Κακοποίηση ζώων σε μονή

Αυτο που μου εκανε εντυπωση οταν διαβαζα το θεμα ειναι γιατι δεν πηρε μεγαλη δημοσιοτητα το θεμα.:hmm:Κατα την γνωμη μου επρεπε να φτασει η υποθεση στα ΜΜΕ που υποτιθεται ενδιαφερονται για τετοια περιστατικα.:hmm:Λυπαμαι πραγματικα που διαπιστωνω , για ακομη φορα, οτι στην Ελλαδα του 21 αιωνα ειναι ακομη παντοδυναμοι.:hmm::(
Ζηταω συγνωμη αν αυτο που εγραψα θιγει καποιους, αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη και θελω να πιστευω οτι μπορω να την πω. :)
Το γιατί είναι φανερό, γιατί η πληροφορία ελέγχεται από διάφορους κύκλους κ μαθαίνουμε ότι θέλουν να μάθουμε κ με τον τρόπο που θέλουν να το μάθουμε. Ακόμα κ σ’ αυτό το ζήτημα που ένα βρωμόψυχος αποφάσισε να βάλει ράσα έχει την πλήρη υποστηρίξει όλων κ βρίσκεται στο απυρόβλητο φαντάσου πόσοι τέτοιοι υπάρχουν κ επειδή κρύβονται πίσω από τίτλους έχουν την πλήρη στήριξη όλων των εξουσιών μαζί κ των καναλιών. Αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χωρίς, βέβαια, να θέλω να υπερασπιστώ τα ΜΜΕ, θα πω ότι τα κανάλια ήθελαν ντοκουμέντα για να παρουσιάσουν το θέμα. Δυστυχώς εικόνα δεν υπήρχε και ένα ηχητικό αποδεικτικό στοιχείο με κραυγές σκύλου μπορούσε κάλλιστα να αμφισβητηθεί από άποψη εγκυρότητας. Η τραγική ειρωνεία είναι πως η καταγγέλουσα έχει σπουδάσει και ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και ξέρει τα τερτίπια τους, ούτε όμως η ίδια ήταν σε θέση να δώσει τη δημοσιότητα που του άξιζε του θέματος για πολλούς λόγους. Σίγουρα, όμως, εάν ήθελαν, μπορούσαν να κάνουν "θέμα", κρίνοντας έστω και μόνο από τον περιβάλλοντα χώρο και την κατάστασή του. Πιστέψτε με, θα έβρισκαν πολύ περισσότερα μικρότερα θεματάκια για να ασχοληθούν, αλλά δεν θα ήθελα να πω άλλα.
Το καλό είναι ότι η πληροφορία ταξίδεψε και κανένα ζώο δεν δόθηκε από σωματείο. Κάτι είναι κι αυτό, δεδομένου ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή έτσι γέμιζε ο παπάς σκυλιά το προαύλιο της μονής.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδή η κατάσταση σ αυτό το κολαστήρι μοναστήρι παρέμεινε όπως ήταν με εξαίρεση ότι δεν του δίνουν ζώα τα σωματεία;

Από την πλευρά μου, δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση. Ξαναλέω ότι δεν υπήρξε άλλη προσωπική επικοινωνία με άλλο σωματείο, ίσως να έγιναν πράγματα που εγώ να μην τα γνωρίζω. Πάντως, όποιον μπορούσαμε να ενημερώσουμε, το κάναμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back