Και το όνομα αυτής...

O Μέλας και η Ρεγγίνα ! Τέλειο !!!
Τι το'θελα το Λατινικό η άτιμη και μου ξεφύτρωσαν όλες οι φιλολογίνες?? :hmm::P:lol::lol:
Βουλίτσα σου γράψαμε στο Thread " Χρόνια Πολλά":)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Regina Melam amat καλέ! :P
\
Ετσι ετσι,διαχεετε τη γνωση μανδαμ μοδερατορα...:lol::lol::lol:
Ωραιο το ονομα,να σας ζησει και να τη βλεπουμε συχνα!Τωρα θα δειτε πως ειναι η ζωη με μια σιαμεζα...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τωρα θα δειτε πως ειναι η ζωη με μια σιαμεζα...:P
Αυτό πάντως ακούγεται σαν απειλή!! :lol::lol:

Ε ειναι λιγο...Καθομαι μπρουμυτα στο κρεβατι και σας γραφω,και μολις ετοιμασττηκα να σηκωθω να παω για μαθημα,ηρθε συναμενη κουναμενη η μανδαμ και σωριαστηκε-δηθεν τυχαια-πανω στην αγκαλια μου.Και μολις ειπα "Μοιρα..."απολογητικα,με κοιταξε με αυτες τις παραπονεμενες μπλε ματαρες...Δεν ειναι ψυχολογικος εξαναγκασμος αυτος;
Για να ξερετε τι σας περιμενει...

Αυτό πάντως ακούγεται σαν απειλή!! :lol::lol:

Μα απειλή είναι... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ήδη μας κάνει τσαλίμια :) Μιλάει, ή μάλλον γκρινιάζει, συνέχεια για οτιδήποτε με ένα συρτό μιιιιιιιιιιι που είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ και ακούγεται από αυτό το ποντικάκι και όταν την μιμούμαι και της κάνω κι εγώ μιιιιιιιιιι με κοιτάει με τις ματάρες της καλά καλά, ο δε Μέλας την τρέμει τη φωνούλα της :lol::lol::lol:

Πολύ όμορφο το Ρεγγίνα!!! Αν είχατε βγάλει και τον Μέλα στράτο θα είχατε και την Βέρα στο Δεξί στο σπίτι σας εκτός απο την ελληνορωμαικη ιστορια :P

Παντως πραγματι ωραίο!! Πολύ ομορφο όνομα!:up:

Πολύ όμορφο το Ρεγγίνα!!! Αν είχατε βγάλει και τον Μέλα στράτο θα είχατε και την Βέρα στο Δεξί στο σπίτι σας εκτός απο την ελληνορωμαικη ιστορια :P

Παντως πραγματι ωραίο!! Πολύ ομορφο όνομα!:up:

Χμ.... δυστυχώς δεν βλέπω Βέρα στο δεξί, αλλά από ότι φαίνεται το συλλογικό ασυνείδητο των Ελληνίδων με επηρρέασε και κατέληξα να μου αρέσει τόσο αυτό το όνομα :D

Χμ.... δυστυχώς δεν βλέπω Βέρα στο δεξί, αλλά από ότι φαίνεται το συλλογικό ασυνείδητο των Ελληνίδων με επηρρέασε και κατέληξα να μου αρέσει τόσο αυτό το όνομα :D

Χιχιχιχι καλε μην ανησυχεις. Ουτε και εγω βλεπω. Η μανα μου ειχε κολημα και οποτε ερχομουν ελλαδα με ζαλιζε για τον στρατο και την ρεγγινα!!! :blink::blink::blink: "Μα μαμα δεν το βλεπω". Απαντηση "ναι αλλα αν δεις τι εγινε!!! χαμος χαμος! Αφου να φανταστεις ο στρατος πηγε να σκοτωσει τον αδερφο του που ομως δεν ειναι γιος του πατερα του αλλα ουτε και της μανας του".... ντοινγκ!!!!:blink::blink:

Οπως και να εχει το ονομα ρεγγινα ειναι πανεμορφο!!!

Να σου ζησει το κοριτσακι σου!!!

Χιχιχιχι καλε μην ανησυχεις. Ουτε και εγω βλεπω. Η μανα μου ειχε κολημα και οποτε ερχομουν ελλαδα με ζαλιζε για τον στρατο και την ρεγγινα!!! :blink::blink::blink: "Μα μαμα δεν το βλεπω". Απαντηση "ναι αλλα αν δεις τι εγινε!!! χαμος χαμος! Αφου να φανταστεις ο στρατος πηγε να σκοτωσει τον αδερφο του που ομως δεν ειναι γιος του πατερα του αλλα ουτε και της μανας του".... ντοινγκ!!!!:blink::blink:

Οπως και να εχει το ονομα ρεγγινα ειναι πανεμορφο!!!

Να σου ζησει το κοριτσακι σου!!!

:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:
Τί να πω...

Ευχαριστώ :):up:

Η Βασίλισσα ήρθε και επέβαλε το όνομά της:rolleyes::cool: !!! Υποκλιθείτε κοινοί θνητοί . Ο Μέλας ας προσέξει τη συμπεριφορά του, μπας και τον χρίσει ιππότη κάποια στιγμή :lol::lol:
Κακιά πεθερά

Η Βασίλισσα ήρθε και επέβαλε το όνομά της:rolleyes::cool: !!! Υποκλιθείτε κοινοί θνητοί . Ο Μέλας ας προσέξει τη συμπεριφορά του, μπας και τον χρίσει ιππότη κάποια στιγμή :lol::lol:
Κακιά πεθερά

Πλάκα πλάκα δεν μου κόλλαγε όνομα μέχρι να σκεφτώ το Ρεγγίνα... :lol::lol::lol:

Όσο για το Μέλα ως γνήσιος πανθηρονίντζα πιστεύω θα κερδίσει την εύνοια της Υψηλοτάτης με τα "ταλέντα" του πολύ εύκολα... :greycat:

Ελπίζω μόνο μην μου τον κάνει σφουγγαρόπανο και έχει μετά να λέει η Κακιά πεθερά... :lol::lol::lol::lol:

Ελπίζω μόνο μην μου τον κάνει σφουγγαρόπανο και έχει μετά να λέει η Κακιά πεθερά... :lol::lol::lol::lol:

Χμμ, Έτσι, έτσι..
κ.π.

Ομορφιές και τα δύο !
Προσωπική προτίμηση ο Μέλας ! Απίστευτο φατσόνι !
Να σου ζήσουν :-)

Πριν λίγο χάζευα τις φωτογραφίες των μωρών σου.Γλυκίτατη η μικρή σου αλλά αυτός ο Μελλάς είναι τρέλλα :up: Να τα χαίρεσε τα μωρά σου.

αχ ωραίο το Ρεγγίνα, πολύ ταιριαστό!
Υ.Γ. δεν σας καταλαβα Μαρία, ποια ειναι η κακιά πεθεράαααα;;;

Ομορφιές και τα δύο !
Προσωπική προτίμηση ο Μέλας ! Απίστευτο φατσόνι !
Να σου ζήσουν :-)

Πριν λίγο χάζευα τις φωτογραφίες των μωρών σου.Γλυκίτατη η μικρή σου αλλά αυτός ο Μελλάς είναι τρέλλα :up: Να τα χαίρεσε τα μωρά σου.

Αχ αυτός ο Μέλας... Ευχαριστώ :)

αχ ωραίο το Ρεγγίνα, πολύ ταιριαστό!
Υ.Γ. δεν σας καταλαβα Μαρία, ποια ειναι η κακιά πεθεράαααα;;;

Είναι η Κακιά Πεθερά, όχι η Πράσινη Πεθερά, μη θίγεσαι :P
και είναι μια καλή κυρία που θα με κάνει ντα αν δεν σκουπίζω, σφουγγαρίζω και ξετριχίζω το σπίτι 3 φορές τη μέρα :blink::lol:

επίσης ηθελα να τονίσω για τις θαυμάστριες του, οτι ο Μέλας είναι γατί OT KOYT(Ο)ΥΡ (δηλαδή έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την Μαρία και τον Μιλτιάδη)

επίσης ηθελα να τονίσω για τις θαυμάστριες του, οτι ο Μέλας είναι γατί OT KOYT(Ο)ΥΡ (δηλαδή έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την Μαρία και τον Μιλτιάδη)

Τρομάρα μου, το γαλλικό της Αρσακιάδος:lol:

ο Μέλας είναι γατί OT KOYT(Ο)ΥΡ (δηλαδή έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την Μαρία και τον Μιλτιάδη)

Ε? :confused: Χρουτς χρουτς χρουτς (ξύνω το κεφάλι μου)
Τί θα πει OT KOYT(Ο)ΥΡ?
Ή πγοτιμάς την εγώτηση Γγγαλλιστί?
Qu'est-ce que OT KOYT(Ο)ΥΡ signifie? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τρομάρα μου, το γαλλικό της Αρσακιάδος:lol:

Mais pourquoi ces critiques? (γιατί τέτοια κγγιτική?)
Νότα est un maître de la langue française... (Η Νότα είναι μετγ της Γαλλικής...)
:lol::lol::lol::up::up::up::up:

Και της Γατικής, επίσης:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back