Και τώρα έχουμε τον Ταζ...

Επιβραβευση, μη το ξεχνάς, όταν τα κάνει στη πάνα να τον επιβραβεύεις! Επιμονή θέλει!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimiandr να σου πώ τι θέμα έχουμε...όταν είναι στο χώρο που έχουμε τη πάνα πάει απευθείας εκεί....όταν όμως είναι πχ στο σαλόνι που απέχει αρκετά απο το χώρο που έχουμε τη πάνα τότεεεεε τα κάνουμε όπου νάναι ... :P αυτό το μωρό θα μας τρελάνει...όταν τα κάνει στη πάνα του λέμε μπράβο,τον παίρνουμε αγκαλιές κλπ...γενικά πάντως όταν είναι κοντά στο χώρο που είναι η πάνα πάει αμέσως ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ, μικρούλης είναι, δεν μπορεί να τα ελέγξει ακόμα καλά. Εσείς, αυτό που πρέπει. Μετα το φαγητό, όταν ξυπνάει, και μετα απτο παιχνίδι, βάζε τον στη πάνα εσύ. Συνηθως τότε πάνε..Τό ότι πάει στην πάνα όταν ειναι κοντα είναι πολύ καλό! Το νόημα το πιασε, απλά μάλλον δε προλαβαίνει όταν ειναι μακρια..:whistle:

ναι κ εγώ αυτό νομίζω γτ κάποιες φορές όταν είναι να κάνει τσισάκια τρέχει προς τη πάνα αλλά..σταματάει κ τσουπππππ...:P:P τα αμολάμε.. :redface:
να κάνω μια ερώτηση ..?δεν θα μας φοβάται αν όταν τα κάνει έξω τον μαλώνουμε..?
σήμερα παίζαμε με ένα κουκλάκι που του πήραμε κ του έλεγα φέρε κ μου το έφερνε ... έπαθα πλάκα .... :) είναι πανέξυπνος ... αλλά καμία φορά μου το έφερνε αλλά δεν μου το έδινε ο χαζούλης και αν πήγαινα να του το πάρω νευρίαζε... :whistle:

Δεν νευρίαζει. Έτσι κάνει γιατί παίζει. Θεωρεί προφανώς ότι εσύ θες να του το πάρει και ότι αυτός δεν πρέπει να σου το δώσει. Είναι καθαρά παιχνίδι για αυτόν. Έτσι κάνει και η δική μου. Της πετάμε την παντόφλα, τρέχει την πιάνει την βάζει στο στόμα, την πάει στο σπιτάκι της και κάθεται πάνω !!!!!!!!!!:confused::confused:
Όσο για το μάλωμα νομίζω ότι καλά κάνετε. Ο σκυλάκος καταλαβαίνει ότι τον αγαπάτε και νιώθει ασφάλεια. Όταν το αισθάνεται αυτό δεν επηρεάζεται από το μάλωμα, αντιθέτως με αυτό καταλαβαίνει ότι εφόσον τον αγαπάτε αλλά τον μαλώνετε έχει κάνει κάτι που δεν πρέπει. Όμως προσοχή:δεν θα εκνευρίζεστε!Ποτέ δεν θα τον μαλώνετε όταν εκνευρίζεστε γιατί τότε μπορεί να ξεφύγετε και να το παρακάνετε. Ούτε θα φωνάζετε. Θα του μιλάτε πάντα με τον ίδιο τόνο και με σταθερή φωνή και χρησιμοποιώντας κάποιες συγκεκριμένες λέξεις όπως για παράδειγμα "όχι" ή "μη".

ναι δεν εκνευριζόμαστε ...να σου πω την αλήθεια εγώ δεν μπορώ να τον μαλώσω ...εμένα όταν με βλέπει μάλλον σκέφτεται : "χμμμμ...ώρα για παιχνίδι :P:P:P:P " .... μαζί μου κάνει τρελά παιχνίδια... αφού όταν τον μαλώνει το αγόρι μου τρέχει κατά πάνω μου ... :D είναι γλύκας ο άτιμος...σήμερα είδαμε κ τηλεόραση και εντυπωσιάστηκα γιατί παρακολουθούσε κανονικότατα κ όταν βαρέθηκε ξάπλωσε στην αγκαλιά μου ....:inlove::inlove: τον έχω ερωτευτεί παράφορα σας λέω ....

Θα του βάζεις όρια! Για να νιώθει κ το ζώο ασφάλεια. Και οταν τον μαλώνεις, απαγορευεται δια ροπάλου φοβέρα με εφημεριδες κλπ κλπ-πιστευω τα ξερεις αυτα- ο τόνος της φωνής σου είναι αυτός που θα του δώσει το μηνυμα.. μπορει να ναι τόσο γλύκας που να θες να τον φας, αλλά όταν τον μαλώνει ο φίλος σου, δε θα τον κανακεύεις εσυ! Σκέψου οτι μεγαλώνεις ένα παιδί, όπως θα συμπεριφερόσουν σε ένα παιδί, έτσι θα κάνεις και στο σκυλο. :clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back