Κακάκια παντού;

prince

Διάσημο μέλος

Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα.
Καλημέρα... σήμερα το πρωί σηκώθηκα και είδα στο σαλόνι μου σε διάφορα σημεία μικρά κακάκια... Πλήρως σχηματοποιημένα χωρίς ύποπτα σημάδια (δεν μπορώ να σας πώ για εκείνο που βρέθηκε στο δρόμο μου... αλλά ευτιχώς φόραγα παντόφλες.. (κρίμα τις παντόφλες βέβαια))

Δεν ξέρω ποιος από τους δύο τά έκανε δυστηχώς. όταν κοιμήθηκα ήταν καθαρό το σαλόνι και τα μικρά τσακωνόντουσαν.

Μέσα στον ύπνο μου άκουσα χριτσ χρίτσ από άμμο αλλά... τα κακάκια που βρήκα ήταν πεντακάθαρα. χωρίς ίχνος από άμμο....

Να ενημερώσω ότι χτές είχα κόσμο σπίτι και χμ παραδόξος τα γατιά μου μου φέρνανε παιχνίδια να τα παίξω (σε μένα όχι στους φίλους μου) και όσο και αν έπαιζα με τα παιχνίδια που μου φέρνανε συνέχιζα να συζητάω.. (φέρανε όλο το καλάθι με τα παιχνίδια ένα ένα)

Ενδέχεται να είναι τιμωρία που είχα κόσμο χτες; Από τη ζήλια τους που δεν τα πρόσεχα ιδιαίτερα;

Δεν παρέλειψα να τα ταϊσω στη σωστή ώρα τους. Δεν το έχουν ξανακάνει. Αλλά δεν βλέπουν και κόσμο μέσα στο σπίτι συχνά... Καθόντουσαν στο ίδιο δωμάτιο με όλους μας (πρωτοφανές) και μονίμως απαιτούσαν την προσοχή μου.. Να είναι αυτό ή να είναι ανησυχιτικό;

Όπως είπα δεν είχαν ύποπτα σημάδια επάνω τους τα κακάκια... μόνο που ήταν σπαρμένα στο σαλόνι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα.Μηπως καποιο απο τα δυο εμφανισε δυσκοιλιοτητα;Μια φορα μου ειχε τυχει με τη Μόιρα,μαλλον δεν ξεκολλουσαν απο τον πωπο και προσπαθουσε γυριζοντας σε ολο το σπιτι.:sick:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μέχρι και χτες πριν κοιμηθώ κανένα...

χμ ενδέχεται να φταέι ότι τώρα που τους μαζεύω τα μπώλ τρώνε γρήγορα το φαγητό τους; μπορεί αυτό να τους προκάλεσε δυσκοιλιότητα;

Ωωωωχχχ........Κρίμα για τις παντόφλες :mpliaks::lol::lol:
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι, ότι την ώρα που έσκαβαν στην άμμο τα κακάκια αυτά πετάχτηκαν έξω και πιθανών μετά να τα είδαν σαν παιχνίδι και παίζοντας να τα σκόρπισαν παντού...:hmm:

Νικολεττα αν ειχε γινει αυτο δεν θα ειχαν αμμο επανω τους;
Σταυρουλα μπορει να φταιει η αλλαγη τροφης σε συνδυασμο με αμασητες κροκετες.Μασανε ή τις καταπινουν ετσι;

Λερωμένα πάντως πίσω δεν ήταν .. τα τσεκάρισα... :(

Από ζήλια να μην είναι μόνο....γιατί να μου φαίρνουν παιχνίδια δεν το είχαν ξανακάνει ποτέ (εκτός από τις ώρες που κοιμάμαι) πόσο μάλλον που το έκαναν μπροστά σε κόσμο...

Δεν πιστεύετε να το έκαναν επίτηδες γιατί είχα κόσμο έτσι;

Νικολεττα αν ειχε γινει αυτο δεν θα ειχαν αμμο επανω τους;
Σταυρουλα μπορει να φταιει η αλλαγη τροφης σε συνδυασμο με αμασητες κροκετες.Μασανε ή τις καταπινουν ετσι;

Η ρέινα μασάει... κροκέτες μονο.. Χτες το πρωί μια χαρά είχε ενεργηθεί....

Του πρινς δεν του άλλαξα τροφή (αυτός δεν μασάει....)

Τι να σου πω βρε Σταυρουλα μου,εμενα μονο εκει παει το μυαλο μου γιατι αυτο εχω δει να συμβαινει.Ο Πουαρω του σ....υ αποχωρει,παω να ντυθω για τη δουλεια.:P

θα τσεκάρω την κούκλα να δώ αν θα ενεργηθεί.. ο πρίνς μόλις τά κανε... φυσιολογικότατ... αλλά λίγα.. μικρή ποσότητα

βασικα -χωρις να ειμαι ειδικη γιατι ειμαι προσφατη γατομαμα, - θα ελεγα να βγαλεις συμπερασματα αν ξαναγινει, δε νομιζω οτι με την πρωτη κανεις μπορει να βγαλει ασφαλη συμπερασματα.. αν πιστευεις οτι εχει να κανει με τον κοσμο που καλεσες, απλα δοκιμασε να τους ξανακαλεσεις !! αν δεις παλι περιεργη συμπεριφορα σημαινει οτι οντως εχει να κανει με αυτο. αν ειναι θεμα κοιλιτσας η κατι αλλο, θα φανει αμεσα. ιδωσε λιγες μερες ακομα..

δίκιο έχεις. πρωί βράδυ ενεργούνται. θα τσεκάρω το βράδυ... αρκει να μην κοιμάμαι πάλι

Εγώ παθούσα με ένα και μόνο σκατό είμαι πιο καχύποπτη μήπως έκανες κάτι που τους πείραξε βρε Σταυρούλα μου..Η Ήλια θυμάσαι..Επειδή την είχα αφήσει κλεισμένη την ώρα που είχα πάρει τον μάπα να τον καθαρίσω(αυτάκια)όταν γύρισα μου ήταν θυμωμένη..Τα βρήκαμε με πολλά χαδάκια και δεν ξανείδα τέτοιο συμβάν!

Καταρχήν καλημέρα :)

Κάτι ανάλογο μου έκανε παλαιότερα ο γάτος μου ο Blacky!
Όταν ερχόταν κόσμος στο σπίτι είχε ανάλογη συμπεριφορά.... τριβόταν πάνω μου.... κυλιόταν κάτω στο χαλί.... έφερνε το παιχνιδάκι του και προσπαθούσε γενικά να μου αποσπάσει την προσοχή!
Την πρώτη φορά λοιπόν που έφυγαν οι φίλοι μου απ το σπίτι .... ο Blacky κατούρησε σε διάφορα σημεία στους καναπέδες!!!!
Υποψιάστηκα αμέσως ότι είχε να κάνει με τους φίλους μου και στην πορεία συνειδητοποίησα ότι το έκανε περισσότερο για να "μαρκάρει" το χώρο του! Μια απ τις φίλες είχε και η ίδια γατιά στο σπίτι, οπότε ίσως μυρίζοντας τη μυρωδιά των άλλων γατιών να προσπάθησε να διεκδικήσει την.... περιουσία του!!

Κατά καιρούς το έκανε αυτό, αλλά όχι πάντα!!
Η μόνη λύση που είχα βρεί τότε, ήταν να ψεκάζω τους καναπέδες μ' ένα σπρέι που είχα απ το εξωτερικό και το οποίο απωθεί τις γάτες να.... μαρκάρουν!

Μήπως λοιπόν έχει κι εσένα κάποιος απ τους καλεσμένους σου ζωάκια στο σπίτι και υπήρξε θέμα διεκδίκησης χώρου??

Ίσως πάλι όντως να είναι και θέμα ζήλιας! Γενικά η όλη συμπεριφορά τους δηλώνει κάτι τέτοιο και ειδικά αν δεν έχουν όντως κάποιο πρόβλημα με τα κακάκια τους, όπως λες! :)

Απο αναστάτωση, μου κάνει η Καλυψώ κακά στη μπανιέρα...

Σταυρούλα η Ρεινα μήπως έχει οίστρο?? Η Περσα μου μου έκανε τσίσα της στο σπίτι όταν είχε οίστρο...

Μου εχει τυχει ακριβώς το ιδιο και δεν καταλαβε για ποιο λογο πριν πιασει ο αντρας μου την Κείρα στα πρασα. Η χαζουλα καθοταν μεσα στην αμμο και ο ποπος της ηταν απ'εξω. Ε, τα αλλα δυο ολοκληρωσαν το σκηνικο παιρνοντας τα καφε μπαλακια για παιχνιδι και κυνηγώντας τα στο σπιτι. (και ο αντρας μου καθοταν και τα παρακολουθουσε γελώντας:mad:)

Μηπως συμβαίνει κατι αναλογο και με τα δικά σου και ειναι συμπτωματικο οτι ειχες ξένους;

Καλημέρα
Νομίζω και γω ότι το καλύτερο (όπως ήδη είπαν) είναι να παρακολούθησεις και σήμερα για να δεις αν πράγματι κάτι συμβαίνει. Πάντως και μένα το είχε κάνει μια φορά η προηγούμενη γάτα μου, όταν κατ' επανάληψη φιλοξενούσα κόσμο στο σπίτι. Νομίζω ότι ήταν καθαρά θέμα ζήλιας, γιατί δεν το ξανάκανε.
Ελπίζω να είναι κάτι τόσο απλό και όχι κάτι παθολογικό:).

χμ ευχαριστώ όλες όσες μου είπαν τη γνώμη τους & την εμπειρία τους...

η αλήθεια έιναι ότι δεν μπορούσα να έχω την προσοχή μου τα γατούνια μου... 1η φορά ο πρίνς έφερε τα παιχνίδια του μόνος του και μάλιστα μπροστά σε κόσμο.συσώρευσε μπρος τα πόδια μου όλα τα παιχνίδια του. Και γω τον έπαιζα μεν αλλά συζήταγα δε.. δεν τον πολύ πρόσεχα. να ναι αυτό;

από την άλλη η ξαδέρφη μου μόνο έχει 2 σκυλιά. οι υπόλοιποι κανένα ζώο..

το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποιος από τους δύο είναι ο υπαίτιος.......... πάντως ο πρίνς ενεργήθηκε πριν φύγω το πρωί έκανε λίγα. η ρέινα δεν έχει μάθει ακόμη τα ωράριά μου δεν είναι ακόμη σταθερή στις 8 παρά όπως ο πρίνς.

μπορεί να είναι και δυσκοιλιότητα στη ρέινα που τρώει πάλι κίττεν αλλά γμτ δεν ήταν λερωμένη... με τόση τρίχα αν ήταν δυσκοίλια δεν έπρεπε να βρώ και πάνω της; ήταν λες και τα είχαν κάνει εκεί... επι τόπου. δεν είχαν άμμο, εξωγκώματα χρώμα κάτι περίεργο... απλά τοποθετημένα σε διάφορα σημεία στο σαλόνι ευτιχώς στο πάτωμα και ένα μόνο πάνω στη φλοκάτη...

δεδομένο είναι μόνο ότι δεν έγιναν στην άμμο.. δεν είχαν άμμο... καθόλου.

γμτ αν είναι απο ζήλια είναι στάνταρ απο΄τον πρίνς.... παλαιότερα όρμαγε και δάγκωνε όποιον έμπαινε μέσα...

Εμένα μου φαίνεται γυναικοδουλειά πάντως!!!!Λέω τώρα...!!!:hmm:Δες τους και παρατηρησε και πες μας...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back