Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα Kat αν θέλεις μπορείς να μπείς εδώ https://animalabuseingreecearchive.freeforums.org/Χθες το βραδυ ειδα εναν κυριο να πεταει στο πατωμα ενα σκυλακι και αυτο να τσιριζει...υπεθεσα...η μαλλον ηθελα να πιστεψω οτι του επεσε και περιμενα να δω τη συνεχεια.Μπηκε στο μαγαζι του και ακουω τον σκυλο να τσιριζει παλι...Ετρεξα και μου λεει παρακαλω...Εννοειται οτι τα ακουσε αν και ημουν ηρεμη και μου ειπε οτι κακως μπερδευομαι.Εχω τα στοιχεια του και πηρα την αστυνομια.Μου εδωσε ενα νουμερο να καλεσω και ο ενας με στελνει στον αλλο....Που πρεπει να απευθυνθω?Εχει και σπιτακι σκυλου εκει και θελω να τον πιασουν στα πρασα οτι πραγματι υπαρχει σκυλακι εκει...Το πιθανοτερο να ειναι γυναικας του η κατι τετοιο μιας και δεν ειχε ιχνος αγαπης προς αυτο και επισης ηταν σαλονιου... Που πρεπει να τον καταγγειλω?
είναι το πρώτο ελληνικό φόρουμ για την κακοποίηση ζώων, επίσης μπορείς να επικοινωνήσεις και με την Yasmin με PM για να ζητήσεις πληροφορίες κ την βοήθειά της γι αυτό το θέμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελπίζω να βρεθεί μια άκρη μ αυτο το τέρας
Εχω τα πληρη στοιχεια του απλα δεν τ αβαζω εδω διοτι θα εξαφανισει τον σκυλο και θα το παιξει Αλεκος...Προτειμω να το πω σε οποιον ειναι αρμοδιος να του κυρηξει ποινη.Ανυπομονω...απο οτι ειδα ο νομος στην συγκεκριμενη περιπτωση επιβαλλει προστημο και κρατηση...Χαιρομαι !
elvenstar
Επιφανές μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
οι πολίτες ειναι αρμόδιοι εισαι η μονη που μπορεις να τον καταγγειλειςσε οποιον ειναι αρμοδιος να του κυρηξει ποινη
meredoula
Νεοφερμένο μέλος
Βασικά χρειάζεσαι εισαγγελική παρέμβαση από ό,τι ξέρω!
Voula
Διάσημο μέλος
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έκανες την καταγγελία στο φόρουμ;
ναι........
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool