Ο καθένας μπορεί να έχει την δική του αίσθηση για το τι είναι δικαιοσύνη. Και είναι αποδεκτή όσο σέβεται και αποδέχεται τους νόμους της χώρας και τις αποφάσεις των δικαστηρίων.
Ο τύπος είναι κάφρος ξεκάθαρα, αλλά δεν πιστεύω, κατά την γνώμη μου, οτι είχε σκοπό πράγματι να προκαλέσει φυσική βλάβη στο γατάκι. Και για αυτό δεν πρόκειται για τόσο τρομερή εγκληματική ενέργεια. Εαν την πέταγε με καθαρή κλωτσιά μέσα στην θάλασσα τότε ναι, θα ήταν. Εδώ την έσπρωξε με το πόδι όμως.
Η οριζόντια αντιμετώπιση όλων των περιστάσεων και η επιβολή των ποινών ίσης έντασης οδηγεί σε υπερευαίσθητη κοινωνία. Αγαπώ πολύ τα ζώα, αλλά δεν μου αρέσει και να ανεβάζω τον άλλο στον σταυρό λες και δεν έχει κανένα ελαφρυντικό...ακόμα και εαν είναι ηλίθιος. Εαν έχει,οφείλουμε να τα αναγνωρίσουμε είτε μας αρέσει είτε όχι. Γιατί αυτό είναι το σωστό. Αλλά ακόμα και κατά το νομικό σύστημα όλοι έχουν δικαίωμα στην υπεράσπιση όσο ένοχοι ή αθώοι είναι. Τώρα εαν η επιθυμία μου να υπάρχει δίκαιη μεταχείριση ακόμα και σε όσους να μην την άξιζαν φαίνεται ξέπλυμα με οποιονδήποτε τρόπο, συγγνώμη. Αλλά αυτό μου φαίνεται σωστό και αυτό θα υποστηρίξω.