kiss bill
Δραστήριο μέλος
Παρ'ολα αυτα ειναι προβλημα γιατι δε μπορω να λειψω για πολυ και να τον αφησω ετσι. Επισης αν χρειαστει να φυγω λιγες μερες και να τον αφησω σε αλλο σπιτι, δεν ξερω αν και απο που θα πινει νερο. Εχω προσπαθησει να του κοψω την συνηθεια αυτη αλλα ματαια. Του γεμισα την μπανιερα με 10 ποντους νερο ωστε να μη μπορει να μπει μεσα και να αναγκαστει να παει στο μπωλακι. Τα καναμε μουσκεμα. Πηδηξε μεσα ( μαλλον δεν ειχε αντιληφθει το νερο) και πηρε τετοια τρομαρα που εκανε κατοσταρι σε 8''.

Ομως πεισματικα ολη μερα δεν επινε νερο και οταν ηρθε το βραδι, αργα, διψασμενος καθησε στην ακρη της μπανιερας για αλλη μια φορα και μου φωναξε για να του ανοιξω το νερο. Ομως κι εγω βραχος, δεν του ανοιξα τη βρυση και τον εβαλα στο μπωλακι του. Αυτος το αγνοει και παει με αργες κινησεις και αραζει για υπνο στον καναπε. Τον ακολουθω και καθομαι διπλα του. Την επομενη στιγμη με κοιταει ετσι οπως αυτος ξερει και βγαζει μια κραυγουλα που δεν περιγραφεται.... Αμεσως μετα ειναι κατω απο τη βρυση που τρεχει και ξεδιψαει. Ειχε νικησει.
Τι κανουμε τωρα με την περιπτωση του? Τον αφηνουμε ετσι? Περιμενω προτασεις και καμια ιδεα μηπως και τον καταφερω να πινει και απο το μπωλακι του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα
οντως καποια γατια εχουν αυτη την τρελα με το τρεχουμενο νερο..τα ιδια και η δικια μου..ομως,πινει και απο το μπωλακι της.Εχεις απολυτο δικιο να ανησυχεις..γιατι αυτο ειναι ενα προβλημα.Ομως..πρωτη φορα ακουω να αρνηται πεισματικα να πιει νερο και απο το μπωλακι...ή θα πρεπει να το σταματησεις εντελως αυτο με το τρεχουμενο,ετσι ωστε να αναγκαστει να πιει απο το μπωλ( ομως δεν κανει να μεινει για πανω απο μια μερα χωρις νερο..) ή θα πρεπει να του παρεις τις ειδικες ποτιστρες..που βγαζουν τρεχουμενο νερο.(.ω..ναι..υπαρχουν..) για δες στο λινκ που θα σου βαλω..ελπιζω να βγαλει στην σωστη σελιδα..(132) https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=34093&page=132 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Μηπως να εκλεινες την πορτα του μπανιου και να αφηνες το μπωλ απ'εξω απο την πορτα???
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Το ιδιο μου ειπε και η κτηνιατρος. Ουτε αυτη εχει συναντησει περιπτωση να αρνειται τελειως το μπωλακι του.
Αυτο που ειπες Ειρηνη, με το μπωλακι εξω, μου φαινεται καλη ιδεα και θα το εφαρμοσω αμεσα. Μακαρι να πιασει. Θα σας ενημερωσω. Ευχαριστω...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Καλησπερα Εφη, το λινκ με παει αλλου μα αυτες τις ποτιστρες με το τρεχουμενο τις γνωριζω. Εχω τις αμφιβολλιες μου για το αν θα καταφερουν να του αλλαξουν τη συνηθεια και νομιζω ειναι και σχετικα ακριβες. Σαν εσχατη λυση ομως θα το δοκιμασω.
Το ιδιο μου ειπε και η κτηνιατρος. Ουτε αυτη εχει συναντησει περιπτωση να αρνειται τελειως το μπωλακι του.
Αυτο που ειπες Ειρηνη, με το μπωλακι εξω, μου φαινεται καλη ιδεα και θα το εφαρμοσω αμεσα. Μακαρι να πιασει. Θα σας ενημερωσω. Ευχαριστω...
για κατι πιο φθηνο μπορεις να παρεις ενα μικρο φιλτρο ενυδρειου και να το τοποθετησεις σε ενα μεγαλο μπολ για νερο. Το φιλτρο κοστιζει γυρω στα 10ευρω νομιζω και τα ανταλλακτικα με τον ανθρακα ειναι πολυ φθηνα.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Αυτο εγινε και την επομενη μερα και μια φορα τον ειδα να πινει μονος του οταν το μπωλ του ητανε εξω απο την πορτα. Σιγουρα υπαρχει βελτιωση αλλα εχω την εντυπωση (μαλλον ειμαι σιγουρος) οτι πινει πολυ λιγοτερο νερο απο πριν. Ενω επινε 4-5 φορες την ημερα τωρα πινει 2. Εκτος αν πινει οταν λειπω, αλλα δε βλεπω αλλαγη στη σταθμη του νερου. Αυτο με ανησυχει λιγο γιατι οπως μου ειπε και η κτηνιατρος ειναι σημαντικο να πινει αρκετο νερο για να αποφυγουμε ουρολογικα προβληματα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και ετσι ειναι ακριβως οπως σου τα ειπε ο γιατρος...ομως ειναι οντως μια προοδος αυτο!!
συνεχισε το..πιστευω οτι καποια στιγμη θα πρεπει να μην του δινεις καθολου απο την βρυση...για να το κοψει εντελως...καλη επιτυχια!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος

Μπραβο χαιρομαι που υπαρχει προοδος!!! Οσο για τη σταθμη του νερου μην περιμενεις να δεις μεγαλη διαφορα!!!! Και εμας που πινει αρκετο νερο δεν καταλαβαινω καμια διαφορα!!!!Καλη συνεχεια και ελπιζω να κοπει τελειως η κακια συνηθεια και να πινει μονο απο το μπωλακι!!!!!!
tsirene
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool