Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
11-05-09
19:44
λυπαμε πολυ,παρα πολυ...δεν μπορω να καταλαβω πως επαθε νεφριτιδα τοσο μικρο,εκτος αν ειχε βλαβη εκ γεννετης..τι να πω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ohimso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 280 μηνύματα.
11-05-09
20:18
Τα συλλυπητήριά μου
:cry::cry::cry:
Τουλάχιστον έφυγε γνωρίζοντας ότι κάποιος το αγάπησε και ασχολήθηκε μαζί του...
Ο γιατρός μπορεί να έσκασε που του πέθανε το γατάκι και να ήθελε να αποκλείσει δικό του λάθος, και γι' αυτό να έκανε τη νεκροψία (που δεν είναι κάτι κακό)... Κι εγώ αν μου πέθαινε ένα γατάκι έτσι ξαφνικά θα ήθελα να σιγουρευτώ πως δεν έκανα κάτι λάθος... Κι αυτοί άνθρωποι είναι
:cry::cry::cry:Τουλάχιστον έφυγε γνωρίζοντας ότι κάποιος το αγάπησε και ασχολήθηκε μαζί του...
Ο γιατρός μπορεί να έσκασε που του πέθανε το γατάκι και να ήθελε να αποκλείσει δικό του λάθος, και γι' αυτό να έκανε τη νεκροψία (που δεν είναι κάτι κακό)... Κι εγώ αν μου πέθαινε ένα γατάκι έτσι ξαφνικά θα ήθελα να σιγουρευτώ πως δεν έκανα κάτι λάθος... Κι αυτοί άνθρωποι είναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
11-05-09
20:22
Πολύ λυπάμαι για το γατουλίνι:cry::cry: Εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα.
11-05-09
20:41
Τα συλλυπητήριά μου:cry::cry::cry:
Τουλάχιστον έφυγε γνωρίζοντας ότι κάποιος το αγάπησε και ασχολήθηκε μαζί του...
Ο γιατρός μπορεί να έσκασε που του πέθανε το γατάκι και να ήθελε να αποκλείσει δικό του λάθος, και γι' αυτό να έκανε τη νεκροψία (που δεν είναι κάτι κακό)... Κι εγώ αν μου πέθαινε ένα γατάκι έτσι ξαφνικά θα ήθελα να σιγουρευτώ πως δεν έκανα κάτι λάθος... Κι αυτοί άνθρωποι είναι![]()
Δεν νομίζω να έσκασε που πέθανε το γατάκι μίας και δεν τον έκοψα και πολύ "άνθρωπο" αλλά δεν θα έπρεπε να με ρωτήσει? Εγώ εάν ήθελα να το θάψω θα υπήρχε περίπτωση να το πάρω ξεκοιλιασμένο?

Χτες παιδιά ζύμωνε...θέλει κουράγιο η κατάσταση. Μακάρι να κατάλαβε έστω και για ένα λεπτό ότι το αγαπήσαμε:cry:
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
11-05-09
21:42
Δεν νομίζω να έσκασε που πέθανε το γατάκι μίας και δεν τον έκοψα και πολύ "άνθρωπο" αλλά δεν θα έπρεπε να με ρωτήσει? Εγώ εάν ήθελα να το θάψω θα υπήρχε περίπτωση να το πάρω ξεκοιλιασμένο?
Χτες παιδιά ζύμωνε...θέλει κουράγιο η κατάσταση. Μακάρι να κατάλαβε έστω και για ένα λεπτό ότι το αγαπήσαμε:cry:
Καταλαβαίνω πως νιώθετε. Αλλά εντάξει με την νεκροψία ίσως ήταν και καλύτερα που έγινε γιατί έτσι αποκλείσατε κάποιο λάθος που ίσως κάνατε εσείς. Κουράγιο μας περιμένουν πολλές ψυχούλες ακόμα εκεί έξω

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
12-05-09
00:04
Δεν το χωράει το μυαλό μου. Χθες όσο την πηγαινα στην κυρία που θα την φιλοξενούσε είχα βάλει το χέρι μου μέσα στη γατοφόρο για να μην νιώθει μόνη της και μου πιπίλιζε το δάχτυλο και χουρχούριζε ευχαριστημένη. Και σήμερα, ούτε κάν μια μέρα μετά είναι νεκρή. Γαμώτο δεν μπορώ να το πιστέψω. Μπορεί να την είχαμε μόνο για λίγες μέρες, αλλά κατάφερε να μας κάνει να το αγαπήσουμε γιατί συνεχώς φαινόταν να πηγαίνει καλύτερα και πιστέψαμε ότι θα γίνει μεγάλο γατάκι και θα βρει σπίτι που θα την αγαπάει και θα την φροντίζει.
Την μισώ που μας έκανε να την αγαπήσουμε και που τελικά δεν μας άφησε να την χαρούμε μεγάλη γατούλα. Αντίο ψυχούλα μου.
Την μισώ που μας έκανε να την αγαπήσουμε και που τελικά δεν μας άφησε να την χαρούμε μεγάλη γατούλα. Αντίο ψυχούλα μου.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
12-05-09
00:14
Δεν το χωράει το μυαλό μου. Χθες όσο την πηγαινα στην κυρία που θα την φιλοξενούσε είχα βάλει το χέρι μου μέσα στη γατοφόρο για να μην νιώθει μόνη της και μου πιπίλιζε το δάχτυλο και χουρχούριζε ευχαριστημένη. Και σήμερα, ούτε κάν μια μέρα μετά είναι νεκρή. Γαμώτο δεν μπορώ να το πιστέψω. Μπορεί να την είχαμε μόνο για λίγες μέρες, αλλά κατάφερε να μας κάνει να το αγαπήσουμε γιατί συνεχώς φαινόταν να πηγαίνει καλύτερα και πιστέψαμε ότι θα γίνει μεγάλο γατάκι και θα βρει σπίτι που θα την αγαπάει και θα την φροντίζει.
Koρίτσια σπαράζει η καρδιά μου όταν σας διαβάζω. Γ.μώ τις ευαισθησίες μας
. Τουλάχιστον η μικρή δεν πέθανε εγκαταλελειμένηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum