Και το όνομα αυτής...Μόϊρα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ΟΚ,οι φωτό σου μόλις εστάλησαν(η επιταγή για τα κοπλιμέντα αυριο που θα ανοιξουν οι τράπεζες):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λες;Θα δείξει,μάλλον αύριο θα λυθεί το μυστήριο...Δε μας είπατε αν σας αρέσαμε!:)

Είναι απίστευτα όμορφος, το έχουμε ξαναπεί άλλωστε!!!:up::up::up:
Άντε με το καλό να τον δεχτείς!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έ ε έρχεται!Σήμερα το απόγευμα θα έχω το γατουλάκι μου,και θα του ανοίξω ένα κανονικό θρεντ με το...ανάλογο γένος!:lol:

Α περιμένεις και Σιαμεζάκι;Πόσο είναι;:)

Αστα ετοιμαστήκαμε χθες μες την τρελή χαρά που νοικιασαν τα μεγάλο αυτοκίνητο να πάμε να πάρουμε το γατάκι και πριν φύγουμε είπαμε να πάρουμε και να τηλέφωνο:(Και τι μου λέει,ότι δεν έλαβε μήνυμα και το γατάκι το έδωσε αλλού.
Ο μικρός έτσι ακριβώς αφού το Αλητάκι μας,εγινε αυτοκόλλητο με μένα.
Πάντως όπως και να τον πεις τον κούκλο,κούκλος θα είναι μόνο αποφάσισε για να συνηθίσει στο όνομά του από μικρός και να ακούει.
Αντε αυτές οι ώρες θα είναι οι μακρύτερες της ζωής σου αλλά σίγουρα θα αξίζει την αναμονή
Δεν την έχει σε γαλάζιο:(

Καλημέρα....
Ρε Ποπι.... τι ατυχία δεν το πιστέυω!!!!

Μουκελις. Το Elvin εγκρίνω 100% το Σειριος... οχι και τοσο , μου κανει κατι σε Διοδια, σταση φαγητό.... δεν ξέρω!!! Το Σμοκυ αν και καπαρωμενο, απο μενα δεν έχω πρόβλημα, να το παρεις και εσυ!!:cool:

Τώρα μουρθε και το Γκρέυ.. (γκρίζος) .... δεν ξέρω αν ειναι αρκετά νεραιδοκατάσταση.... :redface:

Κρίμα βρε Πόπι...:(
Άμα θες σου δίνουμε ένα από τα αμελίνια μας να σου απαλύνουν τον πόνο!;)
Julia το Σείριος έκλεισε,επειδή η Τζουτζού που τον είδε από κοντά μας είπε ότι μας πάει τρέλα!:up:

ΟΚ!!!! :)
Σείριος λοιπόν... σαν ενας αστερισμός!!!! :cool:

Έ ε έρχεται!Σήμερα το απόγευμα θα έχω το γατουλάκι μου,και θα του ανοίξω ένα κανονικό θρεντ με το...ανάλογο γένος!:lol:

καλε σιριαλ εχει γινει ο ερμος γατουλης.... οχι θρεντ, βιβλιο ολοκληρο πρεπει να του γραψεις!!!Αντε καλώς να τον δεχτεις...επιτελους!!!!!!! :up:

Kαλως να δεχτεις τον Σειριο:happy:

Καλος να τον δεχτείς κ ν ανοίξεις κ Θρέντ να μάθουμε επι τέλους πως θα το φωνάζουμε:P Αντε από σήμερα το απόγευμα τέρμα η αναμονή:up:

Κρίμα βρε Πόπι...:(
Άμα θες σου δίνουμε ένα από τα αμελίνια μας να σου απαλύνουν τον πόνο!;)
Julia το Σείριος έκλεισε,επειδή η Τζουτζού που τον είδε από κοντά μας είπε ότι μας πάει τρέλα!:up:

Δηλαδη τωρα ειμαι μια εμμεση νονα?Για να ξερω αν θα εχω υποχρεωσεις,να μαζεψω κανενα ευρωπουλο!!!!!

΄Ηρθε ο γατούλης, ο Σείριος;

Δηλαδη τωρα ειμαι μια εμμεση νονα?Για να ξερω αν θα εχω υποχρεωσεις,να μαζεψω κανενα ευρωπουλο!!!!!

Εσύ τι νόμιζες...και βέβαια είσαι η νονά του Σείριου:cool:
Και για να μη ξεχνιόμαστε, σε 2 βδομάδες έχουμε Πάσχα:P και περιμένουμε λαμπάδα ίσα με το μπόι του:lol::lol::lol::lol::lol:

Άντε, πότε θα έρθει ο Σείριος.Ανυπομονούμε!!...:redface:

Οπότε κλειδώνεται το θεματάκι για να βλέπουμε πια το αστεράκι μας με άλλο μάτι...;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back