yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Συγκεκριμένα τις τελευταιες μονο μερες στη ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης ειχαμε τα εξης:
α. Μας παιρνουν ατομα απο μακρυνες περιοχες χαλκιδικης η αλλους νομους γιατι εκει οι δημοι ασχολουνται η τα σωματεια μονο με σκυλια ( για τους δημους οι γατες δεν ενοχλουν αρα δεν υπαρχουν)
β. Μας βριζουν / εκβιάζουν ψυχολογικά αν δεν παρουμε το γατακι που βρηκαν λεγοντας οτι δε κανουμε τιποτα, συγκεκριμενα δυο κυριες δεν πιστευαν οτι δεν εχουμε εθελοντες η οτι εινα ολοι γεματοι μεχρι εκει που δε παιρνει και οτι δεν εχουμε χρηματα και απαιτουσαν να δειξουμε τη φιλοζωια μας σε αυτες γιατι ηταν χηρα η μια χαμηλομισθη με κορη η αλλη.
γ. Ενας κυριος σημερα μας κατηγορησε οτι δεν κανουμε τιποτα και οτι κανεις δε βοηθαει σε αυτη τη πολη ενω ειχε βρει δυο μωρα γατακια τα οποια πηγε στο κτηνιατρο μας με κινδυνο να κολλησουν κατι και ενω του βρηκα δυο αδεσποτες μανες γατες ηθελε να τον συνοδεψουμε στη χαλκιδικη που ηταν η μια που βρηκα για να τον βοηθησουμε στη διαδικασια ( οι εθελοντες γραφουν εξετασεις η δουλευουν εκεινη την ωρα) ενω ο ιδιος δεν δουλευε και αυτο επρεπε να γινει σε κεινον γιατι ασχολουνταν και ταιζε σκυλια.Οι συμβουλες που του εδωσα και η πιθανη εθελοντρια δεν του εφτανε.Τον περασμενο χρονο του ειχαμε δωσει τη αομματη τιγρουλινα για υιοθεσια σε σουπερ σπιτι στην αθηνα και αυτο ηταν το ευχαριστω φετος.
δ. Μας απειλησε νεαρος οτι θα παει το γατακι πισω σε κεντρικο δρομο αν δε το παρουμε και θα φταιμε εμεις φυσικα γιατι αυτος εκανε το καθηκον του, το εσωσε, ουτε μια ωρα δε το κραταγε ομως.
ε. Μας απειλησε κυριος του οποιου τα γατακια προωθησαμε περυσι οτι θα το ξαναφηνε σε κεντρικο δρομο και αυτο το βαλαμε σε κηπο φιλοξενειας και τελικα το δωσαμε τη προηγουμενη βδομαδα. Πηρε ομως το τηλ της ευθελοντριας και με παραπονα της φορτωσε και δευτερο μωρο κλεινοντας χωρις να ξερουμε ενα αλλο σπιτι φιλοξενειας και λεγοντας της οτι επρεπε να το παρει γιατι αυτος ηταν απο τη Γατοομαδα....φυσικα ειχε προβλημα να αναλαβει και τα εξοδα τους κα εξισου δεν μας ειπε οτι το πρωτο ειχε τριχοφαγο και η απειρη εθελοντρια κολλησε....Οταν του το ειπαμε οτι δε σεβαστηκε τους κανονισμους , μας σκυλοβρισε ως μη φιλόζωους και το γατακι το καημενο δε το λυπόμαστε? φυσικα δεν πληρωσε τα απαραιτητα του...αλλο ευχαριστω.
Γενικα αυτα συμβαινουν και σε αλλα σωματεια και ειναι τροποι που βρισκουν οι δηθεν φιλοζωοι να μας κακοποιουν ψυχικα κα ηθικα και να μας κανουν να καταριομαστε την ωρα και τη στιγμη που ασχοληθηκαμε με αυτο το πραγμα ενω παραλληλα το παιζουν καλοι πολίτες και δεν ενοχλουν με τετοιο τροπο τον δημο τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso85
Νεοφερμένο μέλος
(Να σε ρωτήσω, επειδή τα είδα τα γατάκια στο ιατρείο(περίπτωση γ που ανέφερες), τους δώσαμε γαλατάκι και γενικά τα σκέφτομαι συνέχεια, τελικά ξέρεις τί θα γίνουν? Υπάρχει μάνα εντός της πόλης? Να κάνω μια απόπειρα να τα πάω?Αν θες πες μου λεπτομέρειες. Σ΄ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αν θελεις παρε στο 6979780445 (2-4/22-2300) αν τα μεγαλωσει καποιος η βρουμε μανα ευχαριστως να κανουμε οτι μπορουμε μετα αλλα δεν γινεται σε τετοια ηλικια αυτη τη στιγμη. Οσοι εδωσαν ενα εχουν ηδη ξαναπαρει αλλο στη θεση του ηδη.
vaso85
Νεοφερμένο μέλος
Και εμείς έχουμε μια ετοιμόγεννη στη γειτονιά αλλά την έχουμε χάσει 2-3 μέρες τώρα, ίσως πήγε κάπου να γεννήσει. Θα την ψάξω αύριο, αν και δύσκολο να τη βρώ.
Αν τα καταφέρω και τα αναλάβω στο σπίτι για τάισμα, πόσο καιρό θα πρέπει να τα κρατήσω?
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αν τα αναλαβεις ο κυριος αυτος πρεπει να φανει κι αυτος υπευθυνος γιατι αν δε φανει θα αναγκαστεις να παιρνεις εσυ τα γαλατα πραγμα που δεν ειναι δικαιο και δεν παει συμφωνα με τους κανονισμους μαςπου προωθουν την υπευθυνοτητα οσων βρηκαν γατακι και οχ την δικη μας εκμεταλευση
vaso85
Νεοφερμένο μέλος
Θα δω τί μπορώ να κάνω αύριο και θα σε πάρω τηλέφωνο αν είναι.
Σ΄ευχαριστώ και πάλι.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
vaso85
Νεοφερμένο μέλος
Ακόμη και να μπορέσω να τα πάρω θα μου είναι δύσκολο να τα κρατήσω 2 μήνες γιατί έχω και εξετάσεις. Σκεφτόμουν αν μπορούσα να βοηθήσω μέχρι να απογαλακτιστούν αλλά το θέμα είναι τί γίνεται μετά.
ΥΓ. Αν πάω αύριο στο γιατρό και του πω ότι εγώ είμαι αυτή που περιμένει να τα πάρει θα γελάσουμε πάλι
γιατί τρέχω και δε φτάνω με τα αδέσποτα. Κάθε μέρα πάω εκεί γιατί όλο κάτι προκύπτει..ΥΓ2. Σήμερα που ρώτησα το γιατρό τώρα που το θυμήθηκα νομίζω ότι μου είπε πως θα τα έπαιρνε τελικά ο κύριος αυτός και θα τα τάιζε ή κάτι τέτοιο??

Τέλοσπάντων..Όπως και να έχει θα σε ενημερώσω αύριο αν είναι. Ελπίζω να βρώ κάποια λύση.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool