτομερως το βάναυσο βασανισμό γάτας(δε φαντάζεστε..),τη γάτα να σπαράζει κ να υποφέρει μέχρι θανάτου κ κάποιους..αν έχουν το θεό τους να αυνανίζονται στο θέαμα.:sick::mad::mad:Εχω πάθει σοκ.Δρουν ανενόχλητοι εδώ κ 2 χρόνια κ μετά από καταγγελίες απλά άλλαξαν τη διευθυνση του site.Τους σκοτώνεις ή μάλλον τους βασανίζεις μέχρι θανάτου μετά ή όχι?Δε μπορείτε να φανταστείτε:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το θέμα συγχωνεύτηκε με ένα ήδη υπάρχον. Ελπίζω μόνο να είναι φτιαχτά όλα αυτά.:cry::cry:

Το θέμα συγχωνεύτηκε με ένα ήδη υπάρχον. Ελπίζω μόνο να είναι φτιαχτά όλα αυτά.:cry::cry:
Σ'ευχαριστώ!:)Δεν ήξερα ότι προυπήρχε.Πάντως από όσο ξέρω είναι αληθινό,υπάρχει το όνομα της κοπέλας και το site καταργήθηκε για την ώρα μετά από παρέμβαση φιλοζωικών.Αλλά όσο κυκλοφορούν τέτοια κτήνη πότε δεν είσαι σίγουρος ότι δε θα ξαναγίνει:mad::mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back