Κακοποίηση ζώων σε τσίρκο

Δεν ξέρω, γιατί είμαι πολύ καιρό χωρίς τηλεόραση. Πάντως αρκετό διάστημα μετά από τις διαμαρτυρίες συνέχιζαν να βάζουν και με ζώα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ MUNDIAL ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/12 στις 5.30 μ.μ. Είσοδος από Σ.Ε.Φ. , παραλία Μοσχάτου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί τα ζώα των τσίρκο...
κάποιες φορές παίρνουν το αίμα τους πίσω;

https://www.youtube.com/watch?v=k4cdTzCfB_E

Σε κανα μήνα πιθανόν να κινήσει τσίρκο με ζώα για Ορεστιάδα, όπως ήρθε πέρυσι Εδώ είναι το site του δήμου Ορεστιάδας. Προτείνω να βάλουμε μηνύματα με τα οποία θα ζητάμε από το δήμαρχο (είναι νέος) να μην επιτρέψει εγκατάσταση τσίρκου με ζώα και μεταξύ εσόδων και ανθρωπιάς να προτιμήσει το δεύτερο.
Θα συνεννοηθώ επίσης με τη γραμματέα του gawf για αποστολή φαξ. Της έχω στείλει mail και περιμένω απάντησή της, αλλά προς το παρόν ας βάλουμε τα μηνύματα μας, να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας από τώρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε ρε παιδιάααα στείλτε κανένα μήνυμα κατά δω και πείτε στο δήμαρχο να μην επιτρέψει φέτος τσίρκο!!! Βάλτε ένα χεράκι βοηθείας!! Με ένα άτομο τι θα γίνει γεμίστε το site με μηνύματα μπας και γίνει κάτι καλό!! Τόσος πληθυσμός μόνο ένας θα γράφει; Ποιος το ακούει τον έναν; Ολοι μαζί ρε παιδιάαααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θαναση πες μου που να γραψω!!!

ναι , πες μας που να γραψουμε????

Αν ανοίξεις το site θα δεις ένα θέμα με τίτλο ΄΄ ΝΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ! Ελπίζουμε στο νέο Δ.Σ΄΄
Εκεί βαλε την απάντησή σου

Και ποιοι φταινε κατα κυριο λογο για αυτα τα αισχη ξερετε ετσι??!!
Τα παιδια!!!!!!!!!!!
"Μαμα θελω να παω στο τσιρκο"!!!!!!
"Θελω να δω τον ελεφαντα να υποκλινεται μπροστα μου!!"!!

Θα μου πειτε οι γονεις τους τα πανε, αν δεν υπηρχαν ομως τα παιδια ποιον θα πηγαιναν οι μεγαλοι??!!!

Εγραψα σαν ΕΛΕΝΗ.

Αμάν σαρδέλα δεν αποφάσισε να φιλοξενήσει ή τουλάχιστον δεν ξέρουμε κάτι τέτοιο. Επειδή ήρθε πέρυσι τσίρκο, κι επειδή έχει πάρει κατεύθυνση προς τα εδώ (είναι στις Σέρρες) λέω φέτος να το προλάβουμε να μην ξαναγίνει.

Τα παιδια!!!!!!!!!!!

Θα μου πειτε οι γονεις τους τα πανε, αν δεν υπηρχαν ομως τα παιδια ποιον θα πηγαιναν οι μεγαλοι??!!!
Συμπέρασμα: Το ανθρώπινο είδος πρέπει να αρχίσει τη στείρωση.

Επίσης οι γονείς μπορούν να πουν ένα ρητό "όχι" και να λήξει εκεί η υπόθεση. Και να τα βάλουν να δουν ένα ωραίο ντοκυμαντέρ, που θα τα μάθει να αγαπούν τα ζώα εκεί που πρέπει να είναι: στο φυσικό τους περιβάλλον.

Αμάν σαρδέλα δεν αποφάσισε να φιλοξενήσει ή τουλάχιστον δεν ξέρουμε κάτι τέτοιο. Επειδή ήρθε πέρυσι τσίρκο, κι επειδή έχει πάρει κατεύθυνση προς τα εδώ (είναι στις Σέρρες) λέω φέτος να το προλάβουμε να μην ξαναγίνει.

Θανάση ξέρεις από πότε μέχρι πότε θα είναι στις Σέρρες;

Τα παιδια!!!!!!!!!!!

:blink: :blink: :blink: Ε, μην τρελλαθούμε κι όλας!!!! Τι βλακείες είναι αυτές?:mad: Ελπίζω να μην τα πιστεύεις αυτά που λες, γιατί αν ναι, λυπάμαι...:down: Άνοιξα πρωί-πρωί το forum και τα πήρα άσχημα! Άκου φταίνε τα παιδιά! Επειδή υπάρχουν μερικοί μλκς που διευθύνουν τέτοια τσίρκο και κάποιοι άλλοι μαλκς που θεωρούν ως την καλύτερη ψυχαγωγία για τα παιδιά τους να τα πηγαίνουν εκεί τι φταίνε τα παιδάκια? Εμένα ποτέ δεν με πήγαν ως παιδί οι γονείς μου σε τσίρκο και ούτε το ζήτησα ποτέ. Η ανηψιά μου ζήτησε να πάει στο τσίρκο μικρότερη γιατί ένα κοριτσάκι από το σχολείο της έκανε τα γεννέθλιά του εκεί (τι ωραία ιδέα που είχαν οι γονείς του ε?), αλλά της εξήγησα γιατί δεν πρέπει να πάει και κατάλαβε. Ίσα-ίσα που τα παιδιά είναι πιο ευαίσθητα σε αυτά τα θέματα από ορισμένους πορωμένους ενήλικες...

Θαναση δεν ειχα χρονο να διαβασω τι εγραψες....:redface:

Θανάση έγραψα κι εγώ...

Ααααααα σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας κατά του τσίρκο στο site του δήμου Ορεστιάδας!!!!!!!!!
Ας συνεχίσουμε με τα υπόλοιπα μέλη
------------------------------------
Έχει χαθεί και η Ευγενία να συνεννοούμασταν για αποστολή φαξ, θα ήταν ακόμα καλύτερα.
---------------------------------
Ελπίζω να συνεχίσω να ελπίζω όσο ζω
---------------------------
Vickiδεν ξέρω τι γίνεται τώρα με Σέρρες, ξέρω μόνο ότι υπήρξαν αντιδράσεις, ο δήμαρχος δεν επέτρεψε αλλά βρήκε ιδιόκτητο χώρο.
Εδώ
Κι εδω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back