vaziliz
Νεοφερμένο μέλος
Έχουμε ένα μικρό πρόβλημα με τον Πίπη... το γατί μας.
Είναι περίπου 2-3 μηνών... Πριν ένα μήνα είχε χοντρό πρόβλημα με διάρροια... Έκανε κακάκια παντού και ανεξέλεγκτα... Τον είχαμε κλεισμένο, τον πήγαμε στο γιατρό και ακολουθήσαμε μια αγωγή και έγινε καλά.
Φοβάμαι όμως ότι του έχει μείνει κουσούρι.
Μπορεί να πηγαίνει στην τουαλέτα και να κάνει τα κακάκια του πλέον, αλλά του φεύγουν πολύ λίγα.
Είναι πραγματικά ενοχλητικό και δεν ξέρω τι να κάνω.
Τα κακάκια του έχουν κανονικό σχήμα (δεν είναι ότι έχει διάρροια), αλλά κάθε τρεις και λίγο άμα τον κοιτάξεις, έχει ένα μικρό κακάκι στον πωπό που είναι έτοιμο να του φύγει.
Καταρχήν θέλω να ρωτήσω αν έχει ξανατύχει σε κάποιον και αν πραγματικά μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν έχω πάει ακόμα στον γιατρό να τον ρωτήσω... καθώς πρώτα συμβουλεύομαι εσάς εδώ μέσα.
Είναι ενοχλητικό να τον έχω συνέχεια κλεισμένο σε ένα χώρο, επειδή τα κάνει όλα χάλια...
Έχειτε να πείτε καμιά συμβουλή;
Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για τα greeklish!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Ίσως κάποιος απ' τους κτηνιάτρους να μπορέσει να σε διαφωτίσει, διαφορετικά, καλύτερα να ρωτήσεις τον κτηνίατρό σου (που γνωρίζει και το ιστορικό του γατούλη σου από πρώτο χέρι) έστω και τηλεφωνικά.
Για τα greeklish, δοκίμασε αυτό.Καταρχήν να ζητήσω συγγνώμη για τα greeklish αλλα δεν μπορώ να γράψω ελληνικά στο pc μου (ακόμα) επειδή μόλις έβαλα Linux και τα μαθαίνω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

.....Μάλλον θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να φτιάξει η χλωρίδα του εντέρου... Υπάρχουν ειδικές κροκέτες για διάρροια.... κοτοπουλάκι βραστό και ρυζάκι.
Λογικά είναι ερεθισμένη η περιοχή και πονάει.... θα φτιάξει και θα αρχίσει να καταλαβαίνει.. και να τα κάνει σωστά!

Μια βόλτα στον γιατρό πιστεύω ότι είναι καλή λύση.. για να το δει και ανατομικά.. ότι δεν τρέχει τίποτα άλλο...
... θα μπορούσες αν το συνδυάσεις και με την επίσκεψη για τα εμβόλια.. που θα μπορούσε την α δόση να την κάνει πλέον!!

Πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα ανησυχητικό... απλά θέλει λίγο υπομονή το θέμα το ξέρω....

vaziliz
Νεοφερμένο μέλος
Έχουμε και μια πάστα για την περίπτωση που κάνει διάρροια... αλλά δεν κάνει... είναι καλοσχηματισμένα τα άτιμα!!!
Είναι όντως περίεργο...
Αυτή την εβδομάδα θα πάει στο γιατρό για εμβόλια και ίσως στείρωση αν μας πει το OK και θα δούμε.
Thanks για τις άμεσες απαντήσεις παιδιά!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βγει από την καραντίνα!!
Αν και τα βράδια είναι ελεύθερος στο σπίτι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αλλά αν πάει για στείρωση ή είναι μεγαλύτερος ή του την κάνετε λίγο νωρίς.... (άσχετο)

Μια νορμάλ ηλικία είναι για αρσενικό περίπου μετά τους 7 μήνες.. να έχει και κάτι να κόψει....

moukelis
Επιφανές μέλος
Ούτε εμένα μου έχει τύχει,δε ρωτάς το γιατρό μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον σφιγκτήρα;ΜΑ καλά,θα στειρωθεί 2-3 μηνών;

vaziliz
Νεοφερμένο μέλος
Έχω διαβάσει ότι μπορεί να γίνει και σε αυτή την ηλικία, οποτε δεν υπάρχει θέμα!!
Όπως και να 'χει, τον τελευταίο λόγο τον έχει ο doctor!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Τι να σου πω,κι εγώ έχω ακούσει για στείρωση απο τεσσάρων μηνών,αλλά οι περισσότεροι γιατροί το κάνουν μόνο αν υπάρχει ανάγκη,και από όσο ξέρω υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ανάπτυξης προβλημάτων του ουροποιητικού αργότερα.Επίσης,υπάρχουν και ορμόνες που εκκρίνονται στην ηλικία των πέντε μηνών που επηρεάζουν την ανάπτυξη του τριχώματος και των ματιών,και πρέπει να έχουν εκκριθεί πριν τη στείρωση.Πάντως όπως λες,τον τελευταίο λόγο έχεις εσύ κι ο γιατρός σου.θέλω να γίνει το συντομότερο να σας πω την αλήθεια για να τελειώνουμε !!!
έχω διαβάσει ότι μπορεί να γίνει και σε αυτή την ηλικία οποτε δεν υπάρχει θέμα !!!!
όπως και να έχει τον λόγο τον έχει ο doctor !!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ελλάδα είσαι? γιατί εδώ το καθυστερούν λίγο....να έχουν σχηματιστεί τουλάχιστον.. και να μην γίνει καμία επιπλοκή με το ουροποιητικό....

JohnDVM
Διάσημο μέλος

Patoullina
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool