cosette
Δραστήριο μέλος
Εγώ δεν αντέχω να τα δω
Αυτό αν είναι όντως αληθινό δεν είναι φετίχ...είναι ψυχική διαταραχή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasss
Νεοφερμένο μέλος

yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
kostasss
Νεοφερμένο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Το περιστατικό είναι πιθανό να βιντεοσκοπήθηκε στην αγγλια.....την χώρα που λατρεύουν τα ζωα...
Το μόνο σίγουρο είναι οτι το GAWF τους κυνηγάει εδώ και περίπου 10 χρόνια αυτους που πουλάνε τέτοια φρίκη σε ανώμαλους ''ανθρωπους''
Εχω στείλει μειλ και στην φίλη μου απο την ΠΕΤΑ να μου πεί τίποτα παραπάνω απο αυτά που ήδη ξέρουμε.
Δεν έχω συνέλθει ακόμα απο το σοκ....

Ina1
Νεοφερμένο μέλος
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σας το στέλνω όπως μου το στέιλανε.Κουράγιο...
China continues to add to the sick sex fetish trade of "crush". This very sick industry must be exposed and stoppedIF ANYONE KNOWS THE WOMAN IN THESE PICTURES - TURN HER IN TO THE POLICE IMMEDIATELY
Παιδιά τι πράγμα είν' αυτό? Ανατριχιαστικό!Πρόκειται για τη χειρότερη διαστροφή. Με πνίγει ο θυμός!!
Ακόμα κι αν είναι φτιαχτό, τόσο το χειρότερο. Σημαίνει ότι κάποιος το φαντασίωσε και είναι σαν να το έζησε και πήρε ικανοποίηση.
Τι κάνει κανείς με τέτοιες περιπτώσεις εκτός από το να γράφει για την απέχθειά του στο mycat?
Έλεος!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Εχεις δίκιο.....εγω παντως το λέω, αυτό το τέρας που δημιούργησε η φύση η ο θεός, πείτε το όπως θέλετε είναι η αιτία για όλα τα δεινά του κόσμου...και την πληρώνουν οι αθωοι πάντα.Φοβάμαι ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερα πράγματα που δεν τα έχουμε δει.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
τελος παντων ας αφησω τους χαρακτηρισμους...δεν επρεπε να ζουν τετοια ατομα,,οχι ..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν υπάρχει αυτό που είδα.Σε τι κόσμο ζούμε...Εψαχνα κάτι στο διαδύκτιο κ έπεσα σε ένα site που αντίκρυσα κάτι αδιανόητο για το μυαλό και την υπόσταση μου.υπάρχουν λέει κάποιοι που στη σελίδα τους ανεβάζουν βιντεάκια και μοιράζονται εμπειρίες που τους διεγείρουν σεξουαλικά.Η συγκεκριμένη τεχνική λεγεται crush και περιλαμβάνει κ ζώα.Το χωράει ο νου σας?Το βιντεο είναι άκρως ακατάλληλο και ακραίο γι'αυτο κ δε βάζω το link.Δείχνει λεπτομερως το βάναυσο βασανισμό γάτας(δε φαντάζεστε..),τη γάτα να σπαράζει κ να υποφέρει μέχρι θανάτου κ κάποιους..αν έχουν το θεό τους να αυνανίζονται στο θέαμα.

Εχω πάθει σοκ.Δρουν ανενόχλητοι εδώ κ 2 χρόνια κ μετά από καταγγελίες απλά άλλαξαν τη διευθυνση του site.Τους σκοτώνεις ή μάλλον τους βασανίζεις μέχρι θανάτου μετά ή όχι?Δε μπορείτε να φανταστείτε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Σ'ευχαριστώ!Το θέμα συγχωνεύτηκε με ένα ήδη υπάρχον. Ελπίζω μόνο να είναι φτιαχτά όλα αυτά.:cry::cry:
Δεν ήξερα ότι προυπήρχε.Πάντως από όσο ξέρω είναι αληθινό,υπάρχει το όνομα της κοπέλας και το site καταργήθηκε για την ώρα μετά από παρέμβαση φιλοζωικών.Αλλά όσο κυκλοφορούν τέτοια κτήνη πότε δεν είσαι σίγουρος ότι δε θα ξαναγίνει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool