Κακοποίηση ζώων σε τσίρκο

θαναση βαζε κα τα εμαιλ οσοι δεν εχουμε φαξ

Κανε κι ενα κοπο να βαλεις μια λιστα με νουμερα δημων και τσο αλλο ποστ που ανοιξα ετσι ωστε το ενα να παραπεμπει στο αλλο και να μπορουν κι απο εκει να κανουν το ιδιο τα παιδια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ ότι έχω δει οι νεότεροι υπολογιστές διαθέτουν όλοι εσωτερικό μόντεμ, άρα όλοι οι υπολογιστές μπορούν να στείλουν και να λάβουν φαξ, αρκεί να γίνουν οι ρυθμίσεις στην κονσόλα φαξ. Αν διαθέτει ένας υπολογιστής μόντεμ, φαίνεται από την θύρα που θα έχει για σύνδεση τηλεφωνικού καλωδίου. Το κακό όμως είναι ότι δεν μπορεί το ενσωματωμένο πρόγραμμα των windows (κονσόλα φαξ) να κάνει επισύναψη αρχείου, με αποτέλεσμα, ή θα πρέπει να ανοιχτεί το αρχείο με το Word και να σταλεί απο εκει ή να υπάρχει ξεχωριστό πρόγραμμα αποστολής φαξ που κάνει και επισύναψη.
Νομίζω κάνει επισύναψη το Microsoft Outlook, το οποίο στέλνει και E-mail και φαξ

Έστειλα φαξ μέσω του word. Νομίζω ότι έστειλα δηλαδή, γιατί δεν το έχω ξανακάνει...:redface:
Μου εμφανίστηκε ένα μήνυμα ότι η αποστολή έγινε. Αυτό σημαίνει ότι το έλαβαν; Είμαι ψιλοάσχετη, υπάρχει κανένας γνώστης να με διαφωτίσει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν εμφανίστηκε μήνυμα ότι έγινε η αποστολή, έγινε:)

Ωραία!:) Πρέπει να τους έστειλα δύο πάνω στον πανικό μου.:redface:
Δε βαριέσαι...
Τώρα που το μάθαμε το σύστημα θα τους πήξουμε στα φάξ, γιατί τα email μου φαίνεται πάνε στο βρόντο, μόνο τη χαρτούρα αναγνωρίζουν οι γραφειοκράτες.

Εμεις εδω ειμαστε πιο οργανωμενοι βρε!!! Σας φάγαμε!!!!
Οχι μόνο ερχεται τσίρκο αύριο, αλλα θα πάνε και τα παιδια από ενα Δημοτικό, δωρεάν!!! Προσφορά το σχολείο!!!!!
:( :( :down: :down: :down: :mad: :mad:
Τι σας κι εσάς;;;;
Και ηρθαν ευτυχισμενα τα παιδακια σημερα και τα απογοητευσα περιγραφοντας τη ζωη ενός λονταριού σε τσίρκο. Αλλά δεν νομιζω πως στενοχωρηθηκαν τόσο ωστε να μη πάνε!!!
Αντε, θα ερθει και κανενας γονιος να μου φερει τιποτα στο κεφαλι που στενοχωρω τα παιδια του
:hmm: :hmm: :hmm:

Δυστυχώς σε μερικά πράγματα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Αλλά ίσως κάποια παιδιά σκεφτούν αυτά που τους είπες αύριο.

Στο δήμο Κορινθίων είναι το τσίρκο;

Εμεις εδω ειμαστε πιο οργανωμενοι βρε!!! Σας φάγαμε!!!!
Οχι μόνο ερχεται τσίρκο αύριο, αλλα θα πάνε και τα παιδια από ενα Δημοτικό, δωρεάν!!! Προσφορά το σχολείο!!!!!
:( :( :down: :down: :down: :mad: :mad:
Τι σας κι εσάς;;;;
Και ηρθαν ευτυχισμενα τα παιδακια σημερα και τα απογοητευσα περιγραφοντας τη ζωη ενός λονταριού σε τσίρκο. Αλλά δεν νομιζω πως στενοχωρηθηκαν τόσο ωστε να μη πάνε!!!
Αντε, θα ερθει και κανενας γονιος να μου φερει τιποτα στο κεφαλι που στενοχωρω τα παιδια του
Χριστίνα στο GAWF το είπες; Αν και μπορεί να το ξέρουν αλλά ενημέρωσε εσύ.
Βαλε και στοιχεία να στείλουμε και μηνύματα διαμαρτυρίας γαμώτακωλοτσίρκατους:mad::mad::mad:

Πάντως αυτοί που τα επιτρέπουν θα είχαν πολύ πλάκα να χορεύουν ντυμένοι μπαλαρίνες και να περνάνε ανάμεσα από φλόγες και να προσγειώνονται θεαματικά σε γόβες στιλέτο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Οι γονείς να πάρουν από ένα μαστίγιο και να αλληλοχορεύονται αφού έτσι κι αλλιώς δεν γουστάρουν ο ένας τον άλλον

Χριστίνα πολύ καλά έκανες και τα ενημέρωσες. Έστω και ένα παιδάκι να σκεφτεί καλύτερα αυτά που τους είπες είναι ένα βήμα μπροστά. Όσο για τους γονείς υπομονή και ελπίζω να μην πέσεις σε κανέναν παράξενο!

Παιδια μπηκα στο σάιτ. Ή εγω στραβή ειμαι ή δεν εχει τηλ και μέιλ ή φαξ.....
Θα παρω τηλ αυριο και θα τα βρω να σας πω.....
Το βρηκα το σχολείο. Θα πανε λεει δωρεάν τα παιδακια που γεννηθηκαν το 2000....
:/: :/: :/:
Βρε τι καλοι εκπαιδευτικοι!!!!

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
Δήμαρχος: Πνευματικός Αλέξανδρος
Φαξ: 2741071700
E-mail: dcorinth1@otenet.gr

Στη χώρα που δίδαξε τον πολιτισμό,:lol: οι τέντες βασανιστηρίων φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια,:mad: για να τιμήσουν τους πολιτισμένους προγόνους της.:bleh:

Τώρα οι αρένες έχουν και τέντα!!!!:blink: Ή διδάσκεται κανείς πολιτισμό ή δεν διδάσκεται!!:rolleyes:

παιδιά μην το ψάχνετε ο κόσμος είναι ανενημέρωτος!!! ζούμε στον μεσσαίωνα!!:down: :down:

Ηταν στο σάιτ του Δημου;;;
Αρχιζω κι ανησυχω για τον εαυτό μου!!!

Ηταν στο σάιτ του Δημου;;;
Αρχιζω κι ανησυχω για τον εαυτό μου!!!
:P:lol: Μην ανησυχείς καθόλου, δεν το πήρα από το site του δήμου.:):)

Θελω να πω ενα ΜΠΡΑΒΟ στον θαναση που επειμενει και δειτε εδω τι καταφεραν!!! Ευγε θαναση

χμ, εμενα δεν με αφηνει να το ανοιξω στο λαπ τοπ αλλα θα το δω αυριο στο φροντιστηριο.
Επειδη ομως εμπιστευομαι τη Yasmin, καταρχην ΜΠΡΑΒΟ κι απο εμενα....
Καποιος λογος θα υπαρχει.....

τυφλη εμπιστοσυνη ..γουαου...;) :D ευχαριστω

Μπράβο Θανάση!!! Μακάρι να γινόταν παντού αυτό. Αν υπήρχε τέτοια ενημέρωση πανελλαδικά, όχι μόνο δεν θα πήγαινε κόσμος στο τσίρκο αλλά δεν θα υπήρχε κανένας να τους νοικιάσει το χώρο για να εγκατασταθούν. Μου κάνει όμως εντύπωση αυτό που είπε ο Δήμαρχος της Ορεστειάδας, ότι αυτός δεν έχει δώσει την άδεια για την εγκατάσταση αλλά ο χώρος δόθηκε από ιδιώτη. Δεν πρέπει να υπάρχει άδεια για τη λειτουργία του που να δίνεται από τη δημοτική αρχή ή από κάποια επίσημη αρχή τέλος πάντων? Πως λειτουργούν στην Ελλάδα?:confused:

:up: :up: :up: ΜΠΡΑΒΟ ΘΑΝΑΣΗ!!
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

Κι εγώ την ίδια εντύπωση έχω, Ασπασία. Εφόσον το τσίρκο δεν έχει άδεια, τότε ο δήμος μπορεί να κινηθεί νομικά.
Αλλά πέραν τούτων συγχαρητήρια για την κινητοποίηση και συγχαρητήρια και στο σταθμό που πρόβαλε τόσο εκτενές ρεπορτάζ. :up:

Μπραβο Θαναση!!!:up:

Αντε και εις ανωτερα!
Μακαρι να ξεκουμπιστει το τσιρκο, οχι μονο απο εκει, αλλα απο παντου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back